• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آموزش استفاده از اکشن در فتوشاپ

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
توی این آموزش قصد داریم که آسان ترین روش این کار را انجام دهیم .



۱-روی منوی Windows (بالای صفحه) کلیک کنید.
۲-از منوی باز شده ، گزینه ی Actions را انتخاب کنید.



1.jpg

۳-روی فلش بالای منو کلیک کنید.
۴-از منوی باز شده گزینه ی Load Actions را انتخاب کنید.


2.jpg


۵-فایل مورد نظر را انتخاب کنید.
۶-حالا دکمه Load را بزنید.

3.jpg
۷-Actions مورد نظر را انتخاب کنید.
۸-روی مثل زیر کادر کلیک کنید تا اکشن فعال شود .

4.jpg

به همین راحتی اکشن شما فعال شد و روی تصویر شما اثر گزاری خواهد کرد .
منبع : ام گرافیک
 

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
اکشن یا همان Action یکی از بخشهای مهم و پرکاربرد در نرم افزار فتوشاپ می باشد که در قسمت راست، پایین صحنه(در حالت عادی) قرار دارد و می تواند سهولت و سرعت در انجام کارهای تکراری را دو چندان نماید.

همچنین این بخش را می توان از مسیر Menu-> Windows-> History نمایش داد و یا حذف کرد. کارایی این ابزار در تمامی نسخه های فتوشاپ یکسان بوده و فقط دو گزینه جدید در نسخه های 7 به بعد بوجود آمده که در بخش مربوطه توضیحاتی راجع به این دو گزینه خواهم داد. اکش(Action) از یک یا چند سری عملیاتی تشکیل شده است که توسط کاربر(طراح) فتوشاپ قبل از شروع انجام عملیات(طراحی) ضبط و پس از پایان انجام عملیات(طراحی) متوقف می شود و می تواند در دفعات بعدی برای انجام همان عملیات(طراحی) مورد استفاده قرار گیرد. در واقع اکشن(Action) ها به دستور شما تمامی کارهایتان را ضبط می کنند دوباره به دستور شما آنها را پخش می کنند. برای درک بهتر موضوع به این مثال خوب توجه نمایید:
می خواهیم بر روی 30 عکس مختلف جلوه بارانی بدهیم. برای انجام این کار باید 5 عملیات مختلف را انجام دهیم(برای مثال) تا عکس جلوه بارانی به خود بگیرد.


قبل از شروع کارمان(طراحی)، بوسیله اکشن(Action) عمل ضبط را شروع می کنیم و کارمان(طراحی) را هم بر روی عکس شماره 1 آغاز می کنیم. پس از پایان کارمان(طراحی) بر روی عکس شماره 1، عمل ضبط را هم متوقف می کنیم. حالا عکس شماره 1 جلوه بارانی گرفته است و می خواهیم 29 عکس دیگر را هم جلوه بارانی بدهیم! آیا باید بر روی هر عکس 5 عملیات را انجام دهیم؟ در اینجاست که اکشن(Action) راه حل ماست و می توان با یک کلیک به هر 29 عکس دیگر جلوه بارانی داد.
هراکشن(Action) می تواند حاوی 1 یا 10 یا 100 یا هر جند سری عملیات مختلف باشد که همه در یک فایل و با نظم و ترتیب پشت هم قرار گرفته اند که با یک کلیک می توان تمامی عملیات را آن هم بصورت خودکار انجام داد. اين نوع عملكردها محدوديت آنچناني ندارند و بسيار انعطاف پذير مي باشند. استفاده از اکشن(Action) در كارهاي طراحي و ويرايش مي تواند در زمان بسيار صرفه جويي كند.
 
بالا