• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

Ѻ ミ آشپــز باشی هــا ミ Ѻ

ZahRa-Gh

متخصص بخش
5uhyisx94gp8buh3xlji.jpg


خب خب خب:72: جای اینجا خالی بود:88:

اینجا مخصوص کدبانووووهای ایران انجمنِ:85:

البته آقایـــونم اگه به غیر از نیمرو چیزی بلدن بپزن میتونن عکس و دستور غذا رو اینجا بذارن:15:

امیدورم استقبال کنید:39:

 
آخرین ویرایش:

ZahRa-Gh

متخصص بخش
اولیشُ خودم میذارم البته جدید نیس واسه چن ماه پیشه قبلا جای دیگه ای گذاشته بودم که کپی میکنم اینجا:خجالت:








 

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
آخ جوووووووووووووون ممنون زهرا جون من چند وقت پیش تو همین فکر بودم که چنین تاپیکی رو ایجاد کنم:13: خیلی ممنووووووووووووووووووووون دوستم:دوست::80:
 

ZahRa-Gh

متخصص بخش
آخ جوووووووووووووون ممنون زهرا جون من چند وقت پیش تو همین فکر بودم که چنین تاپیکی رو ایجاد کنم:13: خیلی ممنووووووووووووووووووووون دوستم:دوست::80:

فدای تو نرگس جووووووون:63: باید دخترا این تاپیکُ بالا نگه دارن:78::نیش:
 

ZahRa-Gh

متخصص بخش
^ دسـر کاسترد ^
129fs370785.gif


۲لیوان شیر با ۲قاشق پودر کاسترد و ۴قاشق غذا خوری شکرمیذاریم رو شعله
-2-28-.gif


هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد تو ظرف میریزین تا یکمی خودشو بگیره بعد ژله رو اضافه میکنیم
santa2.gif


من پرتقال گذاشتم روش
drool.gif
بعد ژله رو ریختم
2456cool.gif
این پرتقاله رو شانسی برداشتم برش دادم خونی بووود
clapping.gif


پرتقاله حیاط خودمونه مامانم چیده بوود
129fs370785.gif


  • 6pwgxduyudb574vkvqs.jpg


    mbq92wczndop6j01i091.jpg











 

ZahRa-Gh

متخصص بخش
این غذارو با ماجرایی که داشت میذارم:خجالت2:


مــاش پـــلوی عزیـــز + حلیــم ماش
playboy.gif



خب بریم سراغ غذامون
viannen_39.gif


مامان گفت که من یه چیزی درست کنــم منم گفتم ماش پلـــو گفت پس خودت درست کن
34zn0n5.gif


ماش و برنج و شستـــم دست به کار شدم اونم چه دست به کاری
Laie_80.gif


گذاشتـــم آب جوش بیاد بعد هی میومدم پا کامی هی میرفتـــم
gamer2.gif
ماش ریختم دوباره اومدم بعــد یادم رفت......
icon_arrow.gif


ینی یادم بودا دیر رسیدم ماش کلا باز شده بود پوسته هاش اومده بود رو نصفشم ریخته بود رو گاز
Vala_07.gif
icon_arrow.gif


ینی من گاز و خاموش کردم فقط خندیدم مامانم که نبود
connie_girl_search_sky.gif
icon_arrow.gif


بعد دوباره زیرشو روشن کردم برنج و ریختـــم تو قابلمــه میدونستـــم له شده
icon_2.gif


در همون حین صحنه جرم و هم از بین بردم گاز و تمیــز کردم
girl_blush.gif
بعد برنج و ماش و آبکش کردم ولی آب ماش نگه داشتم
129fs370785.gif



میدونم که تا حالا حلیم ماش نخوردین کسی خورده اینجا؟
drool.gif



خب به ذهنم رسید با آبی که مونده حلیم ماش درست کنم خب سمتای خودمون درست میکنن شماهارو نمیدونم
129fs370785.gif


برنج و ماشی که آبکش کرده بودم و تو یه قابلمه دیگــه دم گذاشتــم
girl_pardon.gif



رفتـــم سراغ حلیم که همون موقع مامان سر رسیــد که دسته گلمو بهش گفتم
drool.gif


گفتمش که فک کنم برنج خیلی نــرم بشه آخه خیلی جوشید
icon_arrow.gif


گفت عب نداره با خورش باید نرم باشه دیگه
34zn0n5.gif
خب واسه پختن خورش یا همون حلیم ماش پیاز و تف میدیم
drool.gif


سیب زمینی درشت ریز میکنیم مثلا یه سیب زمینی متوسط و 4قسمت میکنیم
girl_curtsey.gif


با پیاز تف میدیم ادویه و نمک و اینارو هم میزنیم بهش بعد آب مونده از برنج و اضافه میکنیــم
girl_yes.gif


