• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

احادیث زیبا از معصومین(علیه السلام)

nima_76

متخصص بخش
با سلام خدمت تمام کاربران عزیز

از اونجا که اکثریت ما بچه مسلمان هستیم دیدم جای احادیث بزرگان دین مبین اسلام در این فروم خیلی خالی پس از این به
بعد سعی میکنیم تا با این تاپیک ارادت برو بچه های رو نسبت به معصومین(ع) همچنان حفظ کنیم

پس لطفا اگه خوشتون اومد مرا یاری کنید

یا علی

nima_76

متخصص بخش
پیامبر خدا(ص):مهدی این امت از ماست ,که هیبت موسی و شکوه عیسی وداوری داود وشکیبایی ایوب را دارد

پیامبر اکرم (ص):هر که بمیرد در حالی که وصیت نکرده باشد.کارش را با گناه به پایان برده است

امام صادق (ع):

برترین کارها نماز به وقت,نیکی به پدر ومادر وجهاد در راه خداست

خداوند عزوجل:

هرگز به نیکی نخواهید رسیدمگرآنکه از آنچه دوست میدارید انفاق کنید

امام علی (ع):

هر ** که خود را در کوچکی اش به زحمت و تلاش نیفکند در بزرگی به رشد نخواهد رسید

nima_76

متخصص بخش
امام علی (ع):

بر شما باد دوستی خاندان پیامبرتان زیرا که آن,حق خدا بر شما است

امام حسن عسگری (ع):

از خدا پروا کنید ,مایه آراستگی ما باشیدو مایه عیب و ننگ ما نشوید

امام حسن عسگری (ع):

گستاخی فرزند نسبت به پدرش در کودکی او را به عقوق ونافرمانی در بزرگسالی میکشاند

امام حسین (ع):

هر ** ببخشد سروری میابد وهر ** بخل ورزد , پست شود

nima_76

متخصص بخش
امام صادق (ع):

شیعیان ما در حکومت حضرت مهدی (عج) قله ها و فرمانروایان زمین خواهند شد و به هر یک از آنان نیروی چهل مرد داده خواهد شد

امام علی (ع):

براستی راویان دانش بسیار اما حفظ کنندگان و عمل کنندگان به آن اندک اند

لقمان (ع):

در اندرز به پسرش فرمود نماز را به جماعت بخوان اگر چه روی نوک نیزه باشد

nima_76

متخصص بخش
رسول خدا (ص):

بر شما باد گذشت , زیرا که گذشت جز بر عزت بنده نمی افزاید پس از یکدیگر گذشت کنید تا خداوند شما را عزت دهد

امامان پس از من دوازده نفرند , اولین آنان علی بن ابیطالب و آخرینشان قا ئم است

هر که به خدا وروز واپسین ایمان دارد باید مهمانش را گرامی بدارد

هر کار مهمی که با بسم الله الرحمن الرحیم آغاز نشود بی فرجام است

امام علی (ع):

1.بدترین مردم آنانند که نه از آنان امید نیکی میرود و نه مردم ازشر آنان ایمن ا ند

2.سرپرست یتیم وبینوا از کسانی است که نزد خدا مورد احترام است

3.هیچ تجارتی چون عمل صالح وهیچ سودی همچون ثواب نیست

4.ای مردم وفاداری با صداقت توام است و من سپری نگهدارنده تر از آن نمیشناسم

nima_76

متخصص بخش
ارزش عفت و پاکدامنی:
پاداش مجاهد شهید در راه خدا، بزرگتر از پاداش عفیف پاکدامنی نیست که قدرت بر گناه دارد و آلوده نمی گرد، همانا عفیف پاکدامن فرشته ای از فرشته هاست. - حضرت امیر (ع)

دنیا برای آخرت:

دنیا برای رسیدن به آخرت آفریده شد، نه برای رسیدن به خود. - حضرت امیر (ع)

راه شناخت بزرگواران:

شایسته ترین مردم به بزرگواری آنکه، بزرگواران را با او بسنجند. - حضرت امیر (ع)

توصیف زهد و پارسایی:

کسی که بر گذشته افسوس نخورد، و به آینده شادمان نباشد، همه جوانب زهد را رعایت کرده است. - حضرت امیر (ع)

انسان شناسی:

اگر در کسی خصلتی شگفت دیدید، همانند آن را نیز انتظار کشید. - حضرت امیر (ع)

