• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آموزش تصویری و قدم به قدم بازیابی اطلاعات پاک شده از کامپیوتر با نرم افزار Recover My Files + دانلود نرم افزار

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
در این تاپیک قصد داریم آموزش بازیابی (Recover) اطلاعات پاک شده از کامپیوترتان را با استفاده از نرم افزار Recover My Files، آموزش دهیم.
قبل از انجام هر کاری نیاز هست تا شما نرم افزار Recover My Files را تهیه و بر روی سیستم خود نصب کنید، برای این کار میتوانید نرم افزار Recover My Files را به دو صورت نصبی و یا پرتابل از دو لینک زیر دریافت کنید:

دانلود نرم افزار Recover My Files نسخه پرتابل:
پرشین گیگ - دانلود - Recover.My.Files.4.9.2.1240.portable.zip
حجم فایل: ۹۱۴۸ k
رمز فایل: www.iranjoman.com
توجه: نسخه ی قرار داده شده پرتابل میباشد و نیازی به نصب ندارد.

دانلود نرم افزار Recover My Files نسخه قابل نصب به همراه کرک:
پرشین گیگ - دانلود - Recover.My.Files.4.9.2.1240.zip
حجم فایل: ۱۹۸۲۹ k
رمز فایل: www.iranjoman.com
توجه: نسخه ی قرار داده شده به صورت نصبی میباشد.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
قبل از هر چیز یادآوری میکنم که این آموزش توسط ایران انجمن تهیه شده است، لطفاً در صورت کپی برداری منبع آن نیز ذکر شود.​

توضیحات مقدماتی:
زمانی که در کامپیوتر خود با فشردن دکمه DELETE فایلی را حذف میکنید، فایل پاک شده به Recyde Bin یا همان سطل آشغال ویندوز منتقل میشود. و امکان بازیابی فایل حذف شده از این طریق همچنان حفظ میشود. (حذف موقت)​
اما در مواقعی که فایل ها را به طور کلی از ویندوز خود حذف میکنید (با فشردن دکمه های Shift+Delete) و یا درایو، فلش مموری و یا حافظه ی موبایل خود را به طور کلی فرمت میکنید ویندوز دیگر قادر به بازیابی فایل های حذف شده نیست.​
در این گونه موارد، بسیاری از کاربران فایل های پاک شده ی خود را به طور کلی از دست رفته تلقی میکنند، در حالی که به آسانی و از طریق نرم افزار های مختلف ریکاوری امکان برگشت تمام فایل های حذف شده در کامپیوتر، فلش مموری ها، و حتی تمام دستگاه های حافظه دار قابل اتصال به کامپیوتر از جمله حافظه ی تلفن های همراه وجود دارد .​
در عین سادگی شما با استفاده از نرم افزار Recover My Files به آسانی و سهولت قادر خواهید بود تا تمام فایل های حذف شده ی خود را بازیابی کنید.​
در این مبحث یه صورت تصویری و گام به گام به شما دوستان عزیز آموزش خواهیم داد تا بتوانید از طریق نرم افزار Recover My Files فایل های حذف شده ی خود را بازگردانی نمایید.​

موفق باشید​

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
آموزش بازگردانی فایل های پاک شده یک درایو

توجه: این آموزش نیاز به بازنگری دارد و به صورت کامل ارائه نشده است.

آموزش بازگردانی فایل های پاک شده یک درایو:

با سلام
شما پس از باز کردن نرم افزار Recover My Files با دو انتخاب موجه خواهید شد.
1- Recover File : جهت بازگردانی اطلاعات فایل ها.
2- Recover a Drive : جهت بازگردانی اطلاعات درایو.

در اینجا ما آموزش نحوه ی بازگردانی اطلاعات یک درایو را ارائه خواهیم داد.
1- پس از اجرای برنامه شما با انتخاب گزینه ی Recover a Drive و سپس فشردن گزینه ی Next در پایین صفحه وارد مرحله ی بعدی خواهید شد.
Screenshot (2).png
2- در مرحله ی بعد در کادر وسط صفحه درایوی از سیستم خود را که میخواهید اطلاعات پاک شده ی آن را برگشت دهید را انتخاب نموده و سپس از پایین صفحه بر روی گزینه ی Next کلیک کنید.
Screenshot (3).png
3- حال در این صفحه با دو گزینه مواجه خواهید شد:
* Automatic drive recovery - Recommended
این گزینه جهت بازگردانی تمام محتوایات و فایل های داخل درایو شما به تمام فرمت ها می باشد .(تصاویر، فیلم ها، موسیقی ها، فایل های متنی و ...)

