پانته آ
متخصص بخش

مواد لازم برای هشت نفر:
نان تست ۱۶ عدد
جعفری ۱۰۰ گرم
هویج ۱۰۰ گرم
چغندر ۱۰۰ گرم
پنیر خامهای ۳۵۰ گرم
کلم بروکلی ۱۰۰ گرم
کنسرو ذرت یک قوطی
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
لوبیا سبز ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل و آبلیمو از هر کدام یک قاشق چایخوری
گوجه گیلاسی به میزان لازم
طرز تهیه:
چغندر و هویجها را پوست کنده و میشوییم، سپس آنها را جداگانه با مقداری آب پخته و پس از سرد شدن به صورت جداگانه آنها را پوره میکنیم. جعفری را ریز خرد کرده، مقداری از آن را با پوره هویج و نصف پنیر خامهای مخلوط میکنیم. پوره چغندر را با بقیه جعفری و مابقی پنیر خامهای مخلوط مینماییم. اطراف نان تست را برش زده و آن را به شکل دلخواه در میآوریم. روی هر کدام از نانها مقداری از مخلوط پورهها را قرار میدهیم، سپس نانها را در دیس مناسبی چیده و روی آن را با گوجه گیلاسی تزیین میکنیم. در این مرحله نخودفرنگی، ذرت، لوبیا سبز و کلم بروکلی بخارپز شده را در میان نان تستها میگذاریم. برای بخارپز کردن لوبیا سبز مقداری آب در قابلمهای ریخته، یک آبکش فلزی (استیل) روی آن قرار داده و لوبیاها را که به دو قسمت برش زدهایم، داخل آبکش ریخته و اجازه میدهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه کاملا بپزند. به لوبیاها نمک، فلفل و کمی آبلیمو میزنیم. برای پختن کلم بروکلی نیز آب و نمک را جوش آورده، بروکلی را تکهتکه کرده و به مدت پنج دقیقه در این آب قرار داده، سپس در آبکش میریزیم.
نکته
سبزیجات این اردور کاملا دلخواه است.
بهتر است زمانی که چغندر و هویجها را پخته و پوره کردید، به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
میتوان به جای پنیر خامهای از ماست چکیده استفاده کرد.