• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آنچلوتي: دوست دارم در چلسي بمانم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي ايتاليايي شيرهاي لندن از تمايل خود به ادامه همکاري با اين تيم خبر داد.

00016244.jpg

به نقل از يورو اسپرت، کارلو آنچلوتي سرمربي پيشين ميلان که در ابتداي فصل گذشته به چلسي پيوسته، در فصل جاري نتوانست انتظار هواداران را برآورده کند و تيمش از شانس کمي براي قهرماني در جام هاي مختلف برخوردار است. با اين حال وي اعلام کرده اگر قراردادش با اين تيم تمديد شود بسيار خوشحال خواهد شد.
آنچلوتي فصل گذشته توانسته بود در ليگ برتر و جام حذفي چلسي را به قهرماني برساند ولي بازي هاي ضعيف و افت فاحش اين تيم در برهه اي از فصل موجب شده کارشناسان از احتمال برکناري وي سخن بگويند.
آنچلوتي که با ميلان ليگ قهرمانان اروپا را فتح کرده به ديلي اکسپرس گفت: مي خواهم در چلسي بمانم. دوست دارم قراردادم تمديد شود زيرا اين تيم، هواداران و بازيکنانش را دوست دارم. البته همان‌طور که مي دانيد اين موضوع يک تصميم يک طرفه نيست و سران چلسي نيز بايد مايل به ادامه همکاري باشند ولي من تنها نظر خودم را گفتم. تصور نمي کنم آنها از حضور من در چلسي ناراضي باشند زيرا لازمه ماندن در اين تيم فقط بدست آوردن جام هاي مختلف نيست.

بالا