• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

» فراخوان بزرگ جذب مدیر و همکار در بخشهای مختلف انجمن - فراخوان شماره دو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

t92

متخصص بخش
با سلام خدمت کاربران عزیز

ضمن تشکر از تلاش ها و زحمات دوستان و مدیران انجمن،

با توجه به استقبال و علاقه ی دوستان عزیز به مدیریت و همکاری در انجمن،

بدین وسیله فراخوان بزرگ شماره ی دو جذب مدیر و همکار در بخش های مختلف انجمن برگزار میشود.

لطفا عزیزان علاقه مند نکات زیر را مد نظر داشته باشند:

- جهت تخصصی بودن ارسال ها و مطالب، پیشنهاد ما اینست که ترجیحا از انتخاب بخشهای کلی نظیر "بخش کامپیوتر و برنامه نویسی" و ... که شامل زیر بخش های گستره ای می باشند صرف نظر کرده و حدالامکان یک زیر بخش را برای شروع انتخاب کنید.
- متقاضیان حد اقل 30 ارسال در بخش مورد نظر ارسال کرده باشند.
- مدیریت متقاضیان به صورت آزمایشی و موقت فعال خواهد شد و پس از فعالیت در بخش مورد نظر و تایید شدن فعالیت از سوی مدیران آن بخش و مسئولین انجمن، به مدیریت دائم ( گروه کاربری مدیران سبز رنگ ) ارتقا خواهد یافت. ارتقا به مدیریت دائم حد اقل پس از یک ماه آغاز فعالیت مدیریتی متقاضی قابل انجام خواهد بود. بدیهی است در صورت عدم فعالیت مورد تایید، مدیریت آزمایشی متقاضی لغو و به گروه کاربری سابق خود تغییر داده خواهد شد.
- تقاضای همکاری در بخشهای مختلف انجمن آزاد می باشد. در صورتی که بخش مورد نظر شما دارای مدیر فعال باشد، مدیریت و همکاری شما با پذیرش و هماهنگی مدیر بخش مربوطه انجام خواهد شد.
- ممکن است بخش مورد نظر شما برای مدیریت، در انجمن وجود نداشته باشد. در این صورت با اعلام بخش مورد نظر خود، در صورتی که مغایر با قوانین کلی انجمن نباشد بخش جدید ایجاد شده و مدیریت شما فعال خواهد گردید.

دوستان عزیزی که در فراخوان شماره یک اعلام همکاری کردند و به درخواستشان رسیدگی نشد یا مورد تایید قرار نگرفت می توانند از طریق همین تاپیک اعلام همکاری نمایند.

با تشکر از همگی عزیزان.

آخرین ویرایش:

seyyedalireza

مدیر موقت
سلام من در بخش ورزشی فعالیت خوبی داشتم
و میتونم در این بخش کمک خوبی کنم
اگه دوست داشته باشین میتونم کمک کنم وخیلی خوشحال میشم

seyyedalireza

مدیر موقت
من دربخش تلفن همراهم میتونم کمک کنم ولی در اونجا فعالیت نداشتم
اکثر فعالیت من در هواشناسی و ورزشی هستش
ولی اگه مایل باشین در اونجا هم میتونم فعالیت کنم

t92

متخصص بخش
من دربخش تلفن همراهم میتونم کمک کنم ولی در اونجا فعالیت نداشتم
اکثر فعالیت من در هواشناسی و ورزشی هستش
ولی اگه مایل باشین در اونجا هم میتونم فعالیت کنم

سلام من در بخش ورزشی فعالیت خوبی داشتم
و میتونم در این بخش کمک خوبی کنم
اگه دوست داشته باشین میتونم کمک کنم وخیلی خوشحال میشم

سلام

لطفا یکی از زیر بخش های تالار های اصلی رو به انتخاب و با توجه به فعالیت خودتون معرفی کنید

داشتن حداقل 30 ارسال تو اون بخش هم مد نظر داشته باشید.

ممنون از شما.

seyyedalireza

مدیر موقت
سلام

لطفا یکی از زیر بخش های تالار های اصلی رو به انتخاب و با توجه به فعالیت خودتون معرفی کنید

داشتن حداقل 30 ارسال تو اون بخش هم مد نظر داشته باشید.

ممنون از شما.

من توی بخش ورزشی بهترم و بیشتر میتونم کمک کنم

t92

متخصص بخش
توی همش میتونم فعالیت کنم حالا هر کدومو خواستین شما

سلام
مدیریت شما به صورت آزمایشی در بخش های "فوتبال داخلی" و "فوتبال خارجی" و تمام زیر بخش های مربوطه فعال شد.
لطفا قبل از شروع فعالیت خود از بخش گروه های مدیریتی وهمچنین پست اول این تاپیک بازدید نمایید.