* Drive recovery using delected file types
با استفاده از این گزینه میتوانید تعیین کنید که نرم افزار چه فرمت از اطلاعات شما را بازگردانی نماید. (به عنوان مثال میتوانید تعیین کنید که نرم افزار فقط اقدام به بازگردانی فایل های صوتی شما نماید)

با انتخاب گزینه ی اول و سپس فشردن دکمه ی Start در پایین صفحه نرم افزار شروع به پرسه ی بازیابی تمام اطلاعات درایو میکند.
ما در این آموزش فرض میکنیم که شما میخواهید تعیین نمایید که نرم افزار فایل های خاصی را برای شما بازیابی نماید و از بازیابی فایل هایی با فرمت های دیگری که مد نظر شما نیست خودداری نماید. بنابر این گزینه ی دوم (Drive recovery using delected file types ) را انتخاب مینماییم و مراحل آموزش را ادامه میدهیم.

4- پس از انتخاب گزینه ی Drive recovery using delected file types و فشردن دکمه ی Next وارد صفحه ای خواهید شد که در آن باید تعیین کنید نرم افزار اقدام به بازگردانی چه فرمت هایی از فایل های درایو شما نماید.
به عنوان مثال فرض میکنیم شما قصد بازگردانی تصاویر پاک شده ی درایو خود را دارید، که برای این کار باید تیک گزینه ی Camera را بزنید. چنانچه قصد بازگردانی فرمت های دیگری از فایل هارا دارید میتوانید تیک فرمت های مورد نظر خود را در کادر وسط صفحه به صورت همزمان بزنید.
Screenshot (4).png
5- با انتخاب فرمت فایل های مد نظر خود باید جهت شروع کار نرم افزار بر روی دکمه ی Start کلیک نمایید. و سپس منتظر باشید تا نرم افزار به صورت کامل کار بازیابی اطلاعات هود را به پایان رساند. (توجه نمایید در صورتی که حجم فایل های قابل بازیابی شما زیاد باشد، ممکن است این جستجو چند ساعت به طول انجامد)
Screenshot (5).png
6- پس از پایان جستجو در صورتی که نرم افزار فایل هایی را جهت بازگردانی پیدا کرده باشد در کادر سمت چپ صفحه لیست آنها به نمایش در خواهد آمد. که با کلیک کردن بر روی هری از این عنوان ها فایل های موجود در درون آنها در کادر سمت راست به صورت تک به تک به نمایش در خواهند آمد.
Screenshot (6).png
7- حال نوبت به آن رسیده است تا فایل هایی را که نرم افزار جهت بازگردانی بازیابی نموده است را در سیستم خود ذخیره نمایید. جهت ذخیره ی فایل ها کافی است تیک فایل های بایابی شده را در کادر سمت چپ نرم افزار بزنید و سپس بر روی گزینه Save File در بالای صفحه کلیک نمایید.
در کادری که برایتان به نمایش در خواهد آمد با استفاده از گزینه ی Browse میتوانید تعیین نمایید که فایلا های شما در چه مسیری توسط نرم افزار ذخیره شوند.
پس از تعیین و مشخص کردن مسیر مورد نظر خود کافی است تا بر روی گزینه ی ok در پایین صفحه جهت ذخیره ی فایل ها کلیک نمایید.
Screenshot (8).png

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
لینکهاش که اصلا باز نشد

من لینک هارو تست کردم حسرت عزیز، مشکلی برای دانلود نداشتند.
تصمیم داشتم براتون در انجمن هم پیوست کنم منتها متأسفانه حجمشون زیاد تر از حد مجاز هست.

