B a R a N
مدير ارشد تالار
آشنایی با روش تهیه تارت مارمالادی
برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید.
[h=2]مواد لازم برای تهیه تارت مارمالادی شیر 30 گرم
کره 150 گرم
بیکینگپودر یک قاشق مرباخوری
پودر شکر 120 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
تخممرغ سه عدد
مارمالاد یک کاسه ماستخوری
آرد گندم 280 گرم
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک قالب گرد به قطر 24 سانت یا دو قالب مستطیل به طول 26 سانت از ”تارت مارمالادی“ خواهیم داشت.
[h=2]مواد لازم برای تهیه تارت مارمالادی
دو عدد تخممرغ برای خمیر تارت و یک عدد زرده تخممرغ برای روی تارت. یک چهارم قاشق چایخوری وانیل.
85 گرم (چهار قاشق غذاخوری) پودر شکر برای تهیه خمیر تارت و 35 گرم (حدود دو قاشق) برای روی تارت. یک قاشق مرباخوری بیکینگپودر، معادل 6 گرم.
یک کاسه ماستخوری مارمالاد شاتوت، آناناس، آلبالو یا غیره. 30 گرم شیر، حدود سه قاشق غذاخوری.
دو عدد قالب مستطیل شکل به طول 26 سا نت یا یک قالب گرد یا به شکل قلب به قطر 24 سا نت. همزن برقی. تخته و وردنه برای باز کردن خمیر
[h=2]طرز تهیه تارت مارمالادی
85 گرم شکر، 150 گرم کره و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل را مخلوط کرده، حدود دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا کرم مانند شود.
یک تخممرغ اضافه کرده و سی ثانیه هم میزنیم و بعد تخممرغ دوم را اضافه کرده و باز سی ثانیه هم میزنیم و بعد شیر را اضافه کرده، هم میزنیم. 280 گرم آرد و یک قاشق مرباخوری بیکینگپودر را با هم مخلوط کرده، کمکم به مواد اضافه کرده، هم میزنیم تا خمیر ته شیرینی آماده شود.
ته قالب را چرب کرده، دو سوم از خمیر را ته قالب پهن میکنیم. بعد یک کاسه مارمالاد (در اینجا مارمالاد آناناس) روی خمیر میمالیم. در صورتی که مارمالاد در یخچال بوده و سفت میباشد، ابتدا آن را با حرارت ملایم، ولرم میکنیم و بعد آن را به طور یکدست روی خمیر میمالیم.
به یک سوم باقیمانده خمیر، آرد اضافه کرده، آن را ورز میدهیم (آن قدر آرد اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبد). سپس کمی آرد روی تخته پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر 2 الی 3 میلیمتر باز میکنیم.
نوارهای باریکی از خمیر جدا کرده و روی مارمالاد را با آنها میپوشانیم (مطابق شکل). در آخر یک نوار به شکل دلخواه، دور تا دور تارت قرار میدهیم.
از نیم ساعت قبل فر را با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتیگراد) روشن کرده، قالب را در طبقه وسط فر، برای مدت 25 الی 30 دقیقه قرار میدهیم (تا زمانی که روی خمیر طلایی شود). قالب را از فر درآورده تا کمی سرد شود. بعد از کمی سرد شدن، تارت به راحتی از قالب جدا میشود. آن را درآورده، در یخچال میگذاریم تا کاملاً سرد شود.
تارت را از یخچال درآورده، کمی پودر قند روی آن میپاشیم تا آماده پذیرایی شود.
میتوان خمیری که برای روی تارت استفاده میکنیم را دو قسمت کرده، به یک قسمت آن یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو بزنیم تا قهوهای شود. سپس یک لایه از نوارهای کرم رنگ روی مارمالاد بچینیم و بعد لایه دیگر را با نوارهای قهوهای به شکل موج روی لایه زیرین قرار دهیم. در آخر چند عدد ماهی بزرگ و کوچک با خمیر کرم رنگ درست کرده، روی نوارهای موجی میگذاریم.
دور تا دور قالب را نیز با نوارهای کرم رنگ تزئین میکنیم. و بعد مخلوط زرده و شکر روی خمیر مالیده، در فر میگذاریم تا پخته شود. در آخر به طور دلخواه میتوان کمی پودر قند نیز روی تارت پاشید تا آماده پذیرایی شود.
با دو قالب مستطیل به طول 26 سانت نیز میتوان تارت مارمالادی (مارمالاد آلبالو) درست کرد. مراحل تهیه را مطابق شکل دنبال کنید.
با یک قالب به شکل قلب و به قطر 24 سانت نیز میتوان تارت مارمالادی (مارمالاد سیب) درست کرد. مراحل تهیه را مطابق شکل دنبال کنید.
نوش جان
[h=2]کالری موجود در تارت مارمالادی
85 گرم شکر، 150 گرم کره و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل را مخلوط کرده، حدود دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا کرم مانند شود.
برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید.

