• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اسکریپت سامانه پیام کوتاه (sms)

Reza

متخصص بخش اسکریپت
قطعاً شما هم یکی از کسانی هستید که به سامانه ارسال اس ام اس و پیامک علاقه شدیدی نشان میدهید . شما با این سامانه میتوانید سیستمی را راه اندازی کنید. و در زمینه خدمات در فضای سایبر پیشرو باشید. راه اندازی سایتی همانند این سامانه علی رغم خدمات بهینه و خوب در دنیای اینترنت می تواند برای شما نیز درآمد زا باشد و با راه اندازی همچین سایت های بازاریابی خود را گسترش دهید. دوستان و وبمسترانی هم که میخواهند نیز تجارت جدیدی را در دنیای اینترنتی آغاز نمایند برایشان میتواند شروع خوبی باشد.هم اکنون در این پست ما جدیدترین نسخه آن را که نال شده نیز می باشد را برای دانلود آماده کرده ایم.

sms.jpg
sms Enterprise v3.0 | IRANASHIYANE | ۱٫۹۵MB
امیدوارم از دانلود و استفاده از آن کمال لذت را ببرید
دانلود سامانه پیام کوتاه sms Enterprise v3.0 با لینک مستقیم
دموی آنلاین
فایل کانفیگ دیتابیس:igwt.php
نویسنده . منبع . انتشار از :مسعود.س.ن | گروه پی سی ول | http://www.p30vel.ir
,

reza72

کاربر ويژه
رضا جان اگه یک توضیح کلی هم درباره این سیستم میدادی خوب میشد.....
چون این سیستم توسط api میباشد دقیقا اگه بخوام بگم منم مثل دیگران هیچی از api و کلید های گوگل سر در نمیارم

reza72

کاربر ويژه
با عرض معذرت من خیلی کوچیکتر از اینم ک عیب استاد خودم (رضا )رو بگیرم....
رضا جان من این اسکریپت رو نصب کردم ولی فایل SQL ناقص است و برای ثبت نام و یا ورود کاربران ارور میده

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
سوال :

این اسکریپت چجوری اس ام اس ارسال می کنه ؟

تا جایی بنده می دونم ، این نوع اسگریپت ها باید رو سروری که به جی اس ام مودم وصله نصب بشه ....

niazeemrooz

New member
با سلام یه نکته در مورد api گوگل و سایتهای سرویس دهنده وب شبیه گوگل
کلیدهای api در واقع کلیدهایی است برای استفاده از سرویسهایی که یا رایگان ارائه نمیشود و یا این کلیدها به دلیل مسائل امنیتی برای آن سرویس تائین شده است.
مثلآ در مورد استفاده از نقشه های مکانی گوگل در وبسایتهای خودمان برای اطمینان گوگل شما را با استفاد ه از این کلید شناسایی میکند.
امیدوارم مفید واقع شده باشد.

rahbar

New member
سلام لینک دانلود از کار افتاده میشه درستش کنید اینم بدشانسی منه درستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت کنید :شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2:

بالا