Kent

New member
لینکهاشو من تست کردم درست هست

ممنون جناب ادمین

اگر درایوی پر باشد و فایل های بازگردانده شود فک کنم سیستم اجازه نمیده که فایلها بازگردانده شود

Kent

New member
من بدون اینکه کراک رو نصب کنم برنامه اجرا شد یکسری فایل رو بازگردوندو تیک رو زدم و درایو رو انتخاب کردم که به مسیر مورد نظر بره

یکسری فایلهاش تو کامپیوترم بود نمیدونم من اشتباه کردم یا نه منتها بدون کراک کار داد چطوریاست میشه توصیح بدید جناب ادمین

مرسی

South Boy

متخصص بخش فوتبال
من بدون اینکه کراک رو نصب کنم برنامه اجرا شد یکسری فایل رو بازگردوندو تیک رو زدم و درایو رو انتخاب کردم که به مسیر مورد نظر بره

یکسری فایلهاش تو کامپیوترم بود نمیدونم من اشتباه کردم یا نه منتها بدون کراک کار داد چطوریاست میشه توصیح بدید جناب ادمین

مرسی

این نسخه پرتابلش فکر کنم باشه من دانلود نکردم.((ولی بدون کرک فایده نداره خیلی چیزا رو بر نمی گردونه ))
بعد فکر کنم ویندوز 8 رو پشتیبانی نمی کنه.
موفق باشی:aminkhan:

من فایلها رو به روشی که گفته بودید بازیابی کردم اما وقتی میخوام سیو کنم مینویسه licenese kayچیکارکنم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
من فایلها رو به روشی که گفته بودید بازیابی کردم اما وقتی میخوام سیو کنم مینویسه licenese kayچیکارکنم

احتمالاً قادر به فعال سازی کرک نرم افزار نشدید.
شما بهتر هست از نسخه ی پرتابل نرم افزار اسفاده کنید که لینک دانلود اون در پست اول موجود هست.

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
عکس ها به پست آموزشی اضافه شد.
برای شلوغ نشدن بیش از حد صفحه عکس ها در اندازه کوچک تر قرار گرفته اند.
برای دیدن توضیحات روی عکس ها بر روی عکس مورد نظر کلیک کنید.

shaqayeq

New member
ببخشید اما من نسخه ی کرک شده اشو دانلود کردم اما وقتی میخوام فایلمو save کنم می نویسه lincens key رو وارد کنید,باید چکار کنم؟!

Accursed Prince

New member
سلام بر همه ....

من وقتی میخواستم برای اولین بار از برنامه : Recover My Files
استفاده کنم ، به خاطر این که یه فایل 200 مگی رو برگردونم ، تو بار اول سکن کردم گشتم فایلم نیومده بود یه بار دیگه هم زدم ، ایندفعه نصف راه قطعش کردم و در اومدم و الان هم بعضی از پوشه هام این eror رو میدن :
Location is not avaible
و زیرشم نوشته : The file or directory is currepted and unreadble
این پوشه ها چیز خاصی نیست فایل ها کارتون و فیلم و برنامه هستن که خود پوشه این eror رو میده نه خود فایل !
ولی وقتی با خود برنامه Recover My Files میری رو اون پوشه ها نشون میده که اون فایل ها که تو پوشه ها هستن وجود دارن و نمیدونم چیکارشون کنم برگردن و این eror رو ندن ... کسی میتونه کمکم کنه ؟

joollab

New member
سلام
نحوه ی ذخیره کردن با این نرم افزار در مسیر انتخابی که رایانه ی دیگری در شبکه باشد توضیح بدهید
چون نرم افزار قابلیت ذخیره روی همان درایوی که در حال بازیابی می باشد رو ندارد و به همین خاطر من خوام که روی یک رایانه ی دیگه ای که توسط شبکه به هم متصل هستنند ذخیره کنم ولی متاسفانه با خطا مواجه شدم. لطفا منو راهنمایی بفرمایید.
با تشکر هادی

من ورژن 5 اين نرم افزار رو دارم باهاش كار كردم اما موقع ذخيره حجم فايل هاي انتخابيم رو كه 10G بوده تبديل كرده به 5MG و فرمتش هم شده RSV . چرا؟ چيكار بايد بكنم؟

بالا