• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آشنایی با روش تهیه تارت مارمالادی

B a R a N

مدير ارشد تالار
آشنایی با روش تهیه تارت مارمالادی


85 گرم شکر، 150 گرم کره و یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل را مخلوط کرده، حدود دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم می‌زنیم تا کرم مانند شود.

برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید.

1912193811657208731285213675173864710148.jpg


[h=2]مواد لازم برای تهیه تارت مارمالادی شیر 30 گرم
کره 150 گرم
بیکینگ‌پودر یک قاشق مرباخوری
پودر شکر 120 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ سه عدد
مارمالاد یک کاسه ماست‌خوری
آرد گندم 280 گرم

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک قالب گرد به قطر 24 سانت یا دو قالب مستطیل به طول 26 سانت از ”‌تارت مارمالادی“ خواهیم داشت.

[h=2]مواد لازم برای تهیه تارت مارمالادی
216232108437486107151215188109200945442148.gif
42261501391262212011272261687341475114713.gif

دو عدد تخم‌مرغ برای خمیر تارت و یک عدد زرده تخم‌مرغ برای روی تارت. یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل.


141112165150204871381171091246787216145118252.gif
151851442205320010224019513424518918039253202.gif

85 گرم (چهار قاشق غذاخوری) پودر شکر برای تهیه خمیر تارت و 35 گرم (حدود دو قاشق) برای روی تارت. یک قاشق مرباخوری بیکینگ‌پودر، معادل 6 گرم.

72215193174113155442635722318923714312225.gif
111939070331601775911713819313966143104129.gif

150 گرم کره، یک و نیم بسته کره صد گرمی. 280 گرم آرد گندم، حدود چهارده قاشق غذاخوری. دو الی سه قاشق آرد دیگر برای تهیه خمیر روی تارت نیاز می‌باشد.
168672223711592208140951172142374812156188.jpg
1146444516057167165108142701862721683116.gif

یک کاسه ماست‌خوری مارمالاد شاتوت، آناناس، آلبالو یا غیره. 30 گرم شیر، حدود سه قاشق غذاخوری.

20140118220445328_vasaiel.jpg

دو عدد قالب مستطیل شکل به طول 26 سا نت یا یک قالب گرد یا به شکل قلب به قطر 24 سا نت. همزن برقی. تخته و وردنه برای باز کردن خمیر

[h=2]طرز تهیه تارت مارمالادی
2014011822041146_keik-1.jpg

85 گرم شکر، 150 گرم کره و یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل را مخلوط کرده، حدود دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم می‌زنیم تا کرم مانند شود.

2014011822042015_keik-2.jpg

یک تخم‌مرغ اضافه کرده و سی ثانیه هم می‌زنیم و بعد تخم‌مرغ دوم را اضافه کرده و باز سی ثانیه هم می‌زنیم و بعد شیر را اضافه کرده، هم می‌زنیم. 280 گرم آرد و یک قاشق مرباخوری بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده، کم‌کم به مواد اضافه کرده، هم می‌زنیم تا خمیر ته شیرینی آماده شود.

201401182204310_tart-3.jpg

ته قالب را چرب کرده، دو سوم از خمیر را ته قالب پهن می‌کنیم. بعد یک کاسه مارمالاد (در اینجا مارمالاد آناناس) روی خمیر می‌مالیم. در صورتی که مارمالاد در یخچال بوده و سفت می‌باشد، ابتدا آن را با حرارت ملایم، ولرم می‌کنیم و بعد آن را به طور یکدست روی خمیر می‌مالیم.

20140118220423640_tart0.jpg

به یک سوم باقیمانده خمیر، آرد اضافه کرده، آن را ورز می‌دهیم (آن قدر آرد اضافه می‌کنیم تا خمیر به دست نچسبد). سپس کمی آرد روی تخته پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر 2 الی 3 میلی‌متر باز می‌کنیم.

20140118220427343_tart00.jpg


نوارهای باریکی از خمیر جدا کرده و روی مارمالاد را با آن‌ها می‌پوشانیم (مطابق شکل). در آخر یک نوار به شکل دلخواه، دور تا دور تارت قرار می‌دهیم.

20140118220434625_tart-4.jpg

از نیم ساعت قبل فر را با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتی‌گراد) روشن کرده، قالب را در طبقه وسط فر، برای مدت 25 الی 30 دقیقه قرار می‌دهیم (تا زمانی که روی خمیر طلایی شود). قالب را از فر درآورده تا کمی سرد شود. بعد از کمی سرد شدن، تارت به راحتی از قالب جدا می‌شود. آن را درآورده، در یخچال می‌گذاریم تا کاملاً سرد شود.

20140118220439375_tart-5.jpg

تارت را از یخچال درآورده، کمی پودر قند روی آن می‌پاشیم تا آماده پذیرایی شود.

2014012000244462_tart-7.jpg


می‌توان خمیری که برای روی تارت استفاده می‌کنیم را دو قسمت کرده، به یک قسمت آن یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو بزنیم تا قهوه‌ای شود. سپس یک لایه از نوارهای کرم رنگ روی مارمالاد بچینیم و بعد لایه دیگر را با نوارهای قهوه‌ای به شکل موج روی لایه زیرین قرار دهیم. در آخر چند عدد ماهی بزرگ و کوچک با خمیر کرم رنگ درست کرده، روی نوارهای موجی می‌گذاریم.

20140120002445796_tart8.jpg

دور تا دور قالب را نیز با نوارهای کرم رنگ تزئین می‌کنیم. و بعد مخلوط زرده و شکر روی خمیر مالیده، در فر می‌گذاریم تا پخته شود. در آخر به طور دلخواه می‌توان کمی پودر قند نیز روی تارت پاشید تا آماده پذیرایی شود.


20140120002447281_tart9.jpg

با دو قالب مستطیل به طول 26 سانت نیز می‌توان تارت مارمالادی (مارمالاد آلبالو) درست کرد. مراحل تهیه را مطابق شکل دنبال کنید.

20140120002442250_tart10.jpg

با یک قالب به شکل قلب و به قطر 24 سانت نیز می‌توان تارت مارمالادی (مارمالاد سیب) درست کرد. مراحل تهیه را مطابق شکل دنبال کنید.
نوش جان

[h=2]کالری موجود در تارت مارمالادی
20140120002438109_tarrt.jpg

 
بالا