پانته آ
متخصص بخش
به این آش ، آش ماسوآ میگن که آ یعنی آب و ماسو یا کشک یا ماست یا دوغ می شه ( من که بروجردی نیستم برید از خودشون بپرسید
)
خشید عکسم کیفیت نداره ، آخه دوربینم دسته دوستمه
دستورش هم من ( حالا نگید اصلش یه جور دیگه هستا من اینجوری درستیدم که فکر کنم به اصلش نزدیک بود )
حبوبات تو آش رشته مثل لوبیا ، نخود ، عدس و... رو از شب قبل خیس کنید، البته بعضیاا فقط نخود و لوبیا سفید می ریزن توش اما من کلا حبوبات دوست می دارم
تو بروجرد به گندم خرد شده می گن پلته که همون بلغوره در واقع ، حالا این حبوبات رو با پلته می پزید ، سبزیشم میشه همش رو اسفناج ریخت اگر خیلی شیرین دوست ندارید( چون اسفناج شیرین می کنه ) ترکیبی بریزید ، من خودم نصف سبزی آش می ریزم نصف اسفناج
بعدش هم پیاز داغ کردم با زردچوبه و نعنا داغ و کشک که با خود آش مخلوط میشه ، نه اینکه آخرش بریزید روش ، تو آش می ریزید چند دقیقه آخر باهاش می جوشه
واسه همینه که تزیین نداره ، همش رو ریختم تو خود آش
آهان من کمی زعفرون هم زدم
حالا یه ابتکاری کردم که به آش ماسوآ هیچ ربطی نداره ، اما مزه اش و لعابش رو محشر کرد ، چون اسفناج هم کم داشتم ، به کسییی نگید هاااا
چند تا آلو ریختم توش ،خوب چیهههههههههه ، به خدا خیلیییییییییییییی خوشمزه شد
شما اگه می خواهید نریزید ، آش ماسوآ ، آلو نداره
اصل اصل این آش نخود و لوبیا سفید و بلغوره و سبزیش هم اسفناج و کمی تره

خشید عکسم کیفیت نداره ، آخه دوربینم دسته دوستمه

دستورش هم من ( حالا نگید اصلش یه جور دیگه هستا من اینجوری درستیدم که فکر کنم به اصلش نزدیک بود )
حبوبات تو آش رشته مثل لوبیا ، نخود ، عدس و... رو از شب قبل خیس کنید، البته بعضیاا فقط نخود و لوبیا سفید می ریزن توش اما من کلا حبوبات دوست می دارم

تو بروجرد به گندم خرد شده می گن پلته که همون بلغوره در واقع ، حالا این حبوبات رو با پلته می پزید ، سبزیشم میشه همش رو اسفناج ریخت اگر خیلی شیرین دوست ندارید( چون اسفناج شیرین می کنه ) ترکیبی بریزید ، من خودم نصف سبزی آش می ریزم نصف اسفناج
بعدش هم پیاز داغ کردم با زردچوبه و نعنا داغ و کشک که با خود آش مخلوط میشه ، نه اینکه آخرش بریزید روش ، تو آش می ریزید چند دقیقه آخر باهاش می جوشه
واسه همینه که تزیین نداره ، همش رو ریختم تو خود آش

آهان من کمی زعفرون هم زدم

حالا یه ابتکاری کردم که به آش ماسوآ هیچ ربطی نداره ، اما مزه اش و لعابش رو محشر کرد ، چون اسفناج هم کم داشتم ، به کسییی نگید هاااا
چند تا آلو ریختم توش ،خوب چیهههههههههه ، به خدا خیلیییییییییییییی خوشمزه شد

شما اگه می خواهید نریزید ، آش ماسوآ ، آلو نداره

اصل اصل این آش نخود و لوبیا سفید و بلغوره و سبزیش هم اسفناج و کمی تره