هنوز به انجمن وارد نشده اید؟

ساعت هم اکنون 11:07 PM است

.::. شـــرايط تبليغـــات در ايـــران انـــجمن .::.


میهن ترجمه همکاری در فروش فایل میهن همکار

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: نمونه سوالات آزمون تافل ( TOEFL ) همراه با پاسخ

  1. #1


    ترسم که تو هم یار
    وفادار نباشی
    عاشق کش و معشوق
    نگه دار نباشی من
    از غم تو هر روز
    دوصد بار بمیرم
    تو از دل من هیچ
    خبردار نباشی
     

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    عنوان کاربر
    مدير ارشد
    میانگین پست در روز
    1.25
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    1,810
    سپاس
    7,248
    سپاس شده 4,991 بار در 1,233 پست
    حالت من : Mashghool
    میزان امتیاز
    5

    jadid نمونه سوالات آزمون تافل ( TOEFL ) همراه با پاسخ

    کلمات تافل با حرف ابتدایی A :

    1. Nothing could ever
    abash him
    A) please (B)
    delight C) embarrass D) infuriate

    ____________________________________________

    2. The doctor gave him some medicine to abate his pain
    A) increase B) reduce C) augment (D) revive

    ____________________________________________

    3. The king abdicated the throne in order to marry a commoner
    A) grabbed (B) usurped C
    ) abandoned D) retained
    ______________________________________________


    4. A rich kid was abducted yesterday.
    A) rescued (B)
    kidnapped C) killed (D) betrayed

    ______________________________________________

    5. The young man stole the money in a moment of aberration
    A)
    deviation B) conformity (C) anecdote (D) sanity
    ______________________________________________


    6. We abhor a traitor
    A) admire (B)
    scorn C) respect (D) revere

    ______________________________________________
    7. A good citizen
    abides by law
    A) violates (B) removes (C) shifts (D)
    adheres to
    ______________________________________________


    8. We don't force anyone to abjure his religion.
    A) adopt (B)
    give up C) cherish (D) abduct
    _______________________________________________


    9. Grace has abominable taste in clothes
    A) graceful (B)
    detestable C) delightful (D) classy
    _______________________________________________


    10. His garden abounds in beautiful flowers.
    A)
    teems with (B) lacks (C) abhors (D) abdicates




    Answers
    _______________________________________________

    1C 2B 3C 4B 5A 6B 7D 8B 9B 10A

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. [جهت مشاهده لطفاً ابتدا ثبت نام نماییدبرای ثبت نام میتوانید اینجا کلیک کنید]]
    وب سایت کاربر
    عادت کرده ام
    کوتاه بنویسم
    کوتاه بخونم
    کوتاه حرف بزنم
    کوتاه نفس بکشم
    تازگی ها
    دارم عادت می کنم
    کوتاه زندگی می کنم
    یا شاید
    کوتاه بمیرم

    4 کاربر از BLaDe عزیز به جهت ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند:

    .River. (26-08-2013), amininho (06-06-2012), asl_davood (06-06-2012), khorde-shishe (26-08-2013)


  2. پسند ها .River., khorde-shishe, Fa.Sa, Maryam, amininho, asl_davood این پست را پسندیده اند.
  3. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

     

     

     

  4. #2


    آغازگر موضوع

    ترسم که تو هم یار
    وفادار نباشی
    عاشق کش و معشوق
    نگه دار نباشی من
    از غم تو هر روز
    دوصد بار بمیرم
    تو از دل من هیچ
    خبردار نباشی
     

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    عنوان کاربر
    مدير ارشد
    میانگین پست در روز
    1.25
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    1,810
    سپاس
    7,248
    سپاس شده 4,991 بار در 1,233 پست
    حالت من : Mashghool
    میزان امتیاز
    5

    پیش فرض پاسخ : نمونه سوالات آزمون تافل ( TOEFL ) همراه با پاسخ

    1. They voted to adjourn the meeting.
    A) further (B) advance (C) expedite (D) postpone

    2. John admonished his brother against being late.
    A) tolerated (B) commended (C) warned (D) approved

    3. We all adore Charlie Brown.
    A) execrate (B) loathe (C) abominate (D) love

    4. Robin Hood was said to wear a hat adorned with feathers.
    A) embellished (B) disfigured (C) spoiled (D) maladjusted

    5. The workman is adroit in handling machinery.
    A) green (B) dexterous ; skilled (C) awkward (D) clumsy

    6. The politician enjoys public adulation.
    A) flattery (B) abuse (C) denunciation (D) reverence

    7. The advent of spring makes the birds hilarious.
    A) detriment (B) arrival (C) benediction (D) joviality

    8. A courageous man smiles in the face of adversity.
    A) misfortune ; distress (B) felicity (C) affluence (D) feat

    9. Some parents advocate keeping the children at school as long as possible.
    A) disfavor (B) dissent (C) recommend (D) advert

    10. An affable countenance is pleasing to everybody.
    A) avaricious (B) surly (C) taciturn (D) amiable

    Answers
    1D 2C 3D 4A 5B 6A 7B 8A 9C 10D
    ویرایش توسط BLaDe : 18-06-2012 در ساعت 08:07 PM
    وب سایت کاربر
    عادت کرده ام
    کوتاه بنویسم
    کوتاه بخونم
    کوتاه حرف بزنم
    کوتاه نفس بکشم
    تازگی ها
    دارم عادت می کنم
    کوتاه زندگی می کنم
    یا شاید
    کوتاه بمیرم

    2 کاربر از BLaDe عزیز به جهت ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند:

    .River. (26-08-2013), khorde-shishe (26-08-2013)


  5. پسند ها .River., khorde-shishe, Maryam این پست را پسندیده اند.
  6. #3


    آغازگر موضوع

    ترسم که تو هم یار
    وفادار نباشی
    عاشق کش و معشوق
    نگه دار نباشی من
    از غم تو هر روز
    دوصد بار بمیرم
    تو از دل من هیچ
    خبردار نباشی
     

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    عنوان کاربر
    مدير ارشد
    میانگین پست در روز
    1.25
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    1,810
    سپاس
    7,248
    سپاس شده 4,991 بار در 1,233 پست
    حالت من : Mashghool
    میزان امتیاز
    5

    پیش فرض پاسخ : نمونه سوالات آزمون تافل ( TOEFL ) همراه با پاسخ

    1. It never pays off to abrogate the defense treaty
    A) establish (B) uphold (C) annul (D) bolster


    2. Beware of the abrupt turn in the road ahead
    A) laggard (B) easy (C) sudden (D) leisurely


    3. The doctor advised the patient to abstain from smoking
    A) do without (B) be absorbed in (C) go with (D) admit of



    4. No one could solve such an abstruse problem
    A) complex (B) lucid (C) abstemious (D) absurd



    5. Defeated, the ex-champion fell into the abyss of despair
    A) firmament (B) ecstasy (C) gulf (D) paradise


    6. To accelerate growth, they work harder than ever
    A) speed up (B) retard (C) accede (D) hamper


    7. Without an accomplice the burglar could not have broken into the house
    A) foe (B) confederate (C) servant (D) trivia


    8. The gentleman was accosted by a beggar who demanded money
    A) greeted (B) overlooked (C) shunned (D) outraged


    9. The manager has reached the acme of his career
    A) ebb (B) apex ; peak (C) base (D) downfall


    10. All the members acquiesced in his resignation
    A) assented to (B) disagreed with (C) balked at (D) dissented from


    Answers

    1C 2C 3A 4A 5C 6A 7B 8A 9B 10A
    وب سایت کاربر
    عادت کرده ام
    کوتاه بنویسم
    کوتاه بخونم
    کوتاه حرف بزنم
    کوتاه نفس بکشم
    تازگی ها
    دارم عادت می کنم
    کوتاه زندگی می کنم
    یا شاید
    کوتاه بمیرم

