• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اس ام اس و جملات عاشقانه

omid1801

کاربر ويژه
اس ام اس عاشقانه

کاش باران بودم تا غبار غمهایت را می شستم ای کاش نسیم بودم تا صورتت رانوازش کنم
ای کاش گل بودم تا یکی از غنچه هایم را به تو هدیه میدادم اما افسوس نه نسیمم نه گل اما
هر چه هستم تو را دوست دارم
احساس خوب وقتیکه یک نفر دلتنگت باشه احساس بهتر اینکه یک نفر عاشقت باشه
اما بهترین احساس وقتیکه یک نفر هیج وقت فراموشت نکنه

m7f.mihanblog.com%20%2873%29.gif

omid1801

کاربر ويژه
همیشه برای کسی بخند که میدونی بخاطر تو شاد میشه
واسه کسی گریه کن که میدونی وقتی غصه داری و اشک میریزی
برات اشک میریزه برای کسی غمگین باش که در غمت شریکه
عاشق کسی باش که دوستت داشته باشه
میدونی چرا خدا به همه دو تا دست.دو تا پا.دو تا چشم داده
اما فقط یک دونه قلب داده ؟ برای اینکه بگردی اون یکیش رو پیدا کنی

16.jpg
3.jpg

omid1801

کاربر ويژه
از کسي که دوستش داري ساده دست نکش شايد ديگه کسي رو مثل اون دوست نداشته باشي
و از کسي که دوستت داره بي تفاوت عبور نکن شايد ديگه هيچ وقت هيچ کس تو رو مثل اون دوست نداشته باشه
مي دوني فرق تو با عشق ، زندگي و گل چيه؟؟؟
عشق يک کلمه است ولي تو معني اون هستي. زندگي يک اجبار است ولي
تو دليل اون هستي.
گل يک گياه است و تو عطر اون هستي

da3d671f8d0c5bfc26c9356438696665.gif

Reza

متخصص بخش اسکریپت
((( LOVE STORY ))) - sms جدید عاشقانه

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

واپسین لحظه دیدار ، منو دست گریه نسپار ، توی تردید شب خدا نگهدار ، اگه خوابم اگه بیدار ، تو ی این فرصت تکرار ، بگو عاشقی برای آخرین بار .

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اس ام اس, اس ام اس عاشقانه, اس ام اس عشقولانه, اس ام اس عشقانه, پیامک, پیامک عاشقانه, پیامک عشقولانه, sms, sms عاشقانه, sms عشقولانه

ای همیشه جاودانه در میان لحظه هایم ، غصه معنایی ندارد تا تو می خندی برایم .

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هیچ کس اشکی برای ما نریخت ، هر که با ما بود از ما می گریخت ، چند روزی هست حالم دیدنیست ، حال من از این و آن پرسیدنیست ، گاه بر روی زمین زل می زنم ، گاه بر حافظ تفاءل می زنم ، حافظ فالم را گرفت ، یک غزل آمد که حالم را گرفت ، ما ز یاران چشم یاری داشتیم ، خود غلط بود آنچه می پنداشتیم .
منو با سادگی هات تازگی کن ، خدایی کن یه لحظه بندگی کن ، نزار از دست بره این عشق ساده ، بمیر و با من یک بار زندگی کن .

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

اونی که بیشتر عاشقه ، کمتر وفا می بینه ، اونی که کمتر وفا داره ، بیشتر محبت می بینه ، اینه اون دنیایی که همه عاشقشن .

عشق امانت با ارزشی است که هر کسی تو قلبش می زاره ، برای همینه که هر وقت بخوای عشق رو از کسی پس بگیری ، باید قلبشو بشکونی .

کاش هرگز در محبت شک نبود ، تک سوار مهربانی تک نبود ، کاش بر لوحی که بر جان دل است ، واژه تلخ خیانت حک نبود .

اگه بگم خرابتم قول میدی تعمیرم کنی ؟

اون کسی رو که دوست داری هر چند وقت یکبار بهش یاد آوری کن ، تا فراموشی نکنه قلب براش می تپه ، و این یک یاد آوریست . (شکسپیر)

اگرچه نازنینان را وفا نیست ، گلستانی چو باغ آشنا نیست ، اگر بر اوج آسمان هم پا گذارم ، دلم یک لحظه از یادت جدا نیست .

دوست داشتن تنها چیزیه که نوبتی نیست ، پس خارج از نوبت دوستت دارم .
اس ام اس, اس ام اس عاشقانه, اس ام اس عشقولانه, اس ام اس عشقانه, پیامک, پیامک عاشقانه, پیامک عشقولانه, sms, sms عاشقانه, sms عشقولانه

دیرگاهیست که تنها شده ام ، قصه ی غربت صحرا شده ام ، من که بی تاب شقایق بودم ، همدم سردی یخ ها شده ام ، کاش چشمان مرا خاک کنید ، تا نبینم که چه تنها شده ام .

