هنوز به انجمن وارد نشده اید؟

ساعت هم اکنون 09:14 PM است

.::. شـــرايط تبليغـــات در ايـــران انـــجمن .::.


میهن ترجمه همکاری در فروش فایل میهن همکار

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: طرز تهیه شیرینی مشهدی ( یا لینزر یا شیرینی آلمانی )

  1. #1


    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan1.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan1.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan1.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan1.gif


    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    عنوان کاربر
    کاربر ويژه
    میانگین پست در روز
    0.02
    سن
    13
    نوشته ها
    22
    سپاس
    70
    سپاس شده 69 بار در 19 پست
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض طرز تهیه شیرینی مشهدی ( یا لینزر یا شیرینی آلمانی )

    مواد لازمكره --------------------------- 100 گرمآرد ---------------------------- 150 گرمپودر شكر --------------------- 50 گرمزرده تخم مرغ ---------------- 2 عدد ( آب پز شده )زرده تخم مرغ ----------------- 1 عدد براي روي شيريني هامربا يا مارمالاد --------------- به مقدار لازم ( ترجيحا توت فرنگي )انواع مغز خشكبار ------------ به مقدار لازم براي تزئينوانيل -------------------------- نصف قاشق چايخوري
    طرز تهیه
    ابتدا 2 عدد تخم مرغ را آب پز كنيد تا زرده آن کاملا" سفت شود .بعد زرده را جدا كنيد و بعد از اینکه کمی خنک شد با رنده کاملا ریز رنده كنيد. کره را که به دماي محيط رسيده است و كاملا نرم شده است ، به زرده پخته شده اضافه كنيد و ورز دهيد تا كره و زرده رنده شده تخم مرغ با هم مخلوط شوند .پودر شکر را هم اضافه كنيد و مخلوط كنيد و در نهایت آرد الک شده و وانیل را اضافه كنيد تا خمیر نرم و یکدستی به دست آيد.این خمیر نيازي به آرد اضافه و یا ورز دادن بيش از اندازه ندارد و در حد مخلوط شدن مواد كافي است .
    بعد خمیر را بوسیله وردنه باز كنيد.اگر زیر و روی خمیر را يك سفره پلاستیکي بگذاريد ( يا كسيه فريزر باز شده ) و وردنه كنيد ، راحت تر انجام ميشود .خمير را با قالبهاي مختلف به قطر حداكثر نيم سانتيمتر قالب بزنيد .دقت كنيد كه شیرینی ها را به صورت جفتي قالب بزنيد و روی یک عدد از این شیرینی ها را که در قسمت بالا قرار ميگيرد زرده تخم مرغ و به دلخواه پودر پسته . کنجد ، نارگیل ، مغز بادام و یا گردو بپاشيد و در فر 200 درجه سانتیگراد بپزيد. به محض اینکه دور شیرینی ها طلائی شد ، سيني را از فر خارج كنيد و بدون حركت دادن شيريني ها، سيني را در مجاورت هواي باز قرار دهيد تا شيريني ها خنك شوند و بعد از خنک شدن بین هر دو عدد شیرینی مقداري مارمالاد يا مربا بريزيد و قسمت دوم را روی آن قرار دهيد . ( جفتي قالب زدن شيريني ها به اين دليل بود ) اگر اين نوع شيريني را در ظرفي با درب بسته و دور از نور و رطوبت و در جاي خنك نگهداري كنيد تا حدود يك ماه قابل استفاده است بدون اينكه طعم و ظاهر آن تغيير كند . نكته : دقت كنيد كه پودر شكر و پودر قند در شيريني پزي به هيچ وجه جايگزين همديگر نيستند و هركدام كارآيي مخصوص به خودشان را دارند .براي به دست آوردن پودر شكر ، شكر معمولي ( يا اگر حرفه اي تر كار ميكنيد شكر شسته دانه ريز مخصوص قنادي ) را در مخلوط كن خرد كنيد تا پودر شكر به دست آيد . براي الك كردن آرد توجه داشته باشيد كه اگر از آرد معمولي استفاده ميكنيد حداقل 12 بار و اگر از آرد مخصوص شيريني پزي استفاده ميكنيد حداقل 2 بار آرد را الك كنيد .زمان پخت اين شيريني در فر با دماي ذكر شده ، بستگي به رنگ شيريني دارد . معمولا بين ۲۰ تا ۴۰ دقيقه ، شيريني كاملا به رنگ دلخواه خواهد رسيد .
    وب سایت کاربر
    سلام من امیر ارسلان هستم و 10 سال دارم خوشحالم که توی ایران انجمنم