در صورتی که در ابزار ها و سایر موارد مدیریتی خود سوالی داشتید با مسئول تالار ورزش([MENTION=3324]ahmadfononi[/MENTION]) و یا یکی از مسئولین انجمن در میان بگذارید.

با آرزوی موفقیت.

روژین

کاربر ويژه
من میتونم در بخش اخبار کمکتون کنم اما مطالبم کمه این موضوع حل میشه اما من که مدرسه میرم امتحان خرداد نزدیک چی کار کنیم اگه ی مدت مطلب نزارم

t92

متخصص بخش
من میتونم در بخش اخبار کمکتون کنم اما مطالبم کمه این موضوع حل میشه اما من که مدرسه میرم امتحان خرداد نزدیک چی کار کنیم اگه ی مدت مطلب نزارم

مشکلی از بابت روزای امتحان و مشغله های دیگه نیست.
و همچنین مشکلی از لحاظ کم بودن مطلب در بخش مد نظرتون هم نیست
هر اندازه که میسر بود و هر موقع میتونید فعالیت داشته باشید.

zohreh

کاربر ويژه
مممم من فکر نکنم دیگه بتونم درخواست بدم چون از تاریخ رفتم کنار تاریخ خیلی پر بود تالارش و اصلا نمیتونستم توش خیلی پست بدم :| بازم ببخشید ناامیدتون کردم
فکر نکنم دیگه بشه درخواست داد و گرنه برای بخش خیاطی میدادم چون خودم خیاط هستم اونجا خیلی میتونم فعالیت کنم 30 تا پست هم بدم اما میگم فکر کنم دیگه نمیشه!!!:ناراحت:

t92

متخصص بخش
مممم من فکر نکنم دیگه بتونم درخواست بدم چون از تاریخ رفتم کنار تاریخ خیلی پر بود تالارش و اصلا نمیتونستم توش خیلی پست بدم :| بازم ببخشید ناامیدتون کردم
فکر نکنم دیگه بشه درخواست داد و گرنه برای بخش خیاطی میدادم چون خودم خیاط هستم اونجا خیلی میتونم فعالیت کنم 30 تا پست هم بدم اما میگم فکر کنم دیگه نمیشه!!!:ناراحت:

سلام
چرا نمیشه؟
میشه در هر بخشی درخواست بدید
بخش هایی هم که در حال حاضر مدیر دارند با همکاری و مشورت و هماهنگی میتونین اداره کنین

zohreh

کاربر ويژه
واقعا؟؟!!! پس من برای هنر در خانه درخواست میدم مدیر نداره انگار اونجا خودمم هم میتونم آموزش بدم حتی خیاطی و قلاب بافیو :ایرانجمن:

t92

متخصص بخش
واقعا؟؟!!! پس من برای هنر در خانه درخواست میدم مدیر نداره انگار اونجا خودمم هم میتونم آموزش بدم حتی خیاطی و قلاب بافیو :ایرانجمن:

مدیریت شما به صورت آزمایشی در تالار "هنر در خانه" فعال شد.
لطفا قبل از شروع فعالیت خود از بخش گروه های مدیریتی و همچنین پست اول این تاپیک بازدید نمایید.
در صورتی که در ابزار ها و سایر موارد مدیریتی خود سوالی داشتید با یکی از مسئولین انجمن در میان بگذارید.

در حال حاضر "معصومه بانو" مدیریت این بخش و زیر بخش ها رو نیز بر عهده دارند.
همچنین "دختر مهتاب" نیز مدیریت بخش خیاطی رو بر عهده دارند.
در صورتی که نیاز بود، میتونید با هر دو مدیر عزیز این بخشها در مورد مسائل مختلف تالار مشورت کنید.

همچنین در صورتی که قصد تغییر انجمن مورد نظر خود برای مدیریت رو دارید میتونید در همین تاپیک اطلاع بدید.

موفق باشید.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
درود بر شما.

من مایل به همکاری های گسترده و خوبی در بخش هواشناسی هستم.

ارسال های زیادی هم تاکنون در این بخش داشته ام.

لطفا رسیدگی کنید و اطلاع بدهید.

سپاس از شما.
:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
درود بر شما.

من مایل به همکاری های گسترده و خوبی در بخش هواشناسی هستم.

ارسال های زیادی هم تاکنون در این بخش داشته ام.

لطفا رسیدگی کنید و اطلاع بدهید.

سپاس از شما.
:گل:

با سلام
مدیریت بخش هواشناسی در صورت موافقت امیر محسن گرامی (راه انداز بخش) قابل تغییر خواهد بود.
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا