آلگري: اين آخرين کريسمس من در ميلان است [h=2] سرمربي ميلان اعتراف کرد اين فصل آخرين فصل حضور او در تيم ميلان خواهد بود و او پس از پايان آن از اين تيم جدا خواهد شد. |
[TD="align: left"]

ميلان در اين فصل عملکرد ضعيفي از خود در سري A ايتاليا نشان داده و از 17 بازي خود تنها 19 امتياز کسب کرده و در ردهي سيزدهم قرار گرفته است. اما اين تيم در ليگ قهرمانان اروپا تنها تيم ايتاليايي است که به مرحلهي يک هشتم نهايي صعود کرده و بايد در اين مرحله با تيم آتلتيکو مادريد اسپانيا ديدار کند. ماسيميليانو آلگري سرمربي ميلان در گفتوگو با رسانههاي ايتاليايي جدايياش از ميلان را در پايان اين فصل قطعي دانست و اعلام کرد: نميدانم سرمربي جديد تيم چه کسي خواهد بود. البته اين مشکلي است که به من مربوط نميشود. اين آخرين کريسمس من در تيم ميلان است و من در پايان اين فصل از تيم ميلان خواهم رفت. تصميم گرفته بودم که در ميلان بمانم و کارم را در اين تيم تمام کنم اما چهار سال ماندن در يک تيم زياد است. سرمربي ميلان در ادامه درباره شرايط اين تيم در سري A گفت: ما شرايط سختي براي حضور در جمع صدرنشينان و کسب سهميه ليگ قهرمانان داريم و با توجه به 17 امتيازي که با رده سومي جدول فاصله داريم فکر ميکنم کارمان بسيار بسيار سخت باشد که بتوانيم اين فصل سهميه ليگ قهرمانان اروپا را بگيريم. با اين حال نبايد نااميد شويم و بايد تا هفتهي آخر با قدرت کار کنيم. همه اينها ميتواند انگيزهي خوبي براي ما در اين فصل باشد. ميلان در هفتهي هجدهم سري A ايتاليا اين هفته در خانه از تيم آتالانتا پذيرايي خواهد کرد. |