• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آرشاوين: شانس‌مان براي قهرماني كم شد

ahmadfononi

معاونت انجمن
ستاره روسي آرسنال معتقد است پس از تساوي با تاتنهام بخت اين تيم براي کسب عنوان قهرماني ليگ برتر امسال بسيار کاهش يافته است.
00026235.jpg

به نقل از سايت ورزش روسيه، ‌آندري آرشاوين گفت: متاسفم بگويم با تساوي مقابل تاتنهام بخش عمده‌اي از اميد و شانس خود را براي کسب عنوان فصل جاري از دست داده‌ايم.

اين اظهارات از جانب گلزن 29 ساله پس از تساوي 3 بر 3 چهارشنبه شب در وايت هارت‌لين مقابل تاتنهام، کسب 64 امتياز و ايجاد فاصله 6 امتيازي با منچستريونايتد، صدرنشين ليگ عنوان شد.

آرشاوين عنوان کرد: مقابل تاتنهام در همه اوقات جنگيديم ولي شانس گل کمي داشتيم. حالا با يک امتيازي که از اين بازي گرفتيم، فاصله‌مان با منچستريونايتد افزايش يافتو حتي رده دوم را به چلسي سپرديم. تحت اين شرايط رقابت کردن با يونايتدي‌ها دشوارتر از هرزمان ديگري شد.
وي گفت: با باقي ماندن اندک اميد خود، تنها يک راه در پيش داريم، اين که بايد تمام امتيازات باقيمانده را بگيريم. بعد نيز منتظر اتفاقاتي نزد منچستري‌ها شويم.
 
بالا