• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اخبار تیم بارسلونا

عملکرد بارسلونا در نقل وانتقالات تابستانی را چگونه ارز

• عالی

رای: 3 50.0%
  • خوب

رای: 3 50.0%
  • متوسط

رای: 0 0.0%
  • ضعیف

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    6
  • نظرسنجی بسته .

sinaet

متخصص بخش فوتبال
در این تاپیک قرار است به اخبار این تیم و بازیکنان این تیم بپردازیم و از همه دوستان خواهشمندیم که در این زمینه همکاری کنند.:گل:

آخرین ویرایش:

sinaet

متخصص بخش فوتبال
ستاره جوان و برزیلی بارسلونا از مسی به عنوان یکی از الگوهاوسمبل های فوتبالی اش نام برده
سایت گل- نیمار ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا در صحبت هایی به تمجید از لیونل مسی پرداخته و یادآوری کرده که بعد از آنکه حضورا با مسی آشنا شده و به صورت روزمره درکنار او به تمرین می پردازد، حالا بیش از پیش او را تحسین می کند.
نیمار که این روزها در اردوی تیم ملی برزیل به سرمی برد، در کنفرانسی خبری در برزیلیاشرکت کرد و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد. او گفت:« من همیشه به آنچه وجود دارد احترام می گذارم. مسی یکی از الگوها و سمبلهای من است. البته الان که ازنزدیک و حضورا با او آشنا شده ام و هرروز درکنار اوتمرین می کنم، بیش از پیش او را قبول دارم. مسی برای من مثل یک آئینه است.»
ستاره 21 ساله ادامه داد:« این روزها از مسی درسهای زیادی می آموزم. او انسان فوق العاده ای است و در رختکن بارسلونا با تمام هم تیمی هایش به شوخی و خنده می پردازد.»
نیمار در ادامه در مورد حضور در اردوی تیم ملی برزیل به این نکته اشاره کرد که قهرمانی سلسائو در رقابتهای جام کنفدراسیون های سال 2013 فشارها برروی تیمش راافزایش داده:« کسب پیروزی مقابل بهترین تیم دنیا (اسپانیا ) در فینال جام کنفدراسیون ها باعث شد تا با دید دیگری به تیم ملی برزیل نگاه شود. ما باید این سطح بالایمان را حفظ کنیم.»
برزیل شنبه شب در دیداری دوستانه در برزیلیا مقابل تیم ملی استرالیا به میدان می رود و بعد از آن به آمریکا سفر خواهد کرد که درروز سه شنبه در دیدار دوستانه دیگری در شهر بوستون مقابل پرتغال قرار بگیرد.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
ستاره آرژانتینی بارسلونا در مورد پسرش تیاگو به صحبت پرداخته
سایت گل- در برهه پایانی فصل گذشته رقابتهای لالیگا ودرروزهای ابتدایی رقابت های این فصل لیونل مسی درگیر مصدومیت های عضلانی بود.اما حالا به نظر می رسد که او از بند این مصدومیت ها رها شده ودر سه هفته که از شروع رقابتهای این فصل لالیگا می گذرد 5 گل برای بارسا به ثمر رسانده.
او حال و روز خوبی دارد و دیگر روزهای سخت مصدومیت را به دست فراموشی سپرده. مسی در گفت وگو با کانال سی.ان23 که کانالی آرژآنتینی است یادآوری کرد که رهایی از بنداین مصدومیت های اخیر اصلا کار آسانی نبوده. اودر صحبت هایی گفت:« در بازی مقابل پاری سن ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا درحالی بازی کردم که نیمه مصدوم بودم و این کار را واقعا سخت کرد. بعد از آن دوباره درگیر مصدومیت شدم که به نحوی عودکردن مجدد مصدومیت پیشینم بود و رهایی از بند چنین مصدومیت هایی اصلا کار آسانی نیست.»
مسی دربخش دیگری از صحبت هایش راجع به زندگی شخصی اش و رابطه خودش و همسرش با تیاگو پسر کوچکشان صحبت کرد و گفت:« زمان خیلی سریع می گذرد. تمام آنچه با حضور تیاگو برای ما اتفاق می افتد واقعا زیباست.»

