• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ادينيو: همچنان منتظر دعوت کي‌روش هستم

seyyedalireza

مدیر موقت
[h=2] مهاجم فصل گذشته مس کرمان همچنان اميدوار است براي حضور در رقابت‌هاي جام جهاني 2014 برزيل به اردوي تيم ملي ايران عوت شود.

[TD="align: left"]
00035100.jpg
[/TD]

ادينيو که در حال حاضر در اسپيريتو سانتو برزيل به سر مي‌برد در گفت‌و‌گو با سايت «GloboEsporte» بار ديگر به تمايلش براي حضور در تيم ملي ايران اشاره کرد و گفت: کمي نگرانم. فهرست نهايي تيم ملي فوتبال ايران براي حضور در رقابت‌هاي جام جهاني 2014 برزيل 20 تا 23 مِي (30 ارديبهشت تا 2 خرداد) اعلام خواهد شد و انتظار دارم نام من هم در اين فهرست باشد. خيلي انگيزه دارم.

به نقل از تسنيم، وي افزود: کدام بازيکن برزيلي است که نخواهد در کشور خودش در رقابت‌هاي جام جهاني بازي کند حتي اگر قرار باشد در تيم ديگري عضويت داشته باش؟ بازي در اين تورنمنت معتبر امتياز و احساس فوق‌العاده‌اي است. در حال حاضر در برزيل در حال تمرين هستم و مي‌خواهم خودم را به خوبي آماده کنم تا در صورت دعوت به تيم ملي ايران آماده باشم.

بر اساس گزارش اين سايت ادينيو پيش از اين ملاقاتي با کارلوس کي‌روش، سرمربي تيم ملي ايران هم داشته است.

تيم ايران در گروه F جام جهاني 2014 برزيل با آرژانتين، نيجريه و بوسني‌و‌هرزگوين است.

بالا