راه برخورد با مصیبت ها:

کسی که مصیبت های کوچک را بزرگ شمارد، خداوند او را به مصیبت های بزرگ مبتلا خواهد کرد. - حضرت امیر (ع)

روش برخورد با مردم:

دوری تو از آن ** که خواهان تو است نشانه کمبود بهره تو در دوستی است، و گرایش تو به آن ** که تو را نخواهد، سبب خواری تو است. حضرت امیر (ع)

منبع: نهج البلاغه

nima_76

متخصص بخش
امام صادق (ع):

1- نماز شب چهره را سفید و نورانی میکندونماز شب انسان را خوشبو میکند ونماز شب روزی می آورد

2- هر ** از خدا بترسد , خدا همه چیز را از او بترساند , وهر ** از خدا نترسد , خدا او را از همه چیز بترساند

3-ایمان انسان به خدا خالص نبا شد مگر آنکه خدا را از خودش و پدر ومادر وفرزند وزن مالش و از همه مردم بیشتر دوست بدارد

امام علی (ع):یاران حضرت مهدی جوانند

امام باقر (ع):سخت ترین عبادت ورع است

رسول خدا (ص):برترین ایمان آن است که بدانی خدا همه جا با توست

پیامبر (ص):مهدی (عج)مردی از فرزندان من است که چهره اش چون ستاره درخشان است

nima_76

متخصص بخش
عزت مرد در بی نیازی او از مردم است - امام حسین (ع)

آسان نیست مگر آنچه را که تو آسان گیری - حضرت محمد (ص)

آنانکه به عهد خود وفا می کنند، برگزیده ترین مردمانند - حضرت امیر (ع)

زیبایی شخص به گفتار اوست - حضرت محمد (ص)

اول در فکر رفیق آگاه باش، پس از آن آماده راه - حضرت امیر (ع)

شکست یعنی تاخیر در پیروزی - حضرت امیر (ع)

کسی که به دروغ قسم بگوید تا مال مسلمانی را تصرف کند، روز قیامت خدا با او سخن نگوید - حضرت محمد (ص)

nima_76

متخصص بخش
**حضرت امام مو سی کاظم(علیه السلام) می فرمایند:

((سکوت سرمایه عظیمی است))

**حضرت امیر المومنین(علیه السلام) فرمودند:

((دو چیز را نفروش دینت را و آبرو را))

**حضرت امیرالمومنین(علیه السلام) فرمودند:

((با بصیرت ترین افراد کسانی هستند که عیب و ایراد خودشان را ببینند))

التماس دعا

یا عل مددی:Smile (14):

**هر ** حسین (علیه السلام ) را دوست بدارد،خداوند دوستدار اوست---------------حضرت رسول اکرم(صلوات الله)

**کسی که عهد و پیمان خدا را عایت نکند به خداوند یقن ندارد------------------------حضرت امیر المومنین(علیه السلام)

nima_76

متخصص بخش
امام علی (ع):
با دروغگو مشورت نکن , زیرا او مانند سراب است که دور را در نظرت نزدیک و نزدیک را در نظرت دور نشان میدهد

مشورت کردن دیده هدایت و راهیابی است و کسی که به رای خود اکتفا کند خود را به خطر افکنده است

پیامبر خدا (ص): نهمین حجت خدا از نسل امام حسین (ع) قائم اهل بیت من و مهدی امت من است , شبیه ترین افراد به من است در سیمایش و در گفتارش و رفتارش

امام صادق (ع) : ای زراره,آسمان چهل صبحدم بر حسین(ع)گریست

امام علی (ع) : زیبایی مرد بردباری اوست

امام علی (ع) : هر ** برای فخر فروشی کاری کند , روز قیامت خداوند او را رو سیاه محشر میکند

رسول خدا (ص) : کاسب راستگو در روز قیامت زیر سایه عرش است

nima_76

متخصص بخش
امام علی(ع): انصاف برترین خصلت هاست

امام علی(ع): فخر فروشی را کنار بگذار و تکبر را فرو نه و به یاد قبرت باش

از ادعیه زمان غیبت: خداوندا , حجت را به من بشنا سان , چرا که اگر حجت خود را به من نشناسانی از دینم گمراه میشوم