sinaet

متخصص بخش فوتبال
یکی از مدیران اسبق باشگاه مادریدی با اعتراف به اشتباه مادریدی اعلام کرده که نیمار می توانست مسی رئال شود ولی به خاطر اشتباه سران رئال، او درنهایت نیمار بارسا شد
سایت گل- آلبرتو خیرالدس ، یکی از مدیران اسبق تیم پایه ای باشگاه رئال مادرید در طول سالهای 2000 تا 2006 و همچنین 2009 تا 2012 در صحبت هایی اعلام کرده که سران باشگاه رئال اشتباهی تاریخی را در تصمیم گیری برای نگاه نداشتن نیمار داسیلوا جونیور در باشگاه رئال مادرید مرتکب شدند. ماجرا از این قرار است که نیمار در ماه مارس سال 2006 برای دوره ای آزمایشی با تیم پایه ای باشگاه رئال تمرین می کرد ولی سران باشگاه مادریدی که حاضر به پرداخت 60 هزار یورو به مدیربرنامه های او نشدند، درنهایت این ستاره برزیلی را از دست دادند.
روزنامه آ.اس در گزارش روز 5شنبه خود به این نکته اشاره کرده بود که اعضای کادر فنی تیم پایه ای رئال مادرید که در آن زمان توسط خیرالدس و رامون مارتینس اداره می شد به شدت این بازیکن نوجوان برزیلی را تحسین می کردند. خیرالدس در گفتگو با لا گرادریای کادنا سر گفت:« نیمار کاملا آماده بود تا دررئال مادرید بماند.او حتی با باشگاه رئال قرارداد هم بسته بود.نیمار با تیم های مختلف پایه ای رئال مادرید تمرین می کردو با گذشت زمان دیدیم که او تنها بازیکن متفاوتی است که در طول چندین سال دیده بودیم. اما سران باشگاه رئال مادرید او را نگه نداشتند و بدین ترتیب اشتباهی تاریخی را مرتکب شدیم. نیمار می توانست مسی رئال مادرید شود.»
درآن زمان واگنر ریبیرو مدیربرنامه های نیمار از سران رئال مادرید شصت هزار یورو برای انجام این انتقال خواسته بود ولی کارلوس مارتینس آلبورنوس که مدیر داخلی وقت باشگاه مادریدی بود حاضر به پرداخت چنین مبلغی برای جذب یک بازیکن 14 ساله نشده بود وهمین شد که نیمار به سانتوس بازگشت

sinaet

متخصص بخش فوتبال
[h=2]آبیدال هم حرف پپ را زد ، بارسلونا به من هیچ حقوقی نداد !!!!

نویسنده و مترجم :شاهو کریمی
ارسال شده در موضوع : خبر های بارسلونا , مصاحبه ها ,

بارسا کلاب : و که در سال 2011 به مبتلا به سرطان کبد شده بود، سپس این مدافع در آوریل 2012 تحت عمل پیوند کبد قرار گرفت که این عمل او را یک سال از میادین دور نگه داشت.

آبیدال که در ابتدای تابستان با اتمام قراردادش با بارسا، به موناکو پیوست، به L’Équipe گفت:

1378461390_507790_1378468939_noticia_grande.jpg

"درک اینکه در آخرین کنفرانس مطبوعاتی من، بارسلونا چه چیزهایی گفت، واقعاً سخت است. جدایی من به خاطر مسئله مالی نبود: روشن ترین دلیل این است که در تمام ماه هایی که من بیمار بودم، باشگاه هیچ مبلغی به من پرداخت نکرد."

این مدافع سپس اعتراف کرد که قبول تصمیم باشگاه مبنی بر عدم تمدید قرارداد او، برایش سخت بوده است.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
جدول نقل و انتقالات
نوعبهازنام تاریخ
مالکیت کامل بایرنبارسلونا تیاگو 13/7/14
انتقال قرضی Celtaبارسلونا رافینیا 13/7/11
انتقال قرضی اورتونبارسلونادئولوفئو 13/7/10
مالکیت کامل اتلتیکوبارسلوناداوید ویا 13/7/8
بازیکن آزاد موناکوبارسلوناابیدال 13/7/8
مالکیت کامل بارسلوناسانتوسنیمار 13/6/3

sinaet

متخصص بخش فوتبال
جدول لالیگا
رتبهتیمبازیامتیاز
1بارسلونا39
2اتلتیکو مادرید39
3ویارئال39
4رئال مادرید39
5اتلتیک بیلبائو36
6اسپانیول35
7سلتاویگو35
8رئال سوسیداد34
9گرانادا34
10لوانته34
11وایادولید33
12والنسیا33
13رایووایکانو33
14آلمریا32
15سویا32
16الچه32
17رئال بتیس31
18مالاگا31
19ختافه31
20اوساسونا30

