• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اسکریپت انتشار و اشتراک گذاری ویدیو و موزیک PHPMelody

Reza

متخصص بخش اسکریپت
سکریپت انتشار و اشتراک گذاری ویدیو و موزیک PHPMelody : اسکریپتی در جهت راه اندازی سایت موزیک بصورت صوتی و تصویری
تصویری از قسمت کاربری​
img_pm_demo_frontend.gif
قسمتی از مدیریت​
img_pm_demo_admin.gif
img_ss_demo151.gif
شما میتوانید با این اسکریپت یک کارگاه موزیک کامل راه اندازی کنید و نظیر یک کلوپ کار کنید ! این اسکریپت را به شما دوستان پیشنهاد میکنم ! زیرا که این نسخه اشتراک گذاشته شده آخرین نسخه این اسکریپت میباشد ! که از Flash و XML و Ajax و PHP بهره وری شده است ! و دارای Player میباشد !

دمو اسکریپت انتشار و اشتراک گذاری ویدیو و موزیک PHPMelody : جهت مشاهده کلیک کنید
دانلود اسکریپت انتشار و اشتراک گذاری ویدیو و موزیک PHPMelody : » لینک مستقیم ( پی سی ول ) » حجمی معادل ۳۳۹۰ کیلوبایت

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
سلام دوست خوبممیشد در موردش اطلاعات بیشتری بزارید ....واسه منکه تازه کارم اصلا نتونستم بفهمم چطور کار میکند ...ممنون از لطفت

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اسکریپت دارای توضیحات نسبتاً کاملی بود، دوست عزیز در چه موردی اطلاعات میخواهید؟!

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
با عرض سلام دوباره
در مورد خود نحوه کارکردش و استفاده برنامه.....
راستیتش من در مورد استفاده این برنامه اصلا متوجه نشدم .....
واسه همین یه توضیح بیشتر برای خودم میخواستم ....
البته اگر امکان دارد ...
با تشکر

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با استفاده از این اسکریپت میتونید فایل های تصویری و صوتی خودتون رو برای نمایش به بقیه ی بازدید کنندگان سایتتون به نمایش بذارید . به طوری که بازدید کنندگان با استفاده از پلیری که در خود سایت هست میتوانند اونها رو درون سایت به اجرا در بیارند.

اما از نظر من دو اشکال هم موجود هست:
1- چنین سیستمی در داخل ایران با توجه به سرعت کم و محدودیت های خاص دیگه ، زیاد کاربردی نیست.
2- راه اندازی چنین سیستمی نیاز به منابع مالی نسبتاً خوبی جهت تهیه ی سرور و یا هاست قدرت مند داره.

مجموعه ی این محدودیت ها و محدودیت های خاص دیگر باعث شده اند که در بین سایت های ایرانی چنین نوع سایتهایی رو بسیار کم ببینیم.

موفق باشید

بالا