امام صادق (ع) : زمین حتی یک روز هم بدون امامی از ما خاندان که امت به او پناه می برند باقی نخواهد ماند

رسول اکرم (ص) : خداوند برکت را در عسل قرار داده است , درمان دردها درآن است و هفتاد پیامبر برکت آنرا از خداوند خواسته اند

امام علی (ع) اندیشیدن درباره نیکی انسان را به نیکوکاری می کشاند

nima_76

متخصص بخش
رسول اکرم (ص) : زمانی بر مردم خواهد آمد که درونشان آلوده اما آشکارشان نیکو خواهد بود

رسول اکرم (ص) : هر ** یتمی را سرپرستی کند تا آنکه بینیاز شود , خداوند به سبب این کار بهشت را بر او واجب سازد هم چنان که آتش دوزخ را بر خورنده مال یتیم واجب ساخته است

امام هادی (ع) : کسی که از آفریدگار اطاغت کند نارضایتی مردم برایش اهمیتی نخواهد داشت

nima_76

متخصص بخش
رسول گرامی اسلام (ص) : شعبان ماه من و رمضان ماه خداست , هر که ماه مرا روزه بدارد در روز قیامت شفیع او خواهم بود

امام علی (ع) : با مهدی ما , حجت های الهی پایان می پذیرد , او آخرین امام و نجات بخش امت است

امام حسین (ع) : کسی که در دوران غیبت حضرت مهدی (عج) بر آزار و تکذیب شکیبا باشد همچون کسی است که در کنار رسول خدا با شمشیر جهاد کرده است

امام باقر (ع) : هر ** قائم ما را درک کند و در رکابش به شهادت برسد پاداش دو شهید خواهد داشت

امام صادق (ع) : خوشا به حال پیروان قائم ما که در عصر غیبت او منتظر ظهورش و در ظهورش فرمانبدار اویند

امام کاظم (ع) : قائم کسی است که زمین را از دشمنان خدای متعال پاک میکند و آنرا پر از عدل و داد میکند همان گونه که پر از ظلم و ستم شده بود

حضرت مهدی (عج) : برای فرج من بسیار دعا کنید که فرج شما نیز در آن است

nima_76

متخصص بخش
امام سجاد (ع) : هر ** در دوران غیبت قائم ما بر ولایت ما ثابت قدم بماند خدا پاداش هزار شهید به او میدهد

امام سجاد (ع) : هنگامیکه مهدی قائم قیام کند خداوند بیماری را از هر مومنی می برد و نیروی او (جوانی) را به او بر می گرداند

امام هادی (ع) : برای فرزندم مهدی غیبتی خواهد بود که مردم در آن مدت به تردید خواهند افتاد مگر آنان که خداوند نگاهشان بدارد

پیامبر خدا (ص) : شیعیان در دوران غیبت مهدی (عج) از نور وجودش فروغ می گیرند و از ولایتش بهره مند میشوند آنگونه که مردم از خورشید پشت ابر بهره مند میگردند

حدیث قدسی : حکومت او (حضرت مهدی عج ) را ادامه خواهم داد و روزهای حکومت حق را تا روز قیامت میان اولیای خودم خواهم گرداند

امام علی (ع) : مهدی (عج) مردی از ما از فرزندان فاطمه است

پیامبر اکرم (ص) : حتی اگر جز یک روز از روزگار باقی نمانده باشد , خداوند مردی از خاندان مرا بر می انگیزد تا زمین را پر از عدل و داد کند

nima_76

متخصص بخش
پیامبر اکرم (ص) : برترین اعمال امت من , در انتظار فرج از سوی خدا بودن است

پیامبر اکرم (ص) : خوشا به حال کسی که قائم اهل بیت مرا درک کند و پیش از قیامتش به او اقتدا کند

امام صادق (ع) : هر گاه قائم قیام کند هیچ سرزمینی باقی نمی ماند مگر آنکه ندای توحید پروردگار ورسالت حضرت محمد (ص) در آن طنین انداز شود

امام جواد (ع) : برترین اعمال شیعیان انتظار فرج است

امام صادق (ع) : کسی که منتظر دوازدهمین امام باشد , مانند کسی است که با شمشیر آخته در برابر پیامبر خدا (ص) از او دفاع میکند

امام حسن عسکری (ع) : خداوند به برکت وجود او (امام زمان) بلا را از زمینیان دور میکند وبه خاطر او باران میفرستد و به سبب او برکت های زمین را بیرون می آورد

