• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آیت سبز...

baroon

متخصص بخش ادبیات

کاشتن درخت
یعنی زمینی که پر از مریم است و عطر مسیح همراه دارد

یعنی شکوفایی تمامی گلها بر سینه سنگین سکوت
یعنی پشت حوصله بیدار باغ نشستن و در کنار تمامی خاطره ها ترجمه زیبایی گفتن و زیبایی جستن
یعنی سرود هماهنگ دریا

آنگاه که آغاز می شود....
یعنی نفس کشیدن زمین در زمان
و نشانی یک سلام
یعنی لبخند یک جنگل پر از واژه

کاشتن درخت یعنی یک آسمان ستاره
یعنی آیت چشمان آبی آسمان
یعنی تفسیر ایستادگی خورشید در تهاجم باد
و ظاهر شدن با وضویی که خدا را می بینی

کاشتن درخت یعنی با لهجه ی گل حرف زدن
یعنی کلاس اول در باران عشق

کاشتن درخت یعنی پیراهنی سبز که از بوی عشق لبریز است
کاشتن درخت یعنی روسری ای که آشیانه ی تمامی پرندگان است
پرندگانی که تا خدا پرواز می کنند
و طلوع خنده شان سبز است
و در زیر چتر دست های سبز درختان آرام می آرمند

کاشتن درخت یعنی...

*منوره گیشن زاده*

آخرین ویرایش:

baroon

متخصص بخش ادبیات

من و تو با دست هایمان نهال کوچک را به خاک سرد اسفند می سپاریم و آفتاب، گرمای خویش را هدیه راه طولانی اش می کند و آب، با پاکی اش بدرقه ی شکفتنش می شود.
زمین سبز، دوست داشتنی و خیال انگیز است، چشم را نوازش می دهد و زبان را به تسبیح وا می دارد.

ما با هم در هفته منابع طبیعی قرار می گذاریم و همدیگر را به کاشت و حفظ این موجود زیبای خداوندی سفارش می کنیم.
این قامت بلند و با شکوه، طلای سبزی است که زیستن، شکوفایی، حرکت و پویایی را به ما می فهماند.

درخت! ای سبزترین شکوفایی استوار و ای ریشه کرده در تنفس لحظه ها، ای سرشارترین شگفتی طبیعت و ای سرشاخه های نیاز زمان و زمین
درخت! ای تندیس باران خورده استوار و ای برگ برگ دفتر بی قراری، وقتی که تو نیستی، تمام هستی من در تنفسی سیاه گم می شود و به خواب عمیق فراموشی می پیوندد.

درخت! وقتی که تو نیستی، کدام شوق را جرأت جوانه زدن است و کدام مهر را توان روئیدن؟
درخت! کدام زیبایی وام دار تو نیست و کدامین حیات و میهمان خلوت سبزرنگ برگ های تو نیست؟
درخت! وقتی بهار میهمان پنجره های تو می شود و آفتاب از روزنه نگاه به کوچه های خلوت تو راه می پوید، کدامین دست به خود اجازه می دهد که این همه احساس مالامال را سرنگون کند ؟

درخت! نگاه ساقه هایت را به سمت آواز پرندگان بگردان که دیر زمانی است هیچ چشمه ای در ذهن زمین نروییده است و هر آنچه پرواز است بی تو کوچیده است.
درخت! رایحه جوانه هایت را به من ببخش و دست هایم را شکوفا کن تا در یک تولد بارانی، تو را در باغچه ی شکوفایی، میهمان لحظه های بهاری کنم.
درخت! تو را در زمین می کارم و مهرت را در ضمیر وجودم و نشانه ی سرسبزی را همواره با خود خواهم داشت.

:گل: روز درختکاری وهفته منابع طبیعی مبارک باد :گل:

بالا