sinaet

متخصص بخش فوتبال
از دوستانی که به این پست سر می زنند خواهش مندیم حداقل یک مطلب (خبر در بارهی فوتبال یاتیم بارسلونا)بگذارند.:گل:

sinaet

متخصص بخش فوتبال
[h=2]سهل انگاری بارسایی ها شاید برایشان گران تمام شود

ارسال شده در موضوع : مصاحبه ها ,
بارسا کلاب : باشگاه بارسلونا در نقل و انتقالات تابستان 2013 خواهان به خدمت گرفتن داوید لوییز از چلسی و دنیل اگر از لیورپول بود، اما تلاش مدیران آبی اناری ها بی نتیجه ماند و در مرکاتوی تابستان تنها نیمار به بارسا پیوست.

مدافع سابق بارسلونا، میگل آنخل نادال اعتقاد دارد بارسایی ها اشتباه کرده اند که در تابستان مدافع جدیدی به خدمت نگرفته اند.

313572_heroa.jpg

باشگاه بارسلونا با چلسی و لیورپول برای به خدمت گرفتن داوید لوییز و دنیل اگر مذاکره می کرد در حالی که از تیاگو سیلوا، مدافع پاریسن ژرمن نا امید نشده بود اما در پایان مربی جدید آبی اناری ها اعلام کرد منتظر بهبودی پویول می ماند و در صورتی که احساس شود تیم نیاز به بازیکن جدید دارد در نقل و انتقالات زمستان دست به کار خواهند شد.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
[h=2]پدرو : دلم برای ویا در تمرینات تنگ شده

ارسال شده در موضوع : مصاحبه ها ,
بارسا کلاب : پدرو رودریگس، درباره داوید ویا که ماه گذشته بارسلونا را به مقصد اتلتیکومادرید ترک کرد، گفت: ویا برای من فردی عزیز است.
ما لحظات زیادی را در کنار هم تجربه کرده‌ایم اما اکنون که دیگر او را در تمرینات بارسلونا نمی‌بینم، دلتنگش می‌شوم.

157194.jpg

خوشبختانه هنوز می‌توانم در تمرینات تیم ملی اسپانیا او را ببینم و از تمرین در کنارش لذت ببرم. خوشحالم که در اتلتیکومادرید اوضاع بر وفق مرادش پیش می‌رود.

پدر و ادامه داد: ویا برای فوتبال اسپانیا یک الگو است. اگر دست من بود او را در بارسلونا نگه می‌داشتم اما در فوتبال از این دست اتفاقات رخ می‌دهد. برای او آرزوی موفقیت می‌کنم.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
نه بازیکن تیم اصلی به علاوه منیر الحدادی، بازیکن تیم جوانان قطر در جلسه تمرینی امروز حاضر بودند.

سرجیو بوسکتس که دوران بهبودی پس از مصدومیت را پشت سر می گذارد، به تنهایی تمرین کرد.

بازیکنان ملی پوش بارسا امشب برای تیمهایشان به میدان خواهند رفت، در حالی که بازیکنانی مانند پینتو، اویر، پیکه، مونتویا، آدریانو، بارترا، ماسچرانو، دوس سانتوس و تیو، آخرین جلسه تمرینی هفته را در سیوتات اسپورتیوای خوان گمپر تحت هدایت خورخه پائوتاسو کمک مربی و الویو پائولوروسو فیزیوتراپ بارسا برگزار کردند.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
بازی بارسا با رئال مادرید روز پنج شنبه بیست و چهارم، مصادف با یک روز تعطیل رسمی در بارسلونا و ساعت 20 به وقت محلی در نیو کمپ برگزار می شود.

طبق اعلام سازمان لیگ و بازی های اسپانیا، زمان بازی های هفته پنج، شش و هفتم بارسا در لالیگا مشخص شد. بارسا پس از بازی خود مقابل آژاکس در لیگ قهرمانان، به مصاف رایو وایکان.، رئال سوسیداد و آلمریا خواهد رفت.