میذاریم جا بیفته آخر سر یکمی از همون ماش پلو رو قاطی میکنیم غلیظ بشه
girl_wink.gif


یکی دوتا هم تخم مرغ و درسته میریزیم ولی هم نمیزنیم خودش درسته در میاد
girl_tender.gif



اییییییییی نگی تخم مرغ چیه میریزینااااا ما شمالیا تو غذاهای محلیمون تخم مرغ زیاد داریم
icon_arrow.gif


خیلی خوشمزس این حلیم با ماش پلو باید بخوری ببینی من چی میگـــم به به
nyam2.gif
رب انارم بزنی دیگه خیلی به به
no.gif



هیچی دیگه همین ما اینجوری ماش پلو درست میکنیـــم
icon_idea.gif



البته همیشه حلیم نداریما بعضی موقعا هوس کنیم مامانم با ماش پلو حلیمشو درست میکنه
129fs370785.gif



امروزم که من فرصت و مناسب دیدم درست کردم
icon_arrow.gif
آهـــــــا اولین بارم بودا ماش پلو پختـــم
4chsmu1.gif


حلیمش بهتر از برنجش در اومــد الان عکسشو میذارم نخندین به برنجماااااااااااا نصفتون میکنم
girl_mad.gif


تا برنــــــــامه بعد خدانگهـــدار
girl_in_love.gif
icon_arrow.gif




این از برنجم
girl_blush2.gif



2012-02-20_220640.jpg


اینم از حلیم ماش
129fs370785.gif



2012-02-20_220705.jpg

 

ZahRa-Gh

متخصص بخش

ببخشیدا توضیحاتشُ هم کپی میکنم یه جورایی خاطره هم هس واس خودم:خجالت2:

سمبوسه به سبک زری بانو
129fs370785.gif



سالاد الویه درست کردم ولی یکم سیب زمینیو گوشتش زیاد بود جدا کردم به مامی گفتم بذا باشه اینا من فردا یه چی درست میکنم
drool.gif


خب همون سیب زمینی و گوشت و با ادویههه گذاشتم لای نون لواش مث سمبوسه البته مثلثی نشد چون نون لواشامونُ برش داده بودم از قبل واسه همین رولتی درست کردم و تو روغن سرخ کردم با یکمی سیب زمینی
bday1.gif
شد شاممون
129fs370785.gif
آبجیم هم مثلا الان تزئیین کرده
4chsmu1.gif
clapping.gif


2012-03-09_232608.jpg

 

ZahRa-Gh

متخصص بخش
شیرینی هایی که واسه عید پختیم:بغل:

این شیرینی برنجی تازه از فر درآورده بودیم

2012-03-24-141041.jpg

اینم شیرینی تاتاری خمیرش و برش زدیم پهن کردیم خشک بشه
2012-03-24-142009.jpg

اینم بعد پختنش
2012-03-24-142122.jpg


این شیرینی نخودچی و شکوفه و .. در طمع ها و رنگهای مختلف

2012-03-24-142028.jpg



 

rahnama

پدر ایران انجمن
آقا , خانم اجازه؟ من هم آشپزباشی.
ملاحظه فرمائید:
خانمم تهران رفته بچه ها را ببیند. غذاهائی که برایم گذاشته بود تمام شد.امروز زنگ زدم که میخواهم کتلت درست کنم.چکارکنم؟
گفت: یک بسته گوشت چرخ کرده و دوتا سیب زمینی متوسط (سیب زمینی رنده شود)و یک تخم مرغ .
همه را قاطی کردم و ادویه جات را هم اضافه کرده و ماهی تابه را داغ کرده و روغن ریختم.دستکش دستم کرده و گلوله گلوله مواد را برداشته و پهن کردم و گذاشتم در ماهی تابه.5 تا جا شد.دیدم دارد می سوزد همه را برگرداندم.چشمتان روز بد نبیند همه وا رفتند.گرسنه ام بود.کل مواد را ریختم توی ماهی تابه و شروع کردم بهم زدن و زیر و رو کردن.شد گوشت کوبیده.نشستم خوردم.
:شاد:
این هم آشپزی من.
 