    2 کاربر از BLaDe عزیز به جهت ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند:

    .River. (26-08-2013), khorde-shishe (26-08-2013)


  7. پسند ها .River., khorde-shishe, Maryam این پست را پسندیده اند.
  8. #4


    آغازگر موضوع

    ترسم که تو هم یار
    وفادار نباشی
    عاشق کش و معشوق
    نگه دار نباشی من
    از غم تو هر روز
    دوصد بار بمیرم
    تو از دل من هیچ
    خبردار نباشی
     

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    عنوان کاربر
    مدير ارشد
    میانگین پست در روز
    1.25
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    1,810
    سپاس
    7,248
    سپاس شده 4,991 بار در 1,233 پست
    حالت من : Mashghool
    میزان امتیاز
    5

    پیش فرض پاسخ : نمونه سوالات آزمون تافل ( TOEFL ) همراه با پاسخ

    1. Are we living in an acquisitive society ?

    (A) charitable (B) self-denying (C) greedy ; covetous (D developed




    2. The tonic had an acrid aftertaste

    A) palatable (B) delicious (C) savory (D) bitter



    3. The dispute was renewed with increasing acrimony

    A) civility (B) bitterness (C) urbanity (D) curiosity



    4. The merchant is noted for his business acumen

    A) keenness (B) honesty (C) stupidity (D) obtusity



    5. A bad tooth may cause acute pain

    A) blunt (B) sharp (C) dull (D) obtuse



    6. According to an old adage on Wall Street, the stock market can deal with good news and bad, but it cannot tackle uncertainty
    A)
    saying ; proverb (B) time (C) novice (D) neophyte



    7. The stoic was adamant to temptations

    A) unyielding (B) pliable (C) bending (D) vulnerable



    8. The boy is addicted to stealing

    A) given up (B) weaned from (C) detached from (D) adapted to



    9. The reporter is adept in news writing

    A) poor (B) skilled (C) maladroit (D) numb



    10. The brothers built on adjacent lots

    A) distant (B) remote (C) neighboring (D) permanent



    Answers

    1C 2D 3B 4A 5B 6A 7A 8A 9B 10C


    وب سایت کاربر
    عادت کرده ام
    کوتاه بنویسم
    کوتاه بخونم
    کوتاه حرف بزنم
    کوتاه نفس بکشم
    تازگی ها
    دارم عادت می کنم
    کوتاه زندگی می کنم
    یا شاید
    کوتاه بمیرم

    2 کاربر از BLaDe عزیز به جهت ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند:

    .River. (26-08-2013), khorde-shishe (26-08-2013)


  9. پسند ها .River., khorde-shishe, Maryam این پست را پسندیده اند.
  10. #5


    آغازگر موضوع

    ترسم که تو هم یار
    وفادار نباشی
    عاشق کش و معشوق
    نگه دار نباشی من
    از غم تو هر روز
    دوصد بار بمیرم
    تو از دل من هیچ
    خبردار نباشی
     

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    عنوان کاربر
    مدير ارشد
    میانگین پست در روز
    1.25
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    1,810
    سپاس
    7,248
    سپاس شده 4,991 بار در 1,233 پست
    حالت من : Mashghool
    میزان امتیاز
    5

    پیش فرض پاسخ : نمونه سوالات آزمون تافل ( TOEFL ) همراه با پاسخ



    1. The gambler was afflicted with debts.

    A) consoled (B) agonized (C) buoyed (D) solaced



    2. America is an affluent nation.
    A) abject (B) impoverished (C) acquisitive (D) wealthy



    3. The boy affronted the teacher by making a face at her.
    A) impressed (B) offended (C) delighted (D) gladdened



    4. All he desired was to aggrandize his estate.
    A) expand (B) diminish (C) dwindle (D) swindle



    5. Grief aggravated her illness.
    A) appeased (B) tranquilized (C) extenuated (D) intensified



    6. The ill-intentioned aggregation was dispersed by the police.
    A) gathering (B) disintegration (C) solo (D) constituent



