طرز تهيه :
ابتدا چغندر را خرد کنيد و سپس 100 گرم نخود و لوبيا را پاک کرده با نيم کيلو گوشت و کمي آب بار کنيد . سپس چغندر را ريز ريز خرد نموده آنرا با 200 گرم قيسي ، برگه ي هلو و زرد آلو (و غيره) در ديگ بريزيد تا بپزد .
پس از پخته شدن اگر مزه اش خيلي شيرين بود ، يک قاشق آبغوره (و يا سرکه) در آن بريزيد .
ابتدا چغندر را خرد کنيد و سپس 100 گرم نخود و لوبيا را پاک کرده با نيم کيلو گوشت و کمي آب بار کنيد . سپس چغندر را ريز ريز خرد نموده آنرا با 200 گرم قيسي ، برگه ي هلو و زرد آلو (و غيره) در ديگ بريزيد تا بپزد .
پس از پخته شدن اگر مزه اش خيلي شيرين بود ، يک قاشق آبغوره (و يا سرکه) در آن بريزيد .