• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اجراي حكم قاتل سريالي زنان كرجي

Reza

متخصص بخش اسکریپت
JJ-1008326889.jpg


علي فرهادي دادستان عمومي و انقلاب كرج در گفت‌وگو بافارس درباره سرانجام پرونده قاتل سريالي‌ زنان كرج ، اظهار داشت: به دليل اينكه پرونده در دادگاه كيفري استان تهران رسيدگي شده است، پيگيري آن هم بايد از سوي دادسراي تهران انجام شود.

وي افزود: چون آن زمان كرج استان نبود، پرونده در تهران رسيدگي شد و به موجب قانون اجراي احكام هم در همان نواحي انجام خواهد شد.

دادستان عمومي و انقلاب كرج گفت: درخواست كرديم كه اجراي حكم در كرج باشد ولي اجراي حكم در نهايت با مصلحت و صلاحديد دادسراي تهران خواهد بود.

فرهادي تأكيد كرد: كارهاي مربوط به اين پرونده انجام شده است ولي اخبار رسمي بايد از سوي مقام رسمي كه دادسراي تهران است، اطلاع‌رساني شود.
 
بالا