PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای استفاده از اینترنت adsl به صورت Wireless



green day
31-01-2011, 10:07 PM
سلام

دوستان من میخوام اینترنت ADSL رو به صورت وایرلس توی خونه استفاده کنم ، در این رابطه یه سری سوال داشتم .

میخوام به غیر از سیستم PC خودم ، چند تا دستگاه دیگه هم از اینترنت استفاده کنن ، مثلا دو سه تا لپ تاپ و موبایل
و ...

تفاوت مبدل های USB به وایرلس ، با مودم وایرلس در چی ؟

میخوام سرعتش دقیقا مثل ADSL بالا باشه و مشکل قطعی و از این جور مشکلات نداشته باشه .

یکی از دوستان پیشنهاد دادن که یه اکسس پوینت TL-WA901ND‎ و یه سوییچ TL-SG1008D بگیرم که هر دو از برند TP link هستند ، با توجه به اینکه این مورد یه مقدار هزینش زیاد میشه ، مزیتی به نسبت مبدل های USB یا مودم وایرلس داره ؟

و سوال اخر اینکه اگه این روش بهتره ، سوییچ چند پورت بگیرم ؟ تعداد پورت های سوییچ مربوط به چی هست ؟

با تشکر

admin
31-01-2011, 10:38 PM
سلام

ببینید من از یه توضیح ساده شروع میکنم اما بعد اگر نیاز داشتید موضوع رو کمی تخصصی تر هم ادامه میدیم .

پرسیدید که تفاوت مودم وایرلس با مبدل های یو اس بی چیه ...
جایی هم اشاره کردید به استفاده ی چند مورد لپ تاپ و گوشی همراه ...

در مورد موضوع اول من با مبدل های usb مودم کار نکردم ولی خیلی ساده فرض کنید کسی ازتون تفاوت پلی استیش با تبدیل کامپیوتر به پلی اتیشن برای یک بازی خاصی رو میپرسه .
خب مشخص هست امکانات و کارایی یک پلی استیشن برای بازی کردن هست و مسلماً تخصصی تر و پر امکانات تر برای انجام بازی هست .

مودم های اختصاصی وایرلس هم اینچنین هستند ، تخصصی تر و پر امکانات تر و مسلماً پر سرعت تر نسبت به تبدیل یو اس پی کار میکنند . چون مجموعه ای که در کنار هم قرار گرفتند فقط برای این منظور به صورت اختصاصی هستند .

در مورد کارایی یک مودم وایرلس ، ببینید تفاوت های مدل های مختلف مودم های وایرلس بیشتر از اینکه مربوط به سرعتشون بشه مربوط به برد اونها میشه ...
مودم های وایرلسی داریم با شعاع 100 متر 500 متر و انواع مختلف ... با توجه به برد یک مودم وایرلس دستگاه وصل شونده هرچقدر از مرکز این دایره دورتر باشه سرعت و کیفیت دریافتی افت بیشتری میکنه .
اما یک امکان ویژه ی دیگه ای که اکثراً مودم های وایرلس نسبت به حالت usb دارند ...
فرض کنید میخواید یک کاپیوتر pc رو به عنوان مبدا قرار بدید و کامیپوتر pc دیگری رو هم از طریق وایرلس مشترکا به اینترنت وصل کنید ، در حالت usb این امکان برای شما نیست چون برخلاف اکثر لپ تاپ ها و گوشی ها که دریافت کننده وایرلس دارند کاپیوتر های pc این امکان رو خودشون ندارند و باید دستگاه گیرنده امواج روشون نصب بشه .
یا فکر کنید لپ تاپی دارید که امکان وایرلس روی خود اون به صورت کارخانه ای موجود نیست ، که این امکان قابلیت وصل به وایرلس چنین لپ تاپ هایی رو هم اضافه میکنه .

ولی در اکثر مودم های وایرلسی که در بازار موجود هست علاوه بر دستگاه مادر یک گیرنده ی امواج هم برای وصل کردن به کامپیوتر دوم که این گیرنده رو نداره همراهشون موجود هست .

بقیه ی امکانات از جمله سرعت یک مودم وایرلس که اکثرا سوال میشه مربوط هست به سرعت اشتراک اینترنتی که خریداری کردید و فاصله از مبدا و ...

اما نکته ی آخر ، اگر شما دارای گوشی هستید که امکان وصل شدن به مودم وایرلس رو داره مطمئنن گوشی شما دارای امکانی هست که خود گوشیتون تبدیل بشه به یک مودم وایرلس ارسال کننده ! که در این حالت خود گوشی شما تبدیل به یک مودم وایرلس میشه .
موضوع داغی که این روزها بسیاری از دوستان گرایش نشون میدند برای امتحان و استفاده به این روش .

green day
31-01-2011, 11:23 PM
ممنون از راهنماییتون

راجع به اکسس پوینت و سوییچ توضیح ندادید .

