طرز تهيه :
نيم کيلو گوشت و يکدانه پياز خرد نموده پس از سرخ کردن در روغن ، در آب بريزيد و بارش کنيد. سپس 75 گرم لپه در آن ريخته بمجرد اينکه لپه و گوشت پخته شد ، 200 گرم تره ، جعفري و شنبليله (خرد شده) را عليحده در کمي روغن سرخ نموده در آبگوشت بريزيد ، سپس سه دانه ليمو عماني را پاک کرده داخل آبگوشت ريخته پس از چند دقيقه سر سفره بياوريد .
نيم کيلو گوشت و يکدانه پياز خرد نموده پس از سرخ کردن در روغن ، در آب بريزيد و بارش کنيد. سپس 75 گرم لپه در آن ريخته بمجرد اينکه لپه و گوشت پخته شد ، 200 گرم تره ، جعفري و شنبليله (خرد شده) را عليحده در کمي روغن سرخ نموده در آبگوشت بريزيد ، سپس سه دانه ليمو عماني را پاک کرده داخل آبگوشت ريخته پس از چند دقيقه سر سفره بياوريد .