
کسانی که Xbox 360 داشتند چندی قبل موفق شدند که دموی Crysis 2 را بازی کنند و تا مدتی دیگر این آرزو برای PC دار ها نیز به وقوع می پیوندد، اما PS3 دارها چه باید بکنند؟ آیا باید تا زمان انتشار بازی اصلی صبر کنند؟
اما تهیه کننده ی Crysis 2 یعنی آقای Nathan Camarillo طی مصاحبه ای که با PSU انجام داد، اعلام کرد : " PS3 دارها باید امیدوار باشند، ما دوست داریم تا آن جا که می شود Crysis 2 توسط افراد بیشتری بازی شود؛ من چیزی بیشتر از این نمی توانم بگویم چون هنوز ما انتشار این دمو را برای کنسول PS3 اعلام نکرده ایم . "
دموی نسخه ی PC این عنوان هم در اول مارس بصورت کاملا رایگان قابل دانلود می باشد؛ این دمو شامل دو نقشه و دو مُد است که بازی کننده ها می توانند با تشکیل دو دسته ی 6 نفره به مبارزه با یکدیگر بپردازند.
در هر حال آقای Camarillo از انتشار اضافات قابل دانلود برای Crysis 2 خبر دارد و اعلام کرد : "این یک بازی بسیار بزرگ می باشد و می توان با آن بسیار سرگرم شد، شما می توانید تصور کنید که ما بر روی چندین DLC کار می کنیم اما متاسفانه من نمی توانم بگویم که آن ها چه هستند و کی آماده خواهند شد."