در کارایی مودم وایرلس و اکسس پوینت چه تفاوتی هست ؟

کدوم گزینه بیشتر پیشنهاد میشه ، که هم برد خوبی داشته باشه و هم امکان اتصال چند دستگاه رو به راحتی داشته باشه ؟

admin
01-02-2011, 01:47 AM
green day (You can see links before reply) عزیز ببخشید بابت دیر شدن جواب شما ...
مسائلی در بخش های دیگر مطرح بود که سرگرم اونها شدم ...
در مورد اکسس در پست اولتون خودم به عمد جواب ندادم ، چون اطلاعاتی که در این رابطه دارم به صورت کلی و آشنایی عمومی هست و مطلب تخصصی در این رابطه نداشتم و چیزی عرض نکردم که باعث گمراهی شما نشه خدای نکرده .
در رابطه با مسائل مودم وایرلس در خدمتتون هستم .

اما دوست خوب و متخصصی داریم که به احتمال زیاد اطلاعات خوبی در مورد سوییچ شبکه داشته باشند که میتونید از ایشون درخواست راهنمایی کنید :
Cube (You can see links before reply)

Cube
02-02-2011, 02:41 PM
سلام

دوستان من میخوام اینترنت ADSL رو به صورت وایرلس توی خونه استفاده کنم ، در این رابطه یه سری سوال داشتم .

میخوام به غیر از سیستم PC خودم ، چند تا دستگاه دیگه هم از اینترنت استفاده کنن ، مثلا دو سه تا لپ تاپ و موبایل
و ...

تفاوت مبدل های USB به وایرلس ، با مودم وایرلس در چی ؟

میخوام سرعتش دقیقا مثل ADSL بالا باشه و مشکل قطعی و از این جور مشکلات نداشته باشه .

یکی از دوستان پیشنهاد دادن که یه اکسس پوینت TL-WA901ND‎ و یه سوییچ TL-SG1008D بگیرم که هر دو از برند TP link هستند ، با توجه به اینکه این مورد یه مقدار هزینش زیاد میشه ، مزیتی به نسبت مبدل های USB یا مودم وایرلس داره ؟

و سوال اخر اینکه اگه این روش بهتره ، سوییچ چند پورت بگیرم ؟ تعداد پورت های سوییچ مربوط به چی هست ؟

با تشکر

واسه وایرلس کردن adsl 2 تا راه داری :
اول : یک عدد کارت وایرلس خریداری می نمایید و میزاین رو pc ، بعد adsl رو وصل می کنین به pc و pc اونو میندازه رو هوا .... که در اینصورت هزینتون خیلی کمه ولی همیشه pc باید روشن باشه تا بتونین وایرلس کار کنین....
تنظیمات خاصی هم نداره ، فقط کارت شبکه ای که خط adsl بهش وصله رو share می کنین.
من خودم همین کارو کردم و الان همه با گوشیاشون تو خونه به اینترنت وصلند و دارن حالشو می برن . کارت وایرلسش هم 25 خریدم
دوم: یک عدد اکسس پواینت می خرین و وصل می کنین به خط adsl تون و یک کانفیگ خیلی ساده هم داره که تو انجمن همه رو گذاشتم.(تصویری) (البته متاسفانه لینک عکس ها از بین رفته ....)

ضمنا سوئیچ لازم ندارین ، مگر اینکه بخواین مثلا pc بصورت سیمی اینترنت بگیره و لپ تاپها بصورت وایرلس که در اینصورت یه سوئیچ 2 پورت هم کافیه

Cube
02-02-2011, 02:46 PM
درمورد بورد ، یک کارت وایرلس معمولی 150 متر خونه رو راحت جواب میده ، ولی خوب موانعی مثل دیوار خیلی تو کیفیت سیگنال تاثیر میزارن
اکسس پواینت که دیگه خوراکه ، ولی پولش یکمی زیاده

Cube
04-02-2011, 02:32 AM
بهترین راهنمایی :
You can see links before reply

saeed_k
06-02-2011, 12:05 AM
سلام دوستان عزیز.من یه مودم وایرلس shuttle915wm خریدم ولی میخوام برم تو تنظیماتش کانفیگ TP-link میاد.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از طرفیم میخوام روش پسورد بذارم تا عمومی استفاده نشه،نمی تونم.لطفا منو راهنمایی کنید.
ممنون

admin
11-02-2011, 05:14 AM
سلام دوستان عزیز.من یه مودم وایرلس shuttle915wm خریدم ولی میخوام برم تو تنظیماتش کانفیگ TP-link میاد.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


بسیار گفته میشه که مودم های SHUTTLE tech-ADSL WIRELESS 915 WM ساخت چین هستند که به سفارش ایران زده میشه و به احتمال زیاد یک کپی برداری از مودم های tp-link هست که با تغییر مارک این مدل رو راهی بازار ایران کرده اند .
به همین جهت موقع کانفیگ شما tp-link میاد.
این موضوعی هست که گفته میشه و خودتون میتونید این رو تست کنید .

