B a R a N
مدير ارشد تالار
آوگولمونو – سوپ لیمویی یونانی
• تعداد: 4 تا 6 نفر
مواد لازم
• 8 پیمانه آب مرغ
• 1.5 قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری فلفل سفید
• 1.5 پیمانه ماکارونی دانه برنجی
• کمی شکر
• 4 عدد تخم مرغ
• آب سه عدد لیموترش
• ¼ پیمانه شوید تازه
• 4 تا 6 قاچ نازک لیموترش
طرز تهیه
1. برای تهیه سوپ، در یک قابلمه بزرگ آب مرغ را بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید، نمک، فلفل و ماکارونی را اضافه کنید و 8 دقیقه بپزیند. سپس آن را از روی حرارت بدارید. دو پیمانه از آب مرغ را کنار بگذارید.
2. برای تهیه مخلوط تخممرغ و لیمو، سفیده های تخم مرغ را در یک کاسه هم بزنید تا پف کند. زرده تخم مرغ و آب لیموترش را اضافه کنید. دو پیمانه آب مرغ داغ را روی مخلوط لیمو و تخم مرغ بریزید و مرتب هم بزنید.
3. سوپ را دوباره روی حرارت قرار دهید. مخلوط تخممرغ و لیمو را اضافه کنید و روی حرارت حدود دو دقیقه هم بزنید.
4. برای سرو سوپ، آن را با فلفل سفید، شوید تازه و قاچ های لیمو تزیین کنید.
• تعداد: 4 تا 6 نفر

• 8 پیمانه آب مرغ
• 1.5 قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری فلفل سفید
• 1.5 پیمانه ماکارونی دانه برنجی
• کمی شکر
• 4 عدد تخم مرغ
• آب سه عدد لیموترش
• ¼ پیمانه شوید تازه
• 4 تا 6 قاچ نازک لیموترش
طرز تهیه
1. برای تهیه سوپ، در یک قابلمه بزرگ آب مرغ را بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید، نمک، فلفل و ماکارونی را اضافه کنید و 8 دقیقه بپزیند. سپس آن را از روی حرارت بدارید. دو پیمانه از آب مرغ را کنار بگذارید.
2. برای تهیه مخلوط تخممرغ و لیمو، سفیده های تخم مرغ را در یک کاسه هم بزنید تا پف کند. زرده تخم مرغ و آب لیموترش را اضافه کنید. دو پیمانه آب مرغ داغ را روی مخلوط لیمو و تخم مرغ بریزید و مرتب هم بزنید.
3. سوپ را دوباره روی حرارت قرار دهید. مخلوط تخممرغ و لیمو را اضافه کنید و روی حرارت حدود دو دقیقه هم بزنید.
4. برای سرو سوپ، آن را با فلفل سفید، شوید تازه و قاچ های لیمو تزیین کنید.