• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

«رابرت پتينسون» از نقشهاي جريان‌ساز فراري است

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]بازيگر جوان فيلمهاي هري پاتر و گرگ و ميش گفته در فيلمهاي كم بودجه ترجيح مي دهد نقشهاي معمولي را ايفا كند.
20140805162556_18.jpg

گروه بين الملل؛ سينما خبر- «رابرت پتينسون» در مصاحبه اخير خود اعلام كرده كه در نظر دارد از جريان اصلي داستان يك فيلم و بازي در نقشهاي اول و جريان ساز جدا شود و به نقشهاي مكمل و كوچكتر بپردازد.
بازيگر جوان فيلمهاي هري پاتر و گرگ و ميش در مصاحبه با پايگاه «بنگ شوبيز» گفته كه او همانند برخي بازيگران كه مي خواهند جريان اصلي داستان يك فيلم باشند، نيست و در فيلمهاي كم بودجه ترجيح مي دهد نقشهاي معمولي را هم ايفا كند.
او گفت: فيلمهاي زيادي هستند كه با مدار من هماهنگ نبوده و من نمي توانم خود را در اين گونه فيلمها در ماجراي اصلي داستان قرار دهم. چرا كه فيلمها از بودجه كمي برخوردار است و جريان اصلي داستان فيلم نيازمند تلاشهاي فراوان بازيگر است و من نمي خواهم در اين گونه فيلمها جريان ساز اول باشم.
او همچنين از طرفدارانش دعوت كرد كه بازي متفاوت او را در فيلم جديد «ولگرد» كه تا حدودي بيانگر سخنان اوست،‌ تماشا كنند.
«ولگرد» از 15 اوت در اروپا روي پرده مي رود.

بالا