• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

استیک با سس فلفل

Reza

متخصص بخش اسکریپت
مواد لازم فيله گوساله 200 گرم
پياز يك عدد
سويا سس و فلفل سیاه نیم کوب از هر کدام يك قاشق سوپخوري
روغن زيتون و خامه از هر کدام 100 گرم
فلفل قرمز درشت دو عدد
فلفل قرمز پودري يك قاشق مرباخوري
ax310419.jpg
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]استيك با سس فلفل
طرز تهيه
فيله گوساله را به دو تكه 100 گرمي تقسيم كنيد. پياز را رنده و آب آن را گرفته با سس سويا و فلفل سياه نيم‌كوب مخلوط كرده و روي تكه‌هاي گوشت بريزيد و به مدت يك ساعت در يخچال گذاشته سپس روغن زيتون را اضافه كرده و به مدت دو ساعت ديگر در يخچال استراحت دهيد.
تابه را روي حرارت ملايم با كمي روغن زيتون گرم كرده و تكه‌هاي فيله را بپزيد. در اين زمان فلفل قرمز را برش‌هاي نيم سانتي‌ زده و در تابه‌اي كوچك خامه را با فلفل قرمز حرارت داده تا كمي غليظ شود.
يك تكه از فيله را روي ظرف سرو گذاشته فلفل قرمز برش خورده را روي فيله بچينيد و فيله دوم را روي فلفل قرار داده و سس خامه و فلفل را روي استيك طبق شكل ريخته و سرو كنيد.ر
 
بالا