معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
[h=5][h=2]آموزش پخت کیک شاتوت [h=2]مواد لازم شاتوت یک و یک چهارم پیمانه
شکر ۷۲۵ گرم
کره نرم شده ۲۲۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد درشت
شیر نصف پیمانه
آرد ۳۰۰ گرم
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
[h=2]طرز تهیه ابتدا کره و شکر را با همزن هم می زنیم تا سفید شود . تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کرده و هر کدام را با همزن به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم . وانیل را اضافه می کنیم . پس از زدن تخم مرغ ها ، دیگر از همزن استفاده نمی کنیم . سپس دو قاشق آرد را با بکینگ پودر الک کرده و با شاتوت خوب مخلوط می کنیم . می گذاریم یک دقیقه بماند . شیر و مابقی آرد را در سه نوبت ، یک در میان( یعنی مقداری شیر و مقداری آرد ) به این مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم . در ته قالب که قبلاً چرب کرده ایم، مقداری از این مواد می ریزیم( حدود ۴ قاشق) سپس مخلوط شاتوت، آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اول اضافه می کنیم . بعد این مواد را روی مواد قبلی در قالب می ریزیم. [h=5]دما ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا درجه۴ گاز
[h=4]قالب گرد با وسط برآمده [h=5]مدت زمان ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
[h=4]پنجره وسط فر
شکر ۷۲۵ گرم
کره نرم شده ۲۲۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد درشت
شیر نصف پیمانه
آرد ۳۰۰ گرم
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
[h=2]طرز تهیه ابتدا کره و شکر را با همزن هم می زنیم تا سفید شود . تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کرده و هر کدام را با همزن به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم . وانیل را اضافه می کنیم . پس از زدن تخم مرغ ها ، دیگر از همزن استفاده نمی کنیم . سپس دو قاشق آرد را با بکینگ پودر الک کرده و با شاتوت خوب مخلوط می کنیم . می گذاریم یک دقیقه بماند . شیر و مابقی آرد را در سه نوبت ، یک در میان( یعنی مقداری شیر و مقداری آرد ) به این مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم . در ته قالب که قبلاً چرب کرده ایم، مقداری از این مواد می ریزیم( حدود ۴ قاشق) سپس مخلوط شاتوت، آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اول اضافه می کنیم . بعد این مواد را روی مواد قبلی در قالب می ریزیم. [h=5]دما ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا درجه۴ گاز
[h=4]قالب گرد با وسط برآمده [h=5]مدت زمان ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
[h=4]پنجره وسط فر