    یک کاربر از امیر ارسلان عزیز به جهت ارسال این پست سپاسگزاری کرده است:

    rahnama (11-09-2012)


  2. پسند ها rahnama این پست را پسندیده اند.
  3. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    سن
    2010
    نوشته ها
    Many

     

     

     

     

  4. #2


    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif


    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    عنوان کاربر
    پدر ایران انجمن
    میانگین پست در روز
    6.75
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    9,766
    سپاس
    23,768
    سپاس شده 17,940 بار در 4,156 پست
    حالت من : Khoshhal
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض


    پودر شکر ۱۰۰گرم
    روغن جامد ۳۰۰ گرم
    شربت ۶۰گرم
    شیر تازه ۶۰ گرم
    وانیل مقداری
    تخم مرغ یک عدد
    ارد گندم ۶۰۰گرم


  5. #3


    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif


    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    عنوان کاربر
    پدر ایران انجمن
    میانگین پست در روز
    6.75
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    9,766
    سپاس
    23,768
    سپاس شده 17,940 بار در 4,156 پست
    حالت من : Khoshhal
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    [جهت مشاهده لطفاً ابتدا ثبت نام نماییدبرای ثبت نام میتوانید اینجا کلیک کنید]


    مواد لازم:
    آرد ۵۰۰گرم
    کره ۲۰۰گرم
    پودر قند ۱۲۰گرم
    تخم مرغ ۲عدد
    شربت یک چهارم پیمانه
    بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری
    پودر هل یک دوم قاشق چایخوری
    مارمالاد به اندازه دلخواه
    پودر پسته+خلال بادام به اندازه دلخواه
    مواد لازم برای شربت شیرینی:
    شکر ۱پیمانه
    آب یک دوم پیمانه
    گلاب یک دوم پیمانه
    طرز تهیه:
    ۱.قبل از هر کاری اول شربت رو درست میکنیم به این صورت که همه مواد رو با هم مخلوط بعد میذاریم روی حرارت ملایم تا به مدت ۲۰ دقیقه بجوشه بعد از روی حرارت برمیداریم تا شربت مقداری خنک بشه...
    ۲.کره+پودر قند رو با همزن میزنیم تا خوب مخلوط بشن.
    ۳.بعد پودر هل و دونه دونه تخم مرغها رو اضافه میکنیم و با همزن میزنیم.
    ۴.شربت رو اضافه و دوباره با همزن میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن.
    ۵.آرد+بکینگ پودر رو به مایه اضافه و با دست شروع میکنیم به مخلوط کردن و مقداری هم ورز میدیم.
    ۶.خمیر رو داخل کیسه فریزر میذاریم و به مدت ۱۵دقیقه استراحت میدیم(در محیط آشپزخونه).
    ۷.خمیر رو پهن و به قطر چند میلی متر بازش میکنیم و بعد هم قالب میزنیم خمیر زیر شیرینی رو قالب ساده و خمیر روی شیرینی رو با قالب میان تهی...
    ۸.در سینی فر میچینیم بعد در طبقه وسط فر قرار میدیم با دمای ۱۷۵درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه.
    ۹.بعد از پخت یک طرف شیرینی ها رو مارمالاد میمالیم و حالا جفت جفت روی هم قرار میدیم و در آخر هم برای تزیین از مغزهای دلخواهمون روی شیرینی ها میریزیم.(بهتره که مقداری عسل روی شیرینی بمالیم تا مغزها از شیرینی جدا نشن.)...
    نکته:
    ۱.حتما آرد +پودر قند رو الک کنید.*
    ۲.به جای کره از روغن جامد هم میشه استفاده کنید.*
    ۳.یکربع قبل فر رو روشن کنید تا گرم بشه.*
    ۴.از پودر نارگیل و شکلات ذوب شده هم میتونید برای تزیین روی شیرینی ها استفاده کنید.*



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربران دعوت شده

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
Top
سایت ایران انجمن در تاریخ 1389/5/10 راه اندازی شد و با تلاش گروهی مؤسسان خود، شروع به فعالیت نمود. در این سالها، ایران انجمن به جهت جو پاک و بی نظیر و فرهنگ والای کاربران خود، به خانواده ی ایرانی شهرت یافته است.