ZahRa-Gh

متخصص بخش
خورش بادنجون:نیش:


این گوجه ها
drool.gif




این پیازاااا
2247650n3rc5cpjnf.gif




این بادنجونای عزیزززززززززززززم اینقده دوس دارم
no.gif




2دقیقه اومدم تو اتاق برگشتم دیدم بادنجونام یه ورش زیادی سرخ شده
icon_arrow.gif




و در آخر اینم شاهکارم
icon_1.gif
شبیه میرزاقاسمی شده
gigglesmile.gif
no.gif
نگا چه خوشگل تزیین فرمودم
clapping.gif





 

ZahRa-Gh

متخصص بخش
زری خانوم خانومه خانوما آشپز آشپزا وارد میشود
gigglesmile.gif
خب دیشب زد به سرم دلم اسنک خواست ساعت 10 شب من یجوری سرهمش آوردم ولی مزه اسنک بیرون و میداد و کیف کردم همشو تنهایی خوردم
icon_arrow.gif
اسنک بیرون نون تست داره و لی من نداشتم
icon_idea.gif
جاش بربری بووووووووود
icon_arrow.gif

من کالباس و پنیر پیتزارو لای نون بربری و لواش گذاشتم بعد تو روغن سرخ کردم بعد سرخ شدن بلافاصله روش سس مایونز و گوجه فرنگی ریختم که یکم آب میشه ببخشید دیگه اولین بارم بود خوشگل نشده ولی خوشمزه بود 10 دقیقه ای آماده شد و 5 دقیقه ای خوردمش
4chsmu1.gif
امتحان کنید عالیـــــــه حیف نوشابه نبود
ggg.gif
آها کالباسارو ریزه ریز کنید 3 میلیمتر در 1 سانتیمتر
icon_arrow.gif
fiesta.gif


 

ZahRa-Gh

متخصص بخش
خب ازین به بعد هرچی بذارم جدیده :دی

سیب زمینی ُ ماکارونی با سالاد شــــام خونه دانشجویی
no.gif
bliss.gif


DSC00663.JPG


DSC00180.JPG

 

baroon

متخصص بخش ادبیات



به به چه تاپیکی! :شاد:
آفرین زهراجان:گل:



سالاد الویه :8:

160920112827.jpg
 

ZahRa-Gh

متخصص بخش
فرنی " امشب درست کردم:17:کاکائوویی مخصوصه خودمه:نیش:

c9v1un0imjrqbvzp5rb.jpg


مواد لازم

3لیوان شیر

2قاشق غذاخوری آرد برنج

1قاشق غذاخوری نشاسته

و پودر کاکائو و قهوه


:5:
 

چاووش

متخصص بخش ادبیات
خب خب خب .
سلام منم اومدم حالا ببینید من چی براتون یاد میدم برای سحری و صبحانه حال میده البته خودم امروز درستش نکردم عکسشو براتون بذارم
ولی اگه خودتون خواستید میتونید درستش کنید من فقط طرز درست کردنشو بهتون میگم.

اسم خاگینه به گوشتون خورده یا نه؟ منکه خیلی خوشم میاد .
(قابل توجه اونایی که فکر میکنند آقایون فقط بلدن نیمرو درست کنند)


خاگینه (قیقاناق)





مواد لازم:
آرد معمولی یا آرد سفید -3 پیمانه
شیر یک ونیم لیوان
شکر یا خاک قند به مقدار دلخواه ( بستگی به ذائقه خودتون داره که زیاد شیرین باشه یا نه)
ماست 2 قاشق غذا خوری
آب نصف لیوان
تخم مرغ 2 عدد

اول توی یه ظرف تخم مرغها رو میشکنیم و بعد به هم میزنیم البته در این بین شیر رو هم اضافه میکنیم
وقتی کاملا در هم حل شدند به آرامی آرد الک شده رو بهش اضافه میکنیم و باز هم به هم میزنیم تا جایی که کاملا مایعی نسبتا غلیظ و صاف داشته باشیم
(خمیری که به راحتی شکل ظرف رو بخودش بگیره)
ماست رو بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم
ماهیتابه رو روی اجاق قرار میدیم و مقداری روغن میرزیم تا خوب داغ بشه
بعد مایع آماده شده رو داخلش میریزیم تا شکل تابه بخودش بگیره
شعله اجاق رو کم کنید تا به مرور سرخ شود
طرف دیگر رو هم بر میگردونیم تا اونطرفش هم سرخ بشه
شکر یا خاک قند رو در آب حل میکنیم البته اگه روی شعله باشه بهتر حل میشه
هر دو طرف که خوب سرخ شد میتونید به چند قسمت قسمت کنید شیره آماده شده را آرام روی حاصل دست رنجتون بریزید و شعله رو پایین نگهدارید تا آب شیره بخار بشه دقت کنید به همه جای تابه شیره نفوذ کنه

وقتی احساس کردید شیره به اندازه دلخواهتان غلیظ شده تابه را از روی اجاق بردارید و بلافاصله به بشقاب منتقل کنید چون اگر سرد بشه بخاطر داشتن شیره غلیظ جدا کردنش مشکله که باید دوباره گرم کنید

برای زیبا شدن کار میتونید از گردو ویا خلال پسته و بادام هم روی کار بریزید

نوش جانتان ...
 
بالا