آموزش تصویری نحوه تنظیم مودم Alfex
تنظیمات مودم آلفکس»
در مرورگر اینترنت خودتون به آدرس [جهت مشاهده لطفاً ابتدا ثبت نام کنید/جهت ثبت نام روی این نوشته کلیک نمایید] برید. نام کاربری و کلمه عبور هر دو admin هستند.
از منو سمت چپ صفحه به Advanced Setup > WAN مراجعه کنید.
در وسط صفحه یه جدول هست با تعدای سطر. تیک تمام سطور رو بزنید و بعد Remove رو بزنید.
تمام سطور که حذف شدند، دکمه Add رو بزنید.
مقادیر رو به صورت زیر تغییر بدید:
VPI: 0
VCI: 33
Service Category: UBR Without PCR
و بعد دکمه Next رو بزنید.
در این صفحه Connection Type را به حالت PPPoE تغییر دهید و مورد بعدی LLC/Snap Bridging
و بعد دکمه Next رو بزنید.
در این صفحه نام کاربری و کلمه عبورتون رو که از شرکت اینترنتی خود دریافت کردید، وارد کنید. توجه کنید که قسمت Service Name خالی خواهد ماند و هیچ کدام از موارد زیرین هم تیک نخواهند داشت.
نهایتا دو مورد موجود در صفحه زیر هم مطابق تصویر خواهد بود:
در صفحه بعدی، موارد نوشته شده را تایید کرده، ذخیره کنید و منتظر راه اندازی مجدد و ثابت شدن LEDهای مودم بمانید.
لطفاً جهت مدیریت پست ها و تا پیک ها با ناظمین سایت در ارتباط باشید.
لطفاً جهت رفع موارد فنی با مدیران فنی سایت در ارتباط باشید.
---
ارزش 1 فایل و یا تصویر پیوست شده در انجمن 100 برابر بیش از 1000 فایل و یا تصویر پیوست نشده ای است که پس از 1 سال دیگر وجود ندارند!
13 کاربر از admin عزیز به خاطر این پست تشکر کرده اند:
0mid (24-12-2012), AFSORDE (14-03-2013), amininho (13-09-2012), Crey Kortez (18-03-2013), emoboyamir (15-04-2012), jey53 (18-02-2012), MAHDI (23-12-2012), mamalizizi (13-08-2012), Maryam (07-07-2012), mbh1 (14-12-2011), mitra mehr (23-12-2012), mohsen_mx (14-11-2012), rezaee (28-04-2013)
پسند ها - 7 پسند ها
02-12-2011 04:11 PM
# ADS
Circuit advertisement
با سلام جرا سایت بالا جهت تنظیم مودم رو باز نمی کند؟
با سلام جرا سایت بالا جهت تنظیم مودم رو باز نمی کند؟
ببخشید دوست عزیز منظورتون رو نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدید مشکل چیست؟
با خودم تصور میکردم که دنیا یک ماشین خیلی بزرگه میدونی که ماشین ها هیچ وقت با قطعات اضافی تحویل داده نمیشن
دقیقاً با همون تعداد قطعاتی که نیاز دارن ساخته میشن
برای همین با خودم فکر میکردم از اونجایی که کل جهان یه ماشین خیلی بزرگه، من نمی تونم براش مثل یه قطعه اضافی باشم، باید دلیلی وجود داشته باشه که من اینجا هستم این یعنی وجود تو هم در اینجا باید دلیل خاصی داشته باشه!
2011 - Hugo
بابا چرا سایته بالا نمیاد چیکار کنم خواهشا ادرس سایت الفکس
رو بزارید
عزیزان، آیپی که در پست اول موجود هست مربوط به سایت خاصی نیست!
هر مودمی که به صورت بیسیمی هست جهت اتصال کامپیوتر شما به اون یک آدرس به صورت آپی داره که شما با وارد کردن اون آپی در مرورگر خودتون میتونید به تنظیمات مودم به صورت بیسیمی دسترسی پیدا کنید. معمولاً در هر مودم با مارک معتبری آی پی اتصال در روی بدنه اون مودم ثبت میشه.
3 کاربر از admin عزیز به خاطر این پست تشکر کرده اند:
0mid (24-12-2012), MAHDI (23-12-2012), Mans0ur (24-12-2012)
پسند ها - 3 پسند ها
دوست عزیز از یوزر: support رمز: support استفاده کن ببین وارد میشه یا نه
اگه وارد نشد مجبوری مودمت رو ریست کنی که با اینکار همه چی به حالت پیش فرض برمیگرده و تنظیمات قبلی از بین میره!
پس حواست باشه که بعدش باید خودت تنظیم کنی
کاربر زیر از 0mid عزیز به خاطر این پست تشکر کرده است:
پسند ها - 2 پسند ها
بابا چرا سایته بالا نمیاد چیکار کنم خواهشا ادرس سایت الفکس
رو بزارید
مودم رو راه اندازی مجدد کن (خاموش روشن) و بعد از 1 دقیقه با مرورگر وارد آدرس 192.168.1.1 شو.
اگه بازم نشد مودم رو ریست کن بعد امتحان کن
کاربر زیر از 0mid عزیز به خاطر این پست تشکر کرده است:
پسند ها - 2 پسند ها
ای بابا این آدرسه ک Blank Page بازش نمیکنه!تویکی از سایتای انگلیسی خوندم ک باید Norton 360 رو شات داون کنیم ولی هرچی تو Processes تو Task Manager میگردم نیس.میشه راهنمایی کنید لطفا...
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
454 کاربر از این موضوع دیدن کرده اند
Actions :
(Set Date)
You do not have permission to view the list of names.
کلمات کلیدی این موضوع