• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آنها که دستی در کار ها خیر دارند بخوانند!

مادر مهربان

کاربر ويژه
با سلام و عرض تسلیت خدمت همه عاشقان حسینی.منبا اجازه مدیران اومدم ببینم توی این انجمن میشه رو کمک انسان دوستانه شما عزیزان حسابکرد؟ببخشید بی مقدمه شد البته مصادف شدن این درخواست با شب اول محرم روبه فال نیک میگیرم.موضوع کمک به مدرسه ای از مدارس شهرستان چنارانه که نیاز به برخیتعمیرات و اگه خدا بخواد و این درخواست با موافقت و همراهی شما عزیزان پاسخ داده بشهیکی از کلاسها رو هوشمند کنیم.اگر موافقت مدیران و اعضا شامل حالمون بشه شماره حسابمدرسه رو میزارم.بازم اگه شکی در این باب داشتین که کلاهبرداری و..... و خاستین مطمئنبشید پیشنهادهاتون در این باره رو پذیرا هستم.هزاران گل تقدیم شما خوبان.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

تاپیک به بخش مناسب منتقل شد.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام و عرض تسلیت خدمت همه عاشقان حسینی.منبا اجازه مدیران اومدم ببینم توی این انجمن میشه رو کمک انسان دوستانه شما عزیزان حسابکرد؟ببخشید بی مقدمه شد البته مصادف شدن این درخواست با شب اول محرم روبه فال نیک میگیرم.موضوع کمک به مدرسه ای از مدارس شهرستان چنارانه که نیاز به برخیتعمیرات و اگه خدا بخواد و این درخواست با موافقت و همراهی شما عزیزان پاسخ داده بشهیکی از کلاسها رو هوشمند کنیم.اگر موافقت مدیران و اعضا شامل حالمون بشه شماره حسابمدرسه رو میزارم.بازم اگه شکی در این باب داشتین که کلاهبرداری و..... و خاستین مطمئنبشید پیشنهادهاتون در این باره رو پذیرا هستم.هزاران گل تقدیم شما خوبان.

با سلام
ضمن تشکر از شما و تبریک بابت نگاه والاتون.
ای کاش کمی توضیح بیشتری برای دوستان میدادید، اینکه خودتون چطور مطلع از این موضوع شدید. مثلاً اینکه آیا شما از معلمان این مدرسه هستید؟
و آیا سقف خاصی جهت انجام کمک توسط هر فرد هست؟ یعنی حداقل مبلغی که امکان پرداخت داره چقدر هست؟

مادر مهربان

کاربر ويژه
سلام به همگی دوستان.وای مرسی...واقعا خوشحالم که به مطلب من به این زودی توجه شد امیدوارم کردین.تشککککککککککر.خب اولا من اطلاعات کمی از پست گذاشتنو تاپیکو ... دارم بهم نخندینا اینقدرام بیسواد نیستم.فاطمه جان این که گفتی به بخش مناسب منتقل شد یعنی کجا؟یعنی دیگه اینجا مطلب یا پاسخ نذارم .ببخشید دیگه!در جواب مدیر محترم کل سایت باید بگم من ریس اولیا و مربیان مدرسه هستم.اکثر دانش اموزان این مدرسه در خانواده هایی نسبتا" فقیر به سر میبرند تا جایی که به گفته مدیر پول لباس و کتاب و ...تعدادی از اینها با مدرسه بوده و هست.خدا نکنه بهشون بگیم 2000تومن برای فلان کار بیاورید میان دست بچه رو میگیرن میبرن و میگن لازم نیست درس بخونه . تا حالا هم کارهای جمع اوری کمکها به دوش مدیر مدرسه بوده که اکنون بدوش منو انجمن اولیا مربیان افتاده.برای کف و سقف مبلغ کمک هم چیز خاصی مد نظرم نیست قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود.فقط میدونم تنها هوشمندسازی یک کلاس 5 یا6 میلیون هزینه داره اونم چون تعداد دیرآموزای مدرسه (که بیشتربه علت سوء تغذیه اینطورین) قابل توجه هست در اولویتهامونه.به درخواست مریم جون یه توضیحم در مورد هوشمند سازی:اسم دستگاهش همیشه یادم میره ولی مثه همونایی که در کلاسای دانشگاه هست و یه پرده داره و با لب تاب مطالب رو روی پرده میندازه البته اینایی که من میگم قلمی داره که میشه باهاش نوشت یا پاک کرد! حتما الان از خنده دلاتونو گرفتین که اسمشو نتونستم بگم.البته بعلاوه برخی تعمیرات مدرسه.حالا بازم از مدیر پرس وجو میکنم اگه لازمه حتما" سقفی رو تعیین کنم؟وای فکر میکنم مسولیت خیلی سختی رو قبول کردم.دعام کنین گلهای بهشتی.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
راحت باشید هر چقدر اطلاعات لازمه تو این تاپیک بنویسید:احترام:

مادر مهربان

کاربر ويژه
با سلام مجدد.یادم رفت شماره حسابو بدم .راستی لازمه به اطلاعتون برسونم نام مدرسه دبستان دخترانه ی فاطمه بهزادیست اما چون قبلا با دخترانه شهید محمدی بصورت دو شیفت در یه مدرسه بودن حساب بنام دبستان دخترانه شهید محمدی است. و اما شماره حساب:4150053791008​

بالا