دلم گرفته از آدمایی که میگن دوستت دارم اما معنیشو نمیدونن ، از آدمایی که میخوان ماله اونا باشی اما خودشون مال تو نیستند ، از اونایی که زیر بارون برات میمیرن و وقتی آفتاب میشه همه چیز یادشون میره !

دل که رنجید از کسی ، خرسند کردن مشکل است ، شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است ، کوه را با آن بزرگی می توان هموار کرد ، حرف ناهموار را هموار کردن مشکل است .

در کنار ساحلت من قایقی شکسته ام ، تو همان ساحل عشقی که بهت دل بسته ام .

دلا دیشب چه می کردی تو در کوی حبیب من ؟ الهی خون شوی ای دل تو هم گشتی رقیب من !

در اتوبان زندگی وقتی تابلوی وجود تو را می بینم ، از سرعتم می کاهم و به درجه بنزین تحملم چشم می دوزم .

امروز بهترین ساعتم رو شکستم ، چون لحظه های بی تو بودن را به رخم می کشید .

یه دوست خوب می گفت : آدما مثل کتابن ، تا وقتی تموم نشدن جذابن ، پس سعی کن خودتو جلوی دیگران ورق نزنی تا زود تموم نشی ، چون وقتی تموم بشی میرن سراغ یکی دیگه .

می دونی وقتی خدا داشت بدرقه ام می کرد بهم چی گفت ؟ جایی که می ری مردمی داره که می شکننت ، نکنه غصه بخوری تو تنها نیستی ، تو کوله بارت عشق می ذارم که بگذری ، قلب می ذارم که جا بدی ، اشک می دم که همراهیت کنه ، و مرگ که بدونی بر می گردی پیش خودم . (احمد شاملو)

جانم از غم تباه شد ای واه ، روزم از عشق شد سیاه سیاه ، سوختم ، سوختم ، دریغ ، دریغ ، مگر ای شیخ عشق بود گناه ؟! (احمد شاملو)

دز فراسوهای عشق تو را دوست دارم ، در فراسوی پرده و رنگ ، در فراسوی پیکرهایمان ، با من وعده ی دیداری بده . (احمد شاملو)

همه لرزش دست و دلم از آن بود ، که عشق پناهی گردد ، پروازی ، نه گریزگاهی گردد . (احمد شاملو)

Reza

متخصص بخش اسکریپت
هر چند که دور از عشق بازی هستیم / اما به رضای عشق راضی هستیم​
بر فرض که این مساله هم حل بشود / ثابت شده ما دو خط موازی هستیم . . .​
.​
.​
.​
با معرفت​
خوشگل​
خوش تیپ​
خوش اخلاق …​
چقدر از خودم تعریف کردم​
یه کم تو از خودت بگو !​
.​
.​
.​
به کوی زلف تو دائم مراودت دارم​
و دائما جواب کوچکی از تو مسئلت دارم​
هزار بار از سر این بیت رد شدی اما​
یک بار بلند نخوندی که “دوستت دارم” !​
.​
.​
.​
گفتی که بیا و از وفایت بگذر / از لهجه ی بی وفاییت رنجیدم​
گفتم که بهانه ات برایم کافیست / معنای لطیف عشق را فهمیدم . . .​
.​
.​
.​
آنگاه که با دستانت واژه ی عشق را بر قلبم می نوشتی​
سواد نداشتم اما به دستان تو اعتماد داشتم​
حالا سواد دارم اما دیگر به چشمانم هم اعتماد ندارم . . .​
.​
.​
.​
در دفتر دل یاد تو سرمشق من است / یادم نرود یاد تو تکلیف من است . . .​
.​
.​
.​
گوش تا گوشه ی صحرا تو بخواب و نهراس / شیرها خاطرشان هست که آهوی منی . . .​
ادامه اس ام اس ها در لینک زیر
.​
.​
.​
پاک ترین هوای دنیا هوایی است که در وجود ماست !​
چرا که هر لحظه دلمان هوای هم را میکند . . .​
.​
.​
.​
دلیل تنهایی مان اینست ای دوست :​
دلمان پیش کسی است که حواسش پیش ما نیست​
و حواسمان پیش کسی است که دلش پیش ما نیست . . .​
.​
.​
.​
از لحظه های طی شده حظی نبرده ایم / خود را به دست شاید و اما سپرده ایم​
بشمار لحظه لحظه ی عمر گذشته را / هرچند سال بود همانقدر مرده ایم . . .​
.​
.​
.​
با تو زمستان هم لحظه ها شکوفه می زنند​
انگار که هر ثانیه آغاز بهاری است برای رسیدن به تو . . .​
.​
.​
.​
زیبایی عشق به سکوت است نه فریاد ، پس با تمام سکوتم دوستت دارم . . .​
.​
.​
.​
تا دنیا دنیاست بمون کنارم / من هیچ کسو غیر تو دوست ندارم​
تا دنیا دنیاست دل من فداته / اول دلی که عاشقه خنده هاته . . .​
.​
.​
.​
جان از سحره خسته ای دارم / دل از غم شکسته ای دارم​
بی تو جان رسید به لب / دریاب کز غمت جان خسته ای دارم . . .​
.​
.​
.​
اگر به دنیا آمدم برای توست اگر هستم برای توست​
اگر میگریم برای توست اگر می خندم برای توست​
اگر شادم اگر غمگین برای توست ، و اگر روزی بمیرم برای توست . . .​
.​
.​
.​
نترسم که با دیگری خو کنی​
تو با من چه کردی که با او کنی ؟​
.​
.​
.​
به لب های تو می سازم کلامی / سرود آشنایی یا سلامی​
ندارم جز غم عشق تو در سر / ولی افسوس ها از من جدایی . . .​

