شغلم داراي ويتامينهاي a، b، c و عناصري مانند فسفر، كلسيم، گوگرد، منيزيم، يد است.
به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، شلغم حاوي نشاسته، پروتئين و سلولز است، به همين دليل باعث ايجاد نيرو ميشود؛ همچنين براي مبتلايان به بيماري قند مفيد بوده و خام آن را نيز ميتوان به عنوان انسولين گياهي مصرف كرد.
شلغم از بيماري جذام جلوگيري كرده و به علت داشتن خاصيت ميكروب كشي و ضد ويروسي، در پيشگيري و معالجه سرماخوردگي مفيد بوده و خلط آور است.
سرفههاي خشك را درمان ميكند و در افزايش مقاومت بدن در برابر بيماريها بسيار مؤثرست.
در فصل زمستان حتما از شلغم استفاده كنيد تا با استفاده و مصرف آن خود را در تمام سال در برابر بيماريها بيمه كنيد.
شلغم قدرت بيماري را بالا برده و در مداواي بيماريهاي پوستي مؤثرست.
غذاهايي كه شلغم دارند اگر در برابر هوا قرار بگيرند فاسد نميشوند.
در هر ١٠٠ گرم شلغم، حدود ٢٢ كيلو كالري انرژي، ٢٩/٩٣ گرم رطوبت، ٩٢/٤ گرم كربوهيدرات، ٧/٠ گرم پروتئين و ٩٠١/٠ گرم فيبر خوراكي موجود است.
به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، شلغم حاوي نشاسته، پروتئين و سلولز است، به همين دليل باعث ايجاد نيرو ميشود؛ همچنين براي مبتلايان به بيماري قند مفيد بوده و خام آن را نيز ميتوان به عنوان انسولين گياهي مصرف كرد.
شلغم از بيماري جذام جلوگيري كرده و به علت داشتن خاصيت ميكروب كشي و ضد ويروسي، در پيشگيري و معالجه سرماخوردگي مفيد بوده و خلط آور است.
سرفههاي خشك را درمان ميكند و در افزايش مقاومت بدن در برابر بيماريها بسيار مؤثرست.
در فصل زمستان حتما از شلغم استفاده كنيد تا با استفاده و مصرف آن خود را در تمام سال در برابر بيماريها بيمه كنيد.
شلغم قدرت بيماري را بالا برده و در مداواي بيماريهاي پوستي مؤثرست.
غذاهايي كه شلغم دارند اگر در برابر هوا قرار بگيرند فاسد نميشوند.
در هر ١٠٠ گرم شلغم، حدود ٢٢ كيلو كالري انرژي، ٢٩/٩٣ گرم رطوبت، ٩٢/٤ گرم كربوهيدرات، ٧/٠ گرم پروتئين و ٩٠١/٠ گرم فيبر خوراكي موجود است.