پانته آ
متخصص بخش

قبلا براتون آموزش درست کردن اسنک رو گذاشته ام ( + + ) وهمینطور نوشته بودم که می تونید داخل نون رو با هر چی که دوس دارید پر کنید وبعد تو ساندویچ میکر تون بذارید .الان میخوام طرز درست کردن اسنک برای صبحونه رو بذارم که در عین سادگیش خیلی خیلی خوشمزه اس وحتی روزهایی که هیچ اشتهایی برای خوردن صبحانه ندارید می تونه باعث تحریک اشتهاتون بشه .
_ نان باگت یا نیم باگت
_ کره وعسل
_ اول از همه سر وته باگت رو بزنید که گوشه های نون چهارگوش بشه تا مواد همه جای اون قرار بگیره وداخل اونو هم از خمیر اضافی خالی کنید .
_ تو یه نون باگتی که برای یک بار ساندویچ میکر در نظر گرفتید_ دستگاه من چهارتاییه _ یه قالب کره صد گرمی در نظر بگیرید .اصلا فکر نکید که این مقدار کره خیلی زیاده چون کره موقع داغ شدن تو دستگاه اب می شه وبه خورد نون باگت میره وهمه جای اونو خوش طعم ولطیف می کنه ومقداری هم عسل که بنا به ذائقه خودتون می تونه زیاد یا کم باشه داخل باگت بریزید.
_ حالا کافیه کمی با دست نون رو به هم فشار بدید وبعد داخل ساندویچ میکر بزارید.
_ وقتی حس کردید اسنک ها بسته به سلیقه خودتون برشته شده.
_ از دستگاه در بیارید وتکه اش کنید وروش رو با یه پلاستیک مدت کمی بپوشونید در حدی که کمی نرم بشه اگه این کاررو نکیند مثل نونی که داغ ه وهوا خورده کمی خشک می شه وظرافت یه اسنک داغ ونرم رو نداره !