Reza

متخصص بخش اسکریپت
گنج قاورن واسه قارون ، ما رو چه به مال دنیا

گنج من یه تار موته ، نمیدم به کل دنیا . . .

.

.

.

من در انتظار بهترین پیام نیستم

من در انتظار پیامی از بهترینم ، بهترینم . . .

.

.

.

ما با نفس سلامت ای دوست ، خوشیم / از گرمی هر کلامت ای دوست ، خوشیم

هرچند که افتخار دیدارت نیست / با زنگ خوش پیامت ای دوست ، خوشیم . . .

.

.

.

توی مغازه قلبم ، یاد تو تنها چیزیه که روش نوشتم

” سوال نکنید ” فروشی نیست . . . !

.

.

.

من که با نغمه ی پر سوز تو عادت دارم / باز از چشم سیاه تو شفاعت دارم

گرچه لبخند تو دیریست زیادم رفته / من به سرفصل نگاه تو ارادت دارم . . .

.

.

.

داشتنت شده برای من یه آرزو ، دلم میگه بازم بگو بازم از او

هرچی خوبی از تو دارم بهش میگم

بازم میگه : بازم بگو بازم بگو . . .

.

.

.

یه دارو تو دنیا هست که بیشتر آدمای مریض رو خوب میکنه

نام دارو : “دوست دارم “

فقط می شود از داروخانه های محبت تهیه کرد !

.

.

.

به اندازه ی تمام بوسه های بی پاسخی که ماهی به دریا میزنه

دوستت دارم . . .

.​
.​
.​
مهربان ترین قلبها متعلق به کسانی است که با محبت ، دیگران را یاد میکنند . . .

ادامه در لینک زیر

.

.

.

روزگارت بر مراد ، روز هایت شاد شاد

آسمانت بی غبار ، سهم چشمانت بهار

قلبت از غصه دور ، بخت و تقدیرت قشنگ

عمر شیرینت بلند . . .

.

.

.

عشق محدود خواهان تملک معشوق است اما عشق نامحدود فقط خواهان عشق است . . .

.

.

.

آه عزیزم چیزی برای گفتن ندارم ، این شعر رو هم نمیخونی خوب میدونم

از وقتی رفتی نامه هاتو هر شب میخونم ، تو یکی از نامه ها نوشته بودی میمونم . . .

.

.

.

اگه یه روز نشه که دیگه با تو باشم

برات می نویسم خدا نخواست با ما هم باشیم

ولی بدون اون روز ، روزه مرگ عشق منه . . .

.

.

.

نیمکت چوبی کهنه نم گرفته زیر بارون ، زیر سقف بی قرار شاخه های بید مجنون

ابر بی طاقت پاییز مثل من چه بی ستارست ، مثل من شکسته از این نامه های پاره پارست . . .

.

.

.

دوستت دارم دانم که تویی دشمن جانم ، از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم !

.

.

.

بیا تا لیلی و مجنون شویم افسانه اش با من ، خدا عاشقان را غم مده شکرانه اش با من . . .

.

.

.

خوبیم بدیم حالا از همه چی بگذریم ، دوست دارم از شما نمیشه بگذریم . . .

.

.

.​
در خیالم در خوابم همه جا با اویم ، مجنونم در همه جا او را می جویم

خیلی وقت است که رفته ز پیشم ، نه ! او نرفته با خود چه می گویم . . .

.

.

.

هر آنچه محبت که در من نهفته از توست ، هیچی نمیگم فقط دو کلمه دارمت دوست . . .

Reza

متخصص بخش اسکریپت
سلامتی رفیقی که اسم ما گوشه موبایلش خاک میخوره !
.
.
.
جز یاد تو در خاطر من نیست عزیزم / مانند تو عشق با صفا کیست عزیزم
بی یاد تو زندگی مرا نیست عزیزم / در عشق بود نمره ی تو بیست عزیزم . . .
.
.
.