• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آموزش کامل ارتقا به اوبونتو ۱۲٫۱۰

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
اوبونتو نسخه ۱۲٫۱۰ یا Quantal Quetzal در حال حاضر جدیدترین نسخه کارامد و پایدار کنونیکال می باشد که به طور رسمی ارایه شده است (در زمان نگارش این مقاله). جدیدترین نگارش اصلاحات بسیار زیادی داشته است و از لحاظ گرافیکی پیشرفت های خوبی کرده است. اگر قصد دارید تا اوبونتو ۱۲٫۰۴ (نسخه LTS) را به این نسخه ارتقا دهید با ما همراه شوید تا آموزش گام به گام آن را مشاهده کنیم. این مقاله هر دو نگارش Desktop و Server را پوشش می دهد. شروع – نسخه Desktop ابتدا Update Manager را باز کنید و دکمه Setting را بزنید تا وارد تنظیمات شویم.
2.jpg
زبانه Updates را باز کنید و در قسمت Notify me of a new Ubuntu version گزینه For any new version را انتخاب کنید. شاید لازم باشد برای ادامه کار رمز عبور را وارد کنید.
3.jpg
در ادامه کار سیستم باید به شما اخطار دهد که نسخه ۱۲٫۱۰ برای ارتقا وجود دارد. لازم به ذکر است در این مرحله دکمه Upgrade را نزنید! قبل از آن باید مطمئن شویم که کلیه بروزرسانی ها انجام و نسخه جدید بسته dpkg نصب شده است. پس بر روی Check کلیک کنید تا کلیه بسته ها چک شوند و با زدن دکمه Install Updates همگی را نصب کنید. این پروسه ممکن است طولانی باشد.
5.jpg
پس از نصب بروزرسانی ها ممکن است سیستم نیاز به Restart داشته باشد. اگر دوباره راه اندازی کردید, برنامه Update Manager را باز کنید. هم اکنون زمان ارتقا است و دکمه Upgrade را بفشارید. پنجره جدیدی باز می شود که نکات جدید نسخه ۱۲٫۱۰ را نشان می دهد. کافی است تا برای ادامه کار دکمه Upgrade را بزنید.
10.jpg
رمز عبور را در پنجره ی جدید وارد کنید تا وارد مرجله بعدی شویم. پنجره کوچکی با نام Distribution Upgrade باز می شود و سیستم آماده ارتقا می شود و به شما می گوید که چه بسته هایی قرار است تا دریافت شود و چه بسته هایی از بین خواهند رفت. پس موافقت خود را با زدن Start Upgrade اعلام کنید.
14.jpg
سپس بسته ها یکی یکی دانلود می شوند. این قسمت کاملا مرتبط با سرعت اینترنت شما است. پس از دریافت کامل بسته ها, سیستم به طور خودکار آن ها را نصب می کند. در انتهای به شما پکیج هایی که بی استفاده هستند را نشان می دهد که با زدن دکمه Remove می توانید آن ها را پاک کنید.

در ادامه سیستم نیاز دارد تا دوباره راه اندازی شود پس دکمه Restart Now را بفشارید و صفحه ورود جدید را مشاهده خواهید کرد. به اوبونتو جدید خود خوش آمدید!
20.jpg
 
بالا