    7. The new teacher stood aghast at the students' lack of discipline.
    A) acceptant (B) tolerant (C) lenient (D) horrified



    8. One needs an agile mind to solve the puzzles.
    A) lively (B) sluggish (C) lethargic (D) inert



    9. The mind of man is agitated by various emotions.
    A) lulled (B) quieted (C) soothed (D) provoked



    10. Will Durant is an agnostic.
    A) deist (B) pagan (C) ascetic (D) one who believes that nothing is known about the existence of God



    Answers

    1B 2D 3B 4A 5D 6A 7D 8A 9D 10D

    وب سایت کاربر
    عادت کرده ام
    کوتاه بنویسم
    کوتاه بخونم
    کوتاه حرف بزنم
    کوتاه نفس بکشم
    تازگی ها
    دارم عادت می کنم
    کوتاه زندگی می کنم
    یا شاید
    کوتاه بمیرم

    2 کاربر از BLaDe عزیز به جهت ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند:

    .River. (26-08-2013), khorde-shishe (26-08-2013)


  11. پسند ها .River., khorde-shishe, Maryam این پست را پسندیده اند.
  12. #6


    آغازگر موضوع

    ترسم که تو هم یار
    وفادار نباشی
    عاشق کش و معشوق
    نگه دار نباشی من
    از غم تو هر روز
    دوصد بار بمیرم
    تو از دل من هیچ
    خبردار نباشی
     

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    عنوان کاربر
    مدير ارشد
    میانگین پست در روز
    1.25
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    1,810
    سپاس
    7,248
    سپاس شده 4,991 بار در 1,233 پست
    حالت من : Mashghool
    میزان امتیاز
    5

    پیش فرض پاسخ : نمونه سوالات آزمون تافل ( TOEFL ) همراه با پاسخ

    1. The patient is in agony.

    A) suffering (B) repose (C) rest (D) peace



    2. Sometimes agrarian disputes are hard to settle.
    A) industrial (B) political (C) of land (D) academic



    3. It's simply a minor ailment.
    A) mistake (B) blunder (C) question (D) disease



    4. Pity is often akin to love.
    A) related to (B) different from (C) alien to (D) foreign to



    5. The retarded child moved with alacrity.
    A) quickness (B) slowness (C) hesitation (D) dilatoriness



    6. The dog is always alert.
    A) listless (B) lively (C) languid (D) indolent



    7. The troops aligned.
    A) attacked (B) retreated (C) triumphed (D) lined up



    8. Her fears were allayed by her mother's consolation.
    A) aggravated (B) worsened (C) mitigated (D) aroused



    9. To become a citizen, you must swear allegiance to the United States
    A) disaffection (B) treason (C) loyalty (D) infidelity



    10. Heat often alleviates pain.
    A) intensifies (B) augments (C) cures (D) mitigates



    Answers

    1A 2C 3D 4A 5A 6B 7D 8C 9C 10D
    وب سایت کاربر
    عادت کرده ام
    کوتاه بنویسم
    کوتاه بخونم
    کوتاه حرف بزنم
    کوتاه نفس بکشم
    تازگی ها
    دارم عادت می کنم
    کوتاه زندگی می کنم
    یا شاید
    کوتاه بمیرم

    2 کاربر از BLaDe عزیز به جهت ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند:

    .River. (26-08-2013), khorde-shishe (26-08-2013)


