• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اسکالوپ مرغ وسس تارتار

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
موادلازم:
سینه مرغ بدون کتف
پودرفلفل سیاه
زعفران
گردو
قارج
زرشک
جعفری و گشنیز
پنیر پیتزای رنده شده
پیاز عسلی
عصاره مرغ
پودر سوخاری پانکو
روغن
تخم مرغ
برای بهتر شدن رنگ وبوی اسکالوپ با
زعفران وپودر فلفل مرغ را مزه دار میکنیم
قارج هارا با جاقو ریزمیکنیم و روی حرارت تفت میدهیم و درحین تفت دادن به ان عصاره مرغ اضافه میکنیم
گردو ها را ریز میکنیم
جعفری و گشنیز را خوردمیکنیم
زرشک را میشوییم
همه مواد را با هم ترکیب میکنیم وپنیرپیتزارا اضافه میکنیم
سینه ی مرغی که مزه دار کرده بودیم را از لبه ی قسمت ضخیمتر با جاقو شکاف میدهیم
با کمک انگشت وجاقو شکاف را به داخل ادامه میدهیم باید توجه داشت که سینه ار زیر و رو دجا پارگی نشود
مواد را داخل شکاف ایجاد شده میریریم و با اندکی فشار کاملا ان را پر میکنیم لبه های را با تخم مرغ بهم میجسبانیم
سینه را داخل تخم مرغ زده شده :اغشته میکنیم بعد کاملا داخل پودر پانکو میزنیم
و در روغن با درجه حرارت 180سانتی گراد سوخاری میکنیم
مواد لازم جهت تهییه ی سس تار تار
تخم مرغ اب پز رنده شده
سس مایونز
خیارشور ریز شده
هویج رنده شده
جعفری ریز شده
خمیر سیر
همه مواد را ترکیب میکنیم سس اماده میشود
اسکالوپ را برش میزنیم
بالیمو و جعفری وهرجه دوست دارید تزیین کنید وبا سس تارتار میل کنید

450_1380666105_original_trwmacjekfsolygpqubv.jpg
 

پیوست ها

  • 450_1380666105_original_trwmacjekfsolygpqubv.jpg
    450_1380666105_original_trwmacjekfsolygpqubv.jpg
    34.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
بالا