تیم روز بیست و یکم سپتامبر، ساعت 20 به وقت محلی به ورزشگاه وایکاس می رود. سه روز بعد، آنها در دیداری وسط هفته و در خانه خود مقابل رئال سوسیداد به میدان می روند. یک هفته پر تکاپو برای بارسا با سفر به آلمریا و بازی مقابل این تیم تازه به لیگ دسته اول راه یافته پایان می پذیرد. بازی در ورزشگاه جوگوس مدیترانئو نیز روز شنبه 28 سپتامبر و ساعت 18 به وقت محلی برگزار خواهد شد.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
تمرین روز پنج شنبه تیم به علت حضور تعداد زیادی از بازیکنان تیم اصلی در اردو های تیم های ملی، با حضور بازیکنانی از تیم دوم بارسا برگزار شد.

ده نفر از بازیکنان تیم بارسا ب در کنار نه نفر از بازیکنان تیم اصلی در تمرین دیروز در زمین سیوتات اسپورتیوا شرکت کردند. همانند تمرین روز چهارشنبه، تمرین با حضور کمک مربی تیم، خورخه پائوتاسو برگزار شد.

پائوتاسو یک بار دیگر به جای تاتا مارتینو تمرین تیم را اداره کرد تا مارتینو بتواند با استفاده از زمان ایجاد شده در ایام تعطیلات بازی های رسمی و غیبت بازیکنان اصلی تیم، برای انجام کارهای شخصی خود، به آرژانتین بازگردد.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا از عملکرد فعلی بازیکنان ابراز رضایت کرد و عنوان کرد که با توجه به کسب نخستین جام، فصل خوبی پیش رو قرار خواهد داشت.

طبق معمول ایام پایان یافتن فصل نقل و انتقالات، جوزپ ماریا و آندونی زوبیزارتا در مصاحبه مطبوعاتی درباره وضعیت بازیکنان و تیم صحبت کردند. نایب رئیس باشگاه گفت: «این عجیب ترین پیش فصل ما بود. هیچ کس انتظار نداشت که ویلانووا باشگا را ترک کند». این مساله بسیاری از برنامه های باشگاه را تحت تاثیر خود قرار داد، اما زوبیزارتا خاطر نشان کرد: «با وجود همه دشواری ها، ما تیمی را که می خواستیم در اختیار داریم».

زوبیزارتا افزود: «از تیمی که داریم بسیار راضی هستم. تیم بسیار خوب بازی می کند. نمی توانید قهرمانی ها را در موزه ها بیابید، باید برای کسب آن به میدان بروید و پیروز شوید... این تیم همیشه خواسته تا بهتر شود و به اعتقاد من ما در همین مسیر حرکت می کنیم».

sinaet

متخصص بخش فوتبال
اولین عکسهای منتشر شده از پسر لیونل مسی تیاگو مسی با والدینش لیونل مسی

اولین عکسهای تیاگو مسی با والدینش
لیونل مسی یک ماه و چند روز پیش پدر شد و حالا اولین عکس ها از او و فرزندش منتشر شده است
سایت گل- یک ماه و چند روز پیش بود که تیاگو، فرزند لیونل مسی و آنتونیا رکوزو متولد شد .و حالا برای اولین بار مجله لکتوراس، تصاویری از تیاگوی کوچولو در آغوش پدرش را منتشر کرده است. این اولین عکس های منتشره از تیاگومسی است​
لیونل مسی و همسرش

همسر لیونل مسی

تیاگو مسی

لیونل مسی و همسرش

لیونل مسی و همسرش

همسر لیونل مسی

sinaet

متخصص بخش فوتبال
ورزش-مسی: پیوستن گرت بیل به رئال مادرید باعث شد تا دو زوج طلایی در دو غول فوتبال اسپانیا و جهان شکل بگیرد.
ab.jpg
حضور گرت بیل در واپسین ساعات نقل و انتقالات تابستانی باعث شد تا دو زوج قدرتمند در ترکیب تیمی دو غول فوتبال اسپانیا شکل بگیرد.​
مسی و نیمار در بارسلونا و رونالدو و بیل در رئال مادرید که هر کدام از این بازیکنان می توانند داعیه دار کسب عنوان بهترین بازیکن جهان باشند.این دو زوج طلایی این فرصت را خواهند داشت که در اولین ال کلاسیکوی این فصل که 27 اکتبر (یک شنبه 5 آبان ماه) در نیوکمپ برگزار می شود، مقابل یکدیگر قرار بگیرند.
سرعت بالا، قدرت فیزیکی و توانایی بالای شوت زنی گرت بیل در کنار استارت های سریع و دریبل های در حرکت رونالدو قطعاً زوجی شگفت انگیز را در رئال مادرید شکل خواهد داد.
در نقطه مقابل تکنیک بالای نیمار که نشات گرفته از تکنیک ناب بازیکنان برزیلی نظیر ریوالدو، رونالدو و رونالدینیو است، در کنار لیونل مسی که بازیکنی خلاق و متخصص محوطه جریمه که در این منطقه بدون شک خطرناک ترین مهاجم دنیا محسوب می شود می تواند هر خط دفاعی را به زانو درآورد.
باید دید که کدام دو زوج می توانند عملکرد موفقی را در تیم های خود داشته باشند. البته در این میان حضور یک ضلع سوم که هافبک های بازی ساز دو تیم آن را تشکیل می دهند در عملکرد مسی و نیمار در بارسا و رونالدو و بیل در رئال تاثیر مستقیم خواهد داشت.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
رونالدو برزیلی: بارسلونا قوی‌تر از رئال است

