• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آنچلوتي: ناديده‌گرفتن پنالتي شكست چلسي را رقم زد

ahmadfononi

معاونت انجمن
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال چلسي گفت: اعلام نكردن ضربه پنالتي توسط داور باعث شكست چلسي شد.
A0975588.jpg

به‌گزارش خبرگزاري فارس، كارلو آنچلوتي سرمربي تيم فوتبال چلسي پس از شكست يك بر صفر مقابل منچستر يونايتد اظهار داشت: ما در اين بازي خوب بوديم و من از عملكرد بازيكنانم در مجموع راضي هستم.
چلسي كه تا حدودي نسبت به شياطين سرخ برتري داشت با دريافت گل در نيمه اول توسط وين روني، هرچه زد به ‌در بسته زد و در نهايت در استمفوردبريج مغلوب شاگردان سرآلكس فرگوسن شد.
كارلتو با اعتراض نسبت به قضاوت داور اسپانيايي در صحنه‌اي كه پاتريس اورا خطايي را بر روي راميرز بازيكن چلسي انجام داد و اين داور به ادامه بازي دستور داد گفت: اعتقاد كامل دارم كه بر روي بازيكن ما خطا انجام شد و داور به‌اشتباه يك ضربه پنالتي را به‌سود ما نگرفت.
من پس از پايان بازي به‌داور گفتم كه بايد براي چلسي پنالتي اعلام مي‌كردي.
اين سرمربي ايتاليايي خاطرنشان كرد: با نگرفتن اين خطا، پنالتي ما ناديده‌گرفته شد و شكست چلسي رقم خورد.
وي درباره ديدار برگشت در اولدترافورد عنوان كرد: بازي در اين ورزشگاه اصلاً كار راحتي نيست، اما ما سابقه پيروزي را داريم و حتي توانستيم با شكست منچستر در اين ورزشگاه قهرمان شويم.

بالا