• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آش ماست :

پانته آ

متخصص بخش
برنج : 1 ق غ
لپه : 1 ق غ
گوشت گوسفند یا مرغ : 30 گرم
پیاز : یک چهرم پیاز
سبزی : 1 ق غ ریز شده
کره : نصف ق م
ماست : 1 ق غ
گوشت را به همراه ÷یاز پخته و بعد لپه و برنج را اضافه کنید. بعد از پختن سبزی را نیز افزوده و بعد از اتمام پخت از روی حرارت برداشته و کره را بیفزاید . هنگام دادن آش ماست را اضافه کنید.
وزن : 170 گرم
انرژی : 214 کالری

 
آخرین ویرایش:

پانته آ

متخصص بخش
مواد لازم :
سبزی آش دوغ ( تره - گشنیز - شوید ) : 1کیلو
فلفل تند بستگی به آستانه تحملتون داره
دوغ کیسه ای : 1عدد
ماست ترش : 1 کیلو
آرد گندم : 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ : 1 عدد
نمک : به میزان لازم
سیر : 3/4 حبه له شده ( اختیاری )
برنج : 1 استکان ( فنجان )
ابتدا 1 عدد تخم مرغ و خوب باهمزن میزنیم ( با این کار مشکل بریدن دوغ و ماست حل میشه ) بعد آرد و اضافه کرده دوباره خوب هم میزنیم سپس دوغ + ماست و اضافه کرده بازم باهمزن میزنیم تا یکدست بشن بعد داخل قابلمه می ریزیم و تا وقتی جوش بیاد هم مزنیم وقتی جوشید شعله رو کم میکنیم و برنج و اضافه میکنیم تا خوب بپزه و در آخر کار سبزی + فلفل و اضافه میکنیم تا سبزی هم بپزه و در مرحله آخر سیر له شده را اضافه میکنیم و شعله را خاموش می کنیم .
نوش جان

 

پانته آ

متخصص بخش
آش ماست شيرازي



برنج 400 گرم

سبزي(ترخون و شويد) 2 پيمانه

گوشت گوسفند(بهتره گردن يا دم سينه باشه) نيم كيلو

ماست غليظ 1 كيلو

لپه 250 گرم

پياز 2 عدد

نمك و فلفل و زردچوبه

گوشت را با پياز نمك فلفل و زردچوبه مي پزيم.

در ظرفي برنج را با آب مي پزيم تا برنج كاملا له شود

هر دو مواد را با هم مي كوبيم.

مواد را با لپه پخته شده و سبزي خرد شده در قابلمه بزرگي ريخته و با مقداري آب روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بپزد

بعد از آنكه غليظ شد مواد را از روي حرارت برداريد و بعد از آن كه مواد"ولرم"شد ماست را به آن اضافه كرده و مخلوط كنيد

در صورتي كه ماست را به مواد داغ اضافه كنيد ماست بريده مي شود

نوش جان

 
بالا