نمونه ای از این نوع مودم اینجا (You can see links before reply)


از طرفیم میخوام روش پسورد بذارم تا عمومی استفاده نشه،نمی تونم.لطفا منو راهنمایی کنید.
در مورد پسوورد گذاری روی مودم shuttle 915 wm :
بعد از ورود به گزینه security از منوی سمت چپ بخش تنظیمات مودمتون با استفاده از enabled کردن گزینه wep encryption و انتخاب یکی از سیستم های کد گذاری از جمله WEP , WPA , WPA2 64 و 128 بیت از گزینه encryption strength میتونید رمزی رو برای مودمتون انتخاب کنید. (پیشنهاد من یکی از سیستم های WPA یا WPA2 برای رمزگذاری انتخاب کنید)

speed
01-08-2011, 09:08 PM
سلام دوستان عزیز یه سوال دارم :
من از مودم shuttle adsl wireless 915 wm استفاده می کنم و همین الان تازه راش انداختم ولی برای استفاده به صورت بیسیم مشکل دارم هر کار می کنم به اینترنت وصل نمیشه ( به کانکش وصل میشه ولی میگه no internet access )  
میشه منو راهنمایی کنید ؟! :)
خیلی ممنون :دوست::بغل:

mojtabafaegh
08-09-2011, 04:42 PM
سلام منم همین مشکلو دارم یکی کمکم کنه!

mersede
18-09-2011, 01:26 AM
سلام منم دقیقا همین مشکل no internet acces رو دارم ، یکی کمک کنه !!!!

ولی مودم من دی لینک 2640u هست ، کمک کنید لطفا

Cube
16-11-2011, 01:49 PM
سلام به همه

توضیح ندادین که چه تنظیماتی رو انجام دادین و ....

در کل اول باید تنظیمات wan رو انجام بدین که معمولا همش next next است و فقط یه جا ازتون یوزرنیم و پسورد میخواد .... فقط تو مراحل تیک firewall رو بردارید .... همین

بعد آی پی پورت لن یا وایرلس رو باید تو رنج مورد نظرتون قرار بدین .... مثلا 192.168.3.1 با ساب نت /24 بعد باید یه اسم که اصطلاحا SSID بهش میگن رو یت کنین و بعد باید امنیتش رو فعال کنین و یه یوزرنیم و پسورد بهش بدین

تو لپ تاپ و یا pc تون هم اول ، آی پی کارت وایرلس رو تو رنج آی پی وایرلس مودم وایرلستون (اکسس پواینت) ست کنین .... مثلا 192.168.3.2 با ساب نت /24 بعد هم سرچ می کنین تا SSID رو تو لیستتون ببینین

بعد کانکت رو میزنین و یوزر و پسورد رو بهش میدین و تمام
از اینترنت لذت می برین ....

razer
23-12-2011, 01:24 PM
سلام
من اینترنت adsl 512 دارم و wifi دار هست ولی من نمی دونم چه طوری به LED وصلش کنم ؟ (من LED 42 LG V4500 دارم و پورت wireless control داره )

razer
23-12-2011, 01:25 PM
سلام
من اینترنت adsl 512 دارم و wifi دار هست ولی من نمی دونم چه طوری به صورت WIFI به LED وصلش کنم ؟ (من LED 42 LG V4500 دارم و پورت wireless control داره )

Cube
09-02-2012, 06:22 PM
سلام
من اینترنت adsl 512 دارم و wifi دار هست ولی من نمی دونم چه طوری به LED وصلش کنم ؟ (من LED 42 LG V4500 دارم و پورت wireless control داره )

سوال: منظورتون از WIFI اینه که اینترنت ADSL رو بصورت وایرلس می گیرین (با آنتن وایرلس و ....)

سوال : مودم ADSL تون اسمش چیه ؟


اگر جواب سوال اولم مثبته ،
معلومه که نمی تونین به وایرلس وصل بشین ، فرکانس این امواج در رنجی نیست که با کارت وایرلس دیده بشه ، و باید با آنتن مخصوص که معمولا باید در دید مستقیم فرستنده باشه
امواج وایرلس رو بگیرین - باید اینترنت رو به یه اکسس پواینت یا یه PC وصل کنین و طبق پایین عمل کنین

اگر جواب سوالم منفیه ، 2 تا راه حل دارین :

1- یک اکسس پواینت (مورد-روتر وایرلس) تهیه کنین و .... (حدود 45 هزار تومان هست) اگر مودمتون وایرلس است که چه بهتر ، تنظیماتشو نمی دونم ولی یه جایی باید SSID و پروتکل امنیتی (مثلا WEP) رو یک پسورد روی شبکه وایرلستون قرار بدین و تمام.

2- اینترنت رو به یک PC وصل کنین ، بعد یه کارت وایرلس می خرین ،(حدود 15 تومان) و از طریق آموزش زیر عمل می کنین :


You can see links before reply