[h=2]مواد لازم برای تهیه تارت مارمالادی شیر 30 گرم
کره 150 گرم
بیکینگپودر یک قاشق مرباخوری
پودر شکر 120 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
تخممرغ سه عدد
مارمالاد یک کاسه ماستخوری
آرد گندم 280 گرم
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک قالب گرد به قطر 24 سانت یا دو قالب مستطیل به طول 26 سانت از ”تارت مارمالادی“ خواهیم داشت.
[h=2]مواد لازم برای تهیه تارت مارمالادی


دو عدد تخممرغ برای خمیر تارت و یک عدد زرده تخممرغ برای روی تارت. یک چهارم قاشق چایخوری وانیل.


85 گرم (چهار قاشق غذاخوری) پودر شکر برای تهیه خمیر تارت و 35 گرم (حدود دو قاشق) برای روی تارت. یک قاشق مرباخوری بیکینگپودر، معادل 6 گرم.


150 گرم کره، یک و نیم بسته کره صد گرمی. 280 گرم آرد گندم، حدود چهارده قاشق غذاخوری. دو الی سه قاشق آرد دیگر برای تهیه خمیر روی تارت نیاز میباشد.


یک کاسه ماستخوری مارمالاد شاتوت، آناناس، آلبالو یا غیره. 30 گرم شیر، حدود سه قاشق غذاخوری.

دو عدد قالب مستطیل شکل به طول 26 سا نت یا یک قالب گرد یا به شکل قلب به قطر 24 سا نت. همزن برقی. تخته و وردنه برای باز کردن خمیر
[h=2]طرز تهیه تارت مارمالادی

85 گرم شکر، 150 گرم کره و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل را مخلوط کرده، حدود دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا کرم مانند شود.

یک تخممرغ اضافه کرده و سی ثانیه هم میزنیم و بعد تخممرغ دوم را اضافه کرده و باز سی ثانیه هم میزنیم و بعد شیر را اضافه کرده، هم میزنیم. 280 گرم آرد و یک قاشق مرباخوری بیکینگپودر را با هم مخلوط کرده، کمکم به مواد اضافه کرده، هم میزنیم تا خمیر ته شیرینی آماده شود.

ته قالب را چرب کرده، دو سوم از خمیر را ته قالب پهن میکنیم. بعد یک کاسه مارمالاد (در اینجا مارمالاد آناناس) روی خمیر میمالیم. در صورتی که مارمالاد در یخچال بوده و سفت میباشد، ابتدا آن را با حرارت ملایم، ولرم میکنیم و بعد آن را به طور یکدست روی خمیر میمالیم.

به یک سوم باقیمانده خمیر، آرد اضافه کرده، آن را ورز میدهیم (آن قدر آرد اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبد). سپس کمی آرد روی تخته پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر 2 الی 3 میلیمتر باز میکنیم.

نوارهای باریکی از خمیر جدا کرده و روی مارمالاد را با آنها میپوشانیم (مطابق شکل). در آخر یک نوار به شکل دلخواه، دور تا دور تارت قرار میدهیم.

از نیم ساعت قبل فر را با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتیگراد) روشن کرده، قالب را در طبقه وسط فر، برای مدت 25 الی 30 دقیقه قرار میدهیم (تا زمانی که روی خمیر طلایی شود). قالب را از فر درآورده تا کمی سرد شود. بعد از کمی سرد شدن، تارت به راحتی از قالب جدا میشود. آن را درآورده، در یخچال میگذاریم تا کاملاً سرد شود.

تارت را از یخچال درآورده، کمی پودر قند روی آن میپاشیم تا آماده پذیرایی شود.

میتوان خمیری که برای روی تارت استفاده میکنیم را دو قسمت کرده، به یک قسمت آن یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو بزنیم تا قهوهای شود. سپس یک لایه از نوارهای کرم رنگ روی مارمالاد بچینیم و بعد لایه دیگر را با نوارهای قهوهای به شکل موج روی لایه زیرین قرار دهیم. در آخر چند عدد ماهی بزرگ و کوچک با خمیر کرم رنگ درست کرده، روی نوارهای موجی میگذاریم.

دور تا دور قالب را نیز با نوارهای کرم رنگ تزئین میکنیم. و بعد مخلوط زرده و شکر روی خمیر مالیده، در فر میگذاریم تا پخته شود. در آخر به طور دلخواه میتوان کمی پودر قند نیز روی تارت پاشید تا آماده پذیرایی شود.

با دو قالب مستطیل به طول 26 سانت نیز میتوان تارت مارمالادی (مارمالاد آلبالو) درست کرد. مراحل تهیه را مطابق شکل دنبال کنید.

با یک قالب به شکل قلب و به قطر 24 سانت نیز میتوان تارت مارمالادی (مارمالاد سیب) درست کرد. مراحل تهیه را مطابق شکل دنبال کنید.
نوش جان
[h=2]کالری موجود در تارت مارمالادی