اسطوره فوتبال برزیل، اعتراف کرد از میان دو تیم پیشین خود، آبی و اناری‌پوشان کاتالونیا را تیم قوی‌تری می‌بیند.

رونالدو، مهاجم پیشین تیم ملی برزیل با پیش بینی اینکه بارسلونا همراه با هموطن او نیمار روزهای درخشانی را پیش رو دارد، اعلام کرد ترکیب این تیم در فصل جدید لالیگا قوی‌تر از ترکیب رئال مادرید است.

293147_heroa.jpg

رونالدو در گفت‌وگو با شبکه رادیویی کادنا سر اظهار داشت: نیمار با بازی در ترکیب بارسلونا پیشرفت خواهد کرد و من مطمئنم که او از بازی در کنار لیونل مسی درس‌های زیادی خواهد گرفت. تجربه نشان داده که فوتبال اروپا به بازیکنان برزیلی می‌سازد و این بازیکنان در اروپا پیشرفت می‌کنند.رونالدو که خود در فصل 97-1996 برای بارسلونا توپ می‌زد، با اعتراف به اینکه بهترین سال‌های حرفه بازیگری‌اش را در رئال مادرید گذرانده است، شایعاتی که در خصوص آینده‌اش و بازگشت وی به دنیای فوتبال مطرح شده را تکذیب کرد.

وی افزود: نمی‌خواهم تا ابد خودم را وقف فوتبال کنم. قصد دارم بعد از این بیشتر در کنار خانواده و فرزندانم باشم و کارهای دیگری انجام دهم.

رونالدو در خاتمه مقایسه‌ای میان 2 قدرت سنتی فوتبال اسپانیا داشت و به اقدام اخیر رئال مادرید برای جذب گرث بیل از تاتنهام اشاره کرد: به عقیده من ترکیب کنونی بارسلونا قوی‌تر از ترکیب رئال مادرید است. دوست داشتم این فرصت را به دست می‌آوردم که کنار لیونل مسی بازی کنم. من بازی گرث بیل را زیاد ندیده‌ام اما برای او آرزوی موفقیت می‌کنم. اگر او نتواند بازی خوبی را در رئال به نمایش بگذارد مطمئناً افرادی زیادی خواهند گفت ارزش آن همه پولی که رئال مادرید برای او پرداخته را نداشته است. توصیه من به او این است که فقط روی فوتبالش تمرکز کند.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
هر سه بازیکنی که به ترتیب به آژاکس،اورتون و سلتا قرض داده شدند، شروع خوبی در فصل 2013/14 داشتند. بویان همراه آژاکس قهرمان سوپر کاپ هلند شد و رافینا و دلوفئو برای تیم های خود گلزنی کردند.

بویان کریک،جرارد دلوفئو و رافا آلکانترا هر سه با هدف دستیابی به بالاترین تجربه فوتبالی در تابستان امسال به تیم های مختلف قرض داده شدند. تقریبا یک ماه از آغاز فصل می گذرد و هر سه بازیکن با بازی کردن برای تیم های آژاکس، اورتون و سلتا به بازیکنانی کلیدی برای سرمربی هایشان تبدیل می شوند.

رافینا گلزن لوئیس انریکه

آلکانترای جوان نشان داده است که برای رسیدن به بالاترین موفقیت ها آماده است. کادر مربیگری تیم اول بارسلونا به این نتیجه رسیدند که بهترین تصمیم برای این بازیکن قرض دادن یک ساله او به سلتا خواهد بود، جایی که او تحت رهبری لوئیس انریکه - کسی که رافینا را در بارسا ب پرورش داده - مي باشد. این بازیکن شروع فوق العاده ای در این فصل داشته است.

بالا