• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ادویه پلو

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
مواد اولیه :


برنج چهار پيمانه
سينه‌مرغ يك عدد
پياز يك عدد
كره 100 گرم
كنسرو نخودفرنگي يك و نيم پيمانه
ادويه پلويي دو تا سه قاشق سوپخوري
روغن پنج قاشق سوپخوري
سيب‌زميني 400 گرم
زعفران حل شده يك قاشق غذاخوري
روغن سرخ كردني يك پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهیه
برنج را از قبل خيس كرده و آبكش مي‌كنيم. سينه‌مرغ شسته شده را به چهار قسمت برش داده و همراه پياز خرد شده، سه پيمانه آب و مقداري نمك مي‌گذاريم تا پخته شده و يك و نيم پيمانه از آب مرغ باقي بماند. زعفران را به مرغ افزوده و در آخر دو قاشق سوپخوري كره و ادويه پلويي را نيز به آن اضافه مي‌كنيم. برنج آبكش شده را درون قابلمه ريخته و لابه‌لاي آن مرغ ریش شده و نخود فرنگي ريخته و در آخر روي آن كمي زعفران و روغن مي‌ريزيم. سپس پلو را روي حرارت مي‌گذاريم تا دم بكشد. سيب‌زميني‌ها را به صورت نازك خلال كرده و به مدت 30 دقيقه در آب سرد و نمك قرار مي‌دهيم. پس از آن در آبكش ريخته و آنها را در روغن شناور سرخ مي‌كنيم. پلوي دم كشيده را درون ديس كشيده و باقيمانده كره و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روي برنج ريخته و با سيب‌زميني سرخ شده روي آن را تزيين مي‌نماييم.
 
بالا