• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

)( آشپزخانه ی ایران انجمن در نوروز... تأسیس : 92

baroon

متخصص بخش ادبیات

5745_1.jpg

سلام به ایران انجمنی هاااا:11: بفرمایید تو، دم در بده.:شاد:
خیلی دوست داشتم یه آشپزخونه داشته باشیم برای غذاها و شیرینی ها و خلاصه جمیع مأکولات عیدانه مون. :99:
چراغ اوّل رو من روشن می کنم. هر چند توی موقعیت مناسبی نبودم و عکس و نور و ظروف حتی، خیلی خودمونی شده! :نیش2: ولی این کارو می کنیممم.:شاد:
شما هم اگر خوراکی هایی تهیه کردید که جالب یا نو هستن، توی آشپزخونه مون هم تدارکشو ببینید؛ برای ایران انجمنی های ناب نایاب.:14:

DSC01166.png

این دوتای اوّل کندیز نارگیلی هستن. که هر سال مهمونای ما منتظرشن. خیلی خوشمزه ست. :بهار:
ردیف پشت، سمت راستی شکلات خرمایی هست و سمت چپ شکلات فندق. اینم طرز تهیه شون:

کندیز نارگیلی
شکلات خرمایی
شکلات توپی فندق

گوارا:بدجنس:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
باران خانوم ایناروخودتون درست کردین:تعجب2:

ماشاالله هنرمندی:گل:
به نظرکه خیلی خوشمزه میاد:سوت:

baroon

متخصص بخش ادبیات
باران خانوم ایناروخودتون درست کردین:تعجب2:

ماشاالله هنرمندی:گل:
به نظرکه خیلی خوشمزه میاد:سوت:

ممنونممم:13: سیماجان ریحانه بو. لطف داری.:شاد:
بله دقیقه نود بالاخره درست کردمشون. :برنده: البته من مقلّدم بیشتر. هنرمند اونیه که ابداعشون کرده. :شاد:
واقعاً خوشمزه هستن.:18: بدرستیدددد.:شاد:

hich

کاربر ويژه
خب اگر فکر کردین قراره یه عکس از شاهکارم بذارم باید بگم شرمنده:122::خجل:
اومدم به باران عزیز بگم ک، من الان چطوری معده عزیزم رو از مانیتور جدا کنم؟؟؟؟؟؟؟:67::دی
اون نارگیلی ها خوشمزه به نظر میان:از چشمام داره قلب میزنه بیرون:
خیلی هنرمندین:یه تعظیم سفارشی:
راستی!
این اسپم محسوب میشه؟:122:
منو محروم نکنین:67:

baroon

متخصص بخش ادبیات
خب اگر فکر کردین قراره یه عکس از شاهکارم بذارم باید بگم شرمنده:122::خجل:
اومدم به باران عزیز بگم ک، من الان چطوری معده عزیزم رو از مانیتور جدا کنم؟؟؟؟؟؟؟:67::دی
اون نارگیلی ها خوشمزه به نظر میان:از چشمام داره قلب میزنه بیرون:
خیلی هنرمندین:یه تعظیم سفارشی:
راستی!
این اسپم محسوب میشه؟:122:
منو محروم نکنین:67:

مرسی از ابراز احساساتتون:8: :تشکر سفارشی برای هیچ جان بامزه مون::14: شما از مانیتور جدا شو و خودت درستش کن. :ایده: خیلی سریع و آسونه. حتی بدون رنگ هم میشه درستش کرد. زود امتحان کنید.:63:
بله دیگه اسپمه.:بدجنس: متأسفانه همه ش رو خط اسپمیم. :نیش: غم مخورید اگر تاپیک به عکساتون مزیّن بشه، به ناچار باید جداشون کنیم.:18::19:
خب برید ببینید چی درست کردید یا چی می خواید درست کنید. تاپیکمونو رونق بدبد. آفرین.:دست:
شاد باشیـــــــد گلای انجمن...

بالا