ترابيان: احتمال جريمه شدن ايران وجود دارد [h=2]رئيس کميته فوتسال گفت: مسئولان فيفا در مورد درگيري تماشاگران ايراني در ديدار برابر پاناما از ما توضيح خواستهاند. |
[TD="align: left"]

عباس ترابيان در گفتوگو با خبرنگار فارس، در مورد صعود کلمبيا به مرحله يک هشتم نهايي و اينکه کمتر کسي فکر ميکرد که گواتمالا از جزاير سليمان شکست بخورد و نتواند راهي يک هشتم نهايي شود، عنوان کرد: اين مورد از موارد عجيب و غريب جام است. هيچ کس تصور نميکرد جزاير سليمان برابر گواتمالا به برتري برسد. اين شگفتيها معمولا در جامهاي مختلف رخ ميدهد. جزاير سليمان در آخرين بازي ورق را برگرداند و باعث شد کلمبيا به مرحله بعدي صعود کند. وي در مورد اينکه آيا بازيهاي کلمبيا را آناليز کردهاند، خاطرنشان کرد: ما مطمئن نبوديم که گواتمالا به مرحله بعدي ميرود. احتمال بيشتر وجود داشت اين تيم صعود کند. ما فيلم تمام بازيها را مشاهده کرديم و شناخت کافي از آنها داريم. کلمبيا، پاناماي تحصيل کرده است. پانامايي که با اصول فوتسال کمي بيشتر آشناست. تکنيک فردي بازيکنان بهتر از پاناما است اما فيزيک بدني پاناما را ندارد. کادر فني بايد تدابير خاصي براي اين بازي داشته باشد تا بتواند برابر اين تيم به موفقيت برسد. رئيس کميته فوتسال تصريح کرد: ايران نام بزرگي است و تيمها از شنيدن اين نام ترس بر اندام شان ميافتد. اين موضوع انکار ناپذير است. اميدوارم با بازي منطقي بتوانيم اين مرحله را پشت سر بگذاريم. بازيکنان بايد مواظب باشند تا از موقعيت به وجود آمده تمام استفاده را بکنند. ترابيان با اشاره به بازي کثيف پاناما يادآور شد: پاناما قصد داشت با زدن بازيکنان ترس و دلهره را براي آنها به وجود بياورد. پاناما ميخواست بازيکنان را مصدوم کند تا از اين طريق نتيجه بگيرد که تا حدودي هم موفق شد، اما هميشه اينگونه نيست. داوران نيز پس از اينکه اعتراضهاي ما را شنيدند نسبت به اين امر حساس شده و بعيد ميدانم در مراحل بعدي شاهد چنين مسائلي باشيم. وي درباره مصدومان تيم ملي گفت: مصطفي طيبي هم اکنون استراحت ميکند و پنجشنبه پزشکان در مورد مصدوميت او اظهار نظر ميکنند. اين بازيکنان را به مسابقات آورديم و بايد مواظب آنها باشيم. دانشور هم مدعي است که ميتواند بازي کند. اما کادر فني قصد ندارد بيجهت بازيکنان را خرج کند. اگر مصدوميت جزئي وجود داشته باشد، به بازيکنان استراحت ميدهيم تا مشکلي براي آنها به وجود نيايد. ترابيان درباره درگيري تماشاگيان ايران در آخرين ديدار مرحله گروهي خاطرنشان کرد: متاسفانه اين مسائل گريبانگير ما هم شد. پشت دروازه ايران يک سري تماشاگر نشسته بودند که به شکل بسيار زشت و ناپسندي با هم درگير شدند. اين مسئله بسيار زشت بود زيرا کل سالن نسبت به اين موضوع واکنش نشان دادند و اين افراد را "هو" کردند. بعضي تماشاگرنماها باعث شدند که هواداران زير سؤال بروند. وي افزود: فيفا در نامهاي که به دست من رسيد درخواست کرد ظرف 24 ساعت توضيحات خود را ارائه کنم. من هم به آنها گوشزد کردم اين مسئله به ما مربوط نميشود. دعوايي بود که بين تماشاگران رخ داد. ما سازماندهي براي تماشاگران نداريم و آنها خودجوش در سالن حاضر ميشوند. رئيس کميته فوتسال در پاسخ به اين سؤال که آيا تيم ملي ليدري با خود به تايلند نبرده، گفت: اگر قرار هم بوده چنين امري صورت بگيرد، هم اکنون ليدري در تايلند نداريم. ما براي تماشاگران نه بليتي ميگيريم و نه از آنها دعوت ميکنيم. خودجوش به سالن ميآيند. مسئوليتي هم در قبال آنها نداريم زيرا سازماندهي نميکنيم. وي درباره احتمال جريمه شدن ايران از سوي فيفا گفت: احتمال اين امر وجود دارد که فيفا بخواهد ايران را جريمه کند. بايد منتظر بمانيم و ببينيم تصميم مسئولان در اين مورد چيست. |
ورزش3