• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ادعاي عجيب مدافع پيشين ميلان

sinaet

متخصص بخش فوتبال
ادعاي عجيب مدافع پيشين ميلان
شماره خبر : 78118

مدافع پيشين تيم‌هاي ميلاني اعلام کرد در دوره حضورش در ميلان بسيار بهتر از پائولو مالديني بوده است.
تاريبو وست بر اين باور است که در دوران حضورش در باشگاه ميلان بسيار بهتر از پائولو مالديني بوده است اما رفتاري که با او مي‌شده ناعادلانه بوده است.
وست در يک فصلي که در ميلان حضور داشت تنها در چهار ديدار به ميدان رفت در حالي که گفته مي‌شد يکي از بهترين مدافعان حاضر در کالچو بوده است. اين بازيکن نيجريه‌اي هنوز هم خاطره‌هاي تلخ حضور در ميلان را به خاطر دارد و بر اين باور است که مالديني به خاطر آنکه مانند پدر خوانده‌ها بود مانع پيشرفت او شده است.
وست در اين زمينه به سوپر اسپورت گفت: ما سه مدافع بوديم اما سرمربي همواره ايتاليايي‌ها را براي قرار گرفتن در ترکيب انتخاب مي‌کرد. اين در حالي بود که من بهترين مدافع تيم بودم. در سال 2000 در جام ملت‌هاي آفريقا بازي کردم. وقتي به ميلان بازگشتم مالديني آسيب ديده بود. به جاي او به ميدان رفتم اما زياد نه. به من گفته شد که هيچ کس نمي‌تواند مالديني را از ترکيب بيرون بگذارد زيرا او پدر خوانده باشگاه است.
وست همواره روي نيمکت مي‌نشست و شاهد حضور پائولو مالديني و الساندرو کاستاکورتا بود. وست که پيشينه به تن کردن پيراهن اينترميلان را نيز در کارنامه دارد معتقد است که اين کار به خاطر ايتاليايي بودن اين دو مدافع بود.
«رابطه خوبي با ماسيمو موراتي، مالک اينترميلان داشتم. به همين خاطر با او تماس گرفتم و گفتم که در ميلان چه شرايطي دارم. او به من گفت اين رخدادها در ميلان عادي هستند. هيچ کس نمي‌تواند جاي مالديني را بگيرد. ميلاني‌ها تا آن زمان خيلي به من دروغ گفته بودند زيرا مي‌خواستند سن سيرو را ترک کنم. در چهار ديداري که به ميدان رفتم همواره بهترين بازيکن ميدان بودم. اين در حالي بود که قراردادم نيز هيچ گاه تمديد نشد.»

بالا