پانته آ
متخصص بخش
نان تست: ۸ عدد
میگو ریز خرد شده : ۲۰ تا ۲۴ عدد
قارچ خرد شده: ۱۰۰ گرم
سیر رنده شده یا له شده: ۲ حبه
پنیر ورقه ای: 4عدد
آویشن,نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه:قارچ خرد شده: ۱۰۰ گرم
سیر رنده شده یا له شده: ۲ حبه
پنیر ورقه ای: 4عدد
آویشن,نمک و فلفل :به میزان لازم
ابتدا مقداری روغن در تابه بریزید. خوب که داغ شد، میگو های خرد شده را بریزید. وقتی که کاملا سرخ شد،سیر رنده شده را اضافه کنید. بعد قارچ را به میگو و سیر اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد نمک را هم اضافه کنید و در تابه را ببندید تا قارچ آب بیندازد و با همان آب کمی پخته شود. بعد که آب تبخیر شد، کمی دیگر تفت بدهید و بعد آویشن و فلفل رو هم اضافه کنید. روی نانهای تست مقداری سس قرمز بریزید و بعد و پخش کنید سپس مواد را روی 4 نان بریزید و یک ورقه پنیر روی هر کدام بگذارید بعد روی هر کدام یک نان تست دیگر گذاشته و در ساندویچ ساز بگذارید.
نکته:میتوانید از فر یا مایکرو فر یا ساندویچ ساز استفاده کنید.اگر میخواهید از فر استفاده کنید، دمای فر را به ۱۸۰ درجه برسانید و نان ها را تا زمانی که پنیر آب شود در فر نگه دارید. اگر از مایکرو فر استفاده میکنید هم تا حدی که پنیر آب شود کافیست و همانطور که گفته شد اگر از ساندویچ ساز استفاده می کنید، باید یک نان دیگر هم روی پنیر بگذارید و بعد داخل ساندویچ ساز قرار بدهید.