  13. پسند ها .River., khorde-shishe, Maryam این پست را پسندیده اند.
  14. #7


    آغازگر موضوع

    ترسم که تو هم یار
    وفادار نباشی
    عاشق کش و معشوق
    نگه دار نباشی من
    از غم تو هر روز
    دوصد بار بمیرم
    تو از دل من هیچ
    خبردار نباشی
     

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    عنوان کاربر
    مدير ارشد
    میانگین پست در روز
    1.25
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    1,810
    سپاس
    7,248
    سپاس شده 4,991 بار در 1,233 پست
    حالت من : Mashghool
    میزان امتیاز
    5

    پیش فرض

    1.
    Brass is an alloy of copper and zinc.
    (A) fission


    (B) fuss
    (C) separation
    (D) mixture
    2. Rewards allure men to confront danger.
    (A) elude


    (B) attract
    (C) allude
    (D) estrange
    3. We heard some remarks in allusion to his misconduct.
    (A) slight mention


    (B) illusion
    (C) praise
    (D) ailment
    4. The plane is flying at a great altitude.
    (A) speed


    (B) alacrity
    (C) stability
    (D) height
    5. To give away alms is an altruistic deed.
    (A) selfish


    (B) egoistic
    (C) niggardly
    (D) charitable
    6. To amble along the willow bank is an incomparable delight.
    (A) alight


    (B) gallop
    (C) joy
    (D) saunter
    7. The government is trying to ameliorate workers' condition.
    (A) impair


    (B) improve
    (C) mar
    (D) deteriorate
    8. The amenity of his manners is irresistible.
    (A) hostility


    (B) agreeableness
    (C) antagonism
    (D) amigo
    9. The meeting ended on an amiable note.
    (A) surly


    (B) crabbed
    (C) impetuous
    (D) agreeable
    10. The negotiators joined in amicable discussion.
    (A) bellicose


    (B) belligerent
    (C) pugnacious
    (D) friendly
    Answers

    1D 2B 3A 4D 5D 6D 7B 8B 9D 10D
    وب سایت کاربر
    عادت کرده ام
    کوتاه بنویسم
    کوتاه بخونم
    کوتاه حرف بزنم
    کوتاه نفس بکشم
    تازگی ها
    دارم عادت می کنم
    کوتاه زندگی می کنم
    یا شاید
    کوتاه بمیرم

    2 کاربر از BLaDe عزیز به جهت ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند:

    .River. (26-08-2013), khorde-shishe (26-08-2013)


  15. پسند ها .River., khorde-shishe, Maryam این پست را پسندیده اند.
  16. #8


    آغازگر موضوع

    ترسم که تو هم یار
    وفادار نباشی
    عاشق کش و معشوق
    نگه دار نباشی من
    از غم تو هر روز
    دوصد بار بمیرم
    تو از دل من هیچ
    خبردار نباشی
     

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    عنوان کاربر
    مدير ارشد
    میانگین پست در روز
    1.25
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    1,810
    سپاس
    7,248
    سپاس شده 4,991 بار در 1,233 پست
    حالت من : Mashghool
    میزان امتیاز
    5

    پیش فرض

    همیشه مرور نمونه سوالات آزمون های قبلی کمک زیادی برای درک بهتر نکات و همچنین آشنایی با نحوه طرح سوالات امتحان است.خیلی وقت ها شب امتحان مثل نوش دارو یا شاید هم کاتالیزوری است که به داد دانشجو می رسد...همانطور که مطلع هستین آزمون TOEFL دارای قسمت های متفاوتی است که در این پست نمونه سوالات قسمت گرامر و شنیداری رو برای دانلود قرار دادم:

