• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اسنک کالباس

پانته آ

متخصص بخش
مواد لازم(برای 2 نفر):
نان تست : 8عدد
فلفل دلمه ای رنگی: به میزان لازم
نیر ورقه ای:4 عدد
پنیر پیتزا: کمی[
آبلیمو ,فلفل,نمک,شوید خشک , آویشن و پودر سیر به میزان لازم
سس قرمز و خردل: برای تزیین
ذرت بخارپز شده:مقداری
کالباس:به میزان لازم(خرد شده)
طرز تهیه:
کالباس و فلفل دلمه ای ها را خرد نمایید و در یک ظرف عمیق بریزید،نمک , آویشن ,فلفل ,شوید و پودر سیر را اضافه کنید. به مقدار خیلی کم آبلیمو اضافه نمایید. پنیر پیتزا را در مواد بریزید.ذرت را که از قبل داغ کرده اید به نسبت بیشتر از سایر مواد روی پنیر پیتزا ریخته به طوری که هر دانه ذرت پنیر را آب کند.مواد را خوب هم زده و سپس آن را بین دو تکه از نان های تست بریزید و پنیر ورقه ای را روی آن قرار دهید و سپس از قطر نان مربعی را بریده تا دوتکه اسنک مثلثی شکل داشته باشید.دقت نمایید هر زمان که مواد را روی یک نان مربعی پخش کردید نان مربعی دیگر را روی آن قرار دهید.به همین ترتیب بقیه اسنک ها رو تهیه کنید و اسنک ها را در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید.بعد از چند دقیقه با یک چاقوی تیز هر نان مربعی شکل را که درون ساندویچ ساز به صورت مثلثی شده از هم جدا کنید.با سس قرمز و خردل روی اسنک ها را طراحی کنید و روی اون آویشن بریزید.

timthumb.php
 
بالا