حضرت رسول (ص) : مهدی امت من محمد است آنکه زمین را پر از عدل و داد میکند پس از آنکه پر از ظلم و جور شد

رسول مکرم اسلام (ص) : هر که شب عید (فطر وقربان) وشب نیمه شعبان را احیا کند در آنروزی که دلها میمیرند دل او نمیرد:غش2:

nima_76

متخصص بخش
حضرت مهدي فرمود: من آخرين وصيّ پيغمبر خدا هستم به وسيله من بلاها و فتنه ها از آشنايان و شيعيانم دفع و برطرف خواهد شد.

حضرت مهدي فرمود: ما بر تمامى احوال و اخبار شما آگاه و آشنائيم و چيزى از شما نزد ما پنهان نيست .

حضرت مهدي فرمود: هيچ چيزى و عملى همانند نماز، بينى شيطان را به خاك ذلّت نمى مالد و او را ذليل نمى كند.

حضرت مهدي فرمود: چگونگى بهره گيرى و استفاده از من در دوران غيبت همانند انتفاع از خورشيد است در آن موقعى كه به وسيله ابرها از چشم افراد ناپديد شود.

nima_76

متخصص بخش
خداوند عزوجل: هر ** از مقام پروردگارش بیم داشته باشد و نفس را از هوس باز دارد به یقین جایگاهش بهشت است

امام علی (ع) : کارهای سامان یافته را ناسازگاری و اختلاف تباه و فاسد میکند

امام باقر (ع) : کسی که خشمی را فرو برد که میتواند آنرا اعمال کند خدامند در قیامت دل او را پر از ایمنی وایمان سازد

امام هادی (ع) : دنیا بازاری است که عده ای در آن سود میبرند و عده ای دیگر زیان میبینند

امام علی (ع) : سزاوار است که انسان از دوستی با دروغگو بپرهیزد

امام علی (ع) : هر که یتیمان را سرپرستی کند فرزندانش رسیدگی شوند

امام جواد (ع) : بدان که تو هرگز از چشم خداوند دور نیستی پس بنگر که چگونه ای؟

nima_76

متخصص بخش
امام علی (ع) : چه بسا کسانی که کار را به تاخیر می اندازند تا اجل بر آنان هجوم می آورد

رسول خدا (ص) : ملعون است ملعون است کسی که پس از من به دخترم فاطمه (س) ستم کند و حقش را غصب نماید و او را بکشد

رسول اکرم (ص) : اگر علی (ع) آفریده نمی شد ، فاطمه (س) همتائی نداشت

امام علی (ع) : کسی که توفیق امداد ویاریش کند کار را شایسته انجام میدهد

امام علی (ع) : هر که ترسیده ای را ایمنی دهد ، خداوند بزرگ او را از گرفتاریش ایمنی بخشد

امام باقر (ع) : بد بنده ای است آنکه دو چهره و دوزبانه باشد

nima_76

متخصص بخش
امام علی (ع) : هر ** هدایت را از غیر ره یافتگان بطلبد گمراه میشود

امام علی (ع) : نیرومند ترین مردم کسی است که با حلم خود بر خشمش چیره شود

امام سجاد (ع) : عباس (ع) نزد خدای متعال ، جایگاهی دارد که روز قیامت همه شهدا نسبت به آن مقام غبطه می خورند

امام صادق (ع) : برترین کارها نماز به وقت ، نیکی به پدر و مادر و جهاد در راه خداست

امام علی (ع) : مغرور به ایمنی خویش مباش که از همان جای امنیت گرفتار گردی

امام علی (ع) : همراه جماعت مردم باشید واز تفرقه بپرهیزید

nima_76

متخصص بخش
امام علی(ع):

مراقب گفتارت باش که رفتارت می شود، مراقب رفتارت باش که عادتت می شود، مراقب عادتت باش که شخصیتت می شود و مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت می شود.

حق سنگین است اما گوارا ، باطل سبک است، اما در کام چون سنگی خارا

دوست مومن عقل است ، یاورش، علم ، پدرش مدارا و برادرش ، نرمش

علم خویش را به جهل و یقین خود را به شک مبدل نکنید، آنگاه که به علم رسیدید عمل کنید و آنگاه که به یقین دست یافتید ،اقدام نمایید.

بالا