آش قلقل خوزستاني
مواد لازم
1) عصاره گوشت..........................................1دونه
2) گوشت سر دست پخته..................................700 گرم ريش ريش شده
3) گندم خيس خورده.......................................4پيمانه
4) برنج.....................................................1پيمانه
5) عدس خيس خورده.....................................2 پيمانه
6) باقلا زرد................................................1 پيمانه
7) نخود خيس خورده.....................................2/1 پيمانه
8) زرد چوبه...............................................2ق سوپ خوري
9) نمك......................................................1ق سوپ خوري
10) پياز.......................................................3عدد
11) كره و فلفل،باپريكا(فلفل قرمز شيرين)................به ميزان لازم
طرز تهيه
آب را گذاشته تا جوش بيايد وقتي كه جوش اومدبرنج و گندم را اضافه كرده البته پخته شده را گوشت پخته شده اضافه كرده و در اين قسمت عدس پخته ، نخود پخته ،باقلا زرد پخته و نيم كوب شده را اضافه كرده كمي نمك اضافه كرده پياز داغ كه با زرد چوبه كه تفت خورد اضافه كرده و گذاشته تا جوش بخورد و قوام اومده تا كش دار بشود كره را آب كرده و درو آن فلفل و باپريكا را اضافه كرده و در روي آش به عنوان تزئين استفاده كرده.
مواد لازم
1) عصاره گوشت..........................................1دونه
2) گوشت سر دست پخته..................................700 گرم ريش ريش شده
3) گندم خيس خورده.......................................4پيمانه
4) برنج.....................................................1پيمانه
5) عدس خيس خورده.....................................2 پيمانه
6) باقلا زرد................................................1 پيمانه
7) نخود خيس خورده.....................................2/1 پيمانه
8) زرد چوبه...............................................2ق سوپ خوري
9) نمك......................................................1ق سوپ خوري
10) پياز.......................................................3عدد
11) كره و فلفل،باپريكا(فلفل قرمز شيرين)................به ميزان لازم
طرز تهيه
آب را گذاشته تا جوش بيايد وقتي كه جوش اومدبرنج و گندم را اضافه كرده البته پخته شده را گوشت پخته شده اضافه كرده و در اين قسمت عدس پخته ، نخود پخته ،باقلا زرد پخته و نيم كوب شده را اضافه كرده كمي نمك اضافه كرده پياز داغ كه با زرد چوبه كه تفت خورد اضافه كرده و گذاشته تا جوش بخورد و قوام اومده تا كش دار بشود كره را آب كرده و درو آن فلفل و باپريكا را اضافه كرده و در روي آش به عنوان تزئين استفاده كرده.