B a R a N
مدير ارشد تالار
«استوپ» مرغ
استوپ در لغت به معنای جام و قدح است.
• تعداد: 4 تا 6 نفر

• 910 گرم مرغ
• سه عدد هویج متوسط
• سه ساقه کرفس
• یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
• دو پیمانه آب مرغ
• نمک
• دو قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
• یک عدد لیموترش
• فلفل سیاه
• نان برای سرو
طرز تهیه
1. پوست و چربی های مرغ را جدا کنید و آن را پس از شستن در قابلمه بزرگ بگذارید. یکی از هویج ها، کرفس و پیاز را به تکه های کوچک برش دهید و آنها را داخل قابلمه روی مرغ بریزید. آب مرغ را اضافه کنید و در صورت نیاز، آب بیشتری اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند. نمک بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد. سپس، حرارت را کم کنید تا مواد در حالت نیمجوش بپزند. در طول 5 دقیقه اول، کف هایی که روی آب ایجاد می شود را بردارید. مرغ را 10 تا 15 دقیقه بپزید کافی است.
2. استخوان های مرغ را جدا کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید. سبزیجات را45 دقیقه با حرارت کم بپزید تا کاملا نرم شوند. استخوان ها را خارج کنید و سپس سبزیجات را از آب خارج کنید. هویج، پیاز و کرفس ها را ریز خرد کنید.
3. هویج و پیازرا دوباره داخل قابلمه بریزید و بگذارید 5 دقیقه دیگر بپزند. کرفس را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر بگذارید روی حرارت بماند. سپس شوید و آب لیموترش را اضافه کنید. در آخر نیز فلفل سیاه تازه بریزید.