    No.
    File Description
    Size
    لینک
    1
    150 آزمون گرامر(Toefl)-در قالب یک نرم افزار بدون نیاز به نصب
    1.94 MB
    [Only Registered and Activated Users Can See Links. [جهت مشاهده لطفاً ابتدا ثبت نام نماییدبرای ثبت نام میتوانید اینجا کلیک کنید]]
    2
    آزمون شنیداری تافل سال 2001 همراه با فایل صوتی -1
    4.88 MB
    [Only Registered and Activated Users Can See Links. [جهت مشاهده لطفاً ابتدا ثبت نام نماییدبرای ثبت نام میتوانید اینجا کلیک کنید]]
    3
    آزمون شنیداری تافل سال 2001 همراه با فایل صوتی -2
    6980 KB
    [Only Registered and Activated Users Can See Links. [جهت مشاهده لطفاً ابتدا ثبت نام نماییدبرای ثبت نام میتوانید اینجا کلیک کنید]]
    4
    آزمون شنیداری تافل سال 2002 همراه با فایل صوتی -1
    4951 KB
    [Only Registered and Activated Users Can See Links. [جهت مشاهده لطفاً ابتدا ثبت نام نماییدبرای ثبت نام میتوانید اینجا کلیک کنید]]
    5
    آزمون شنیداری تافل سال 2002 همراه با فایل صوتی -2
    4852 KB
    [Only Registered and Activated Users Can See Links. [جهت مشاهده لطفاً ابتدا ثبت نام نماییدبرای ثبت نام میتوانید اینجا کلیک کنید]]
    6
    آزمون شنیداری تافل سال 2003 همراه با فایل صوتی
    13407 KB
    [Only Registered and Activated Users Can See Links. [جهت مشاهده لطفاً ابتدا ثبت نام نماییدبرای ثبت نام میتوانید اینجا کلیک کنید]]

    فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط BLaDe : 30-10-2013 در ساعت 01:08 PM
    وب سایت کاربر
    عادت کرده ام
    کوتاه بنویسم
    کوتاه بخونم
    کوتاه حرف بزنم
    کوتاه نفس بکشم
    تازگی ها
    دارم عادت می کنم
    کوتاه زندگی می کنم
    یا شاید
    کوتاه بمیرم

    3 کاربر از BLaDe عزیز به جهت ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند:

    .River. (26-08-2013), αмιɴ кнαη (25-08-2013), khorde-shishe (26-08-2013)


  17. پسند ها .River., khorde-shishe, αмιɴ кнαη, Maryam این پست را پسندیده اند.
  18. #9


    آغازگر موضوع

    ترسم که تو هم یار
    وفادار نباشی
    عاشق کش و معشوق
    نگه دار نباشی من
    از غم تو هر روز
    دوصد بار بمیرم
    تو از دل من هیچ
    خبردار نباشی
     

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    عنوان کاربر
    مدير ارشد
    میانگین پست در روز
    1.25
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    1,810
    سپاس
    7,248
    سپاس شده 4,991 بار در 1,233 پست
    حالت من : Mashghool
    میزان امتیاز
    5

    پیش فرض

    1.
    There is amity between the two nations.








    (A) good-will

    (B) animosity

    (C) strife

    (D) contention







    2. It is controversial whether amnesty should be granted to those criminals.








    (A) penalty

    (B) punishment

    (C) reward

    (D) pardon







    3. You have ample time to do your job.








    (A) meager

    (B) sufficient

    (C) sparse

    (D) scant







    4. The amplitude of the parking lot in front of the supermarket is amazing.








    (A) straitness

    (B) size

    (C) compression

    (D) narrowness







    5. Born centuries too late, the scholar was anachronism in modern urban society.








    (A) misdated person

    (B) fop

    (C) snob

    (D) chic







    6. It is risky to argue by analogy.








    (A) similarity

    (B) dissimilarity

    (C) distinction

    (D) disparity







    7. Complete anarchy followed the breakdown of communications.








    (A) order

    (B) felicity

    (C) stability

    (D) chaos







    8. Most children enjoy listening to anecdotes of great men's childhood.








    (A) catastrophes

    (B) disasters

    (C) tales

    (D) accidents







    9. To administer anesthetic requires utmost caution.








    (A) anodyne

    (B) penicillin

    (C) addiction

    (D) animation







    10. The patient's whole frame quivered with anguish.















    (A) pain

    (B) pleasure

    (C) ecstasy

    (D) elation


    Answers = 1A 2D 3B 4B 5A 6A 7D 8C 9A 10A


    ویرایش توسط BLaDe : 25-08-2013 در ساعت 10:17 PM
    وب سایت کاربر
    عادت کرده ام
    کوتاه بنویسم
    کوتاه بخونم
    کوتاه حرف بزنم
    کوتاه نفس بکشم
    تازگی ها
    دارم عادت می کنم
    کوتاه زندگی می کنم
    یا شاید
    کوتاه بمیرم

    3 کاربر از BLaDe عزیز به جهت ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند:

    .River. (26-08-2013), αмιɴ кнαη (25-08-2013), khorde-shishe (26-08-2013)


  19. پسند ها Maryam, .River., khorde-shishe, αмιɴ кнαη این پست را پسندیده اند.
  20. #10


    آغازگر موضوع

    ترسم که تو هم یار
    وفادار نباشی
    عاشق کش و معشوق
    نگه دار نباشی من
    از غم تو هر روز
    دوصد بار بمیرم
    تو از دل من هیچ
    خبردار نباشی
     

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    عنوان کاربر
    مدير ارشد
    میانگین پست در روز
    1.25
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    1,810
    سپاس
    7,248
    سپاس شده 4,991 بار در 1,233 پست
    حالت من : Mashghool
    میزان امتیاز
    5

    پیش فرض

    1. The soul animates body.

    (A) curbs

    (B) curtails

    (C) thwarts

    (D) enlivens







    2. Little animosity exists between classes in our society.

    (A) friendship

    (B) amity

    (C) goodwill

    (D) enmity







    3. Matter cannot be annihilated

    (A) renewed

    (B) invigorated

    (C) destroyed

    (D) fortified







    4. The contract was annulled.

    (A) renewed

    (B) announced

    (C) annunciated

    (D) abrogated







    5. Time is an anodyne of grief.

    (A) soothing agent

    (B) irritant

    (C) stimulant

    (D) energizer







    6. Scientists often make anomalous findings.

    (A) logic

    (B) abnormal

    (C) customary

    (D) natural







    7. Writing an anonymous letters is an irresponsible deed.

    (A) identified

    (B) unnamed

    (C) anointed

    (D) black-mailing







    8. The two royal families are antagonistic.

    (A) hostile

    (B) friendly

    (C) amiable

    (D) auspicious







    9. An anthology of sacred music was recently published.

    (A) prose

    (B) essay

    (C) dissertation

    (D) collection







    10. All the children were amused by the clown's antics.

    (A) songs

    (B) laughters

    (C) pranks

    (D) griefs

    Answers : 1D 2D 3C 4D 5A 6B 7B 8A 9D 10C

    ویرایش توسط BLaDe : 26-08-2013 در ساعت 11:43 PM
    وب سایت کاربر
    عادت کرده ام
    کوتاه بنویسم
    کوتاه بخونم
    کوتاه حرف بزنم
    کوتاه نفس بکشم
    تازگی ها
    دارم عادت می کنم
    کوتاه زندگی می کنم
    یا شاید
    کوتاه بمیرم

    2 کاربر از BLaDe عزیز به جهت ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند:

    .River. (26-08-2013), ice star (27-08-2013)


  21. پسند ها ice star, Maryam, .River. این پست را پسندیده اند.
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربران دعوت شده

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
Top
سایت ایران انجمن در تاریخ 1389/5/10 راه اندازی شد و با تلاش گروهی مؤسسان خود، شروع به فعالیت نمود. در این سالها، ایران انجمن به جهت جو پاک و بی نظیر و فرهنگ والای کاربران خود، به خانواده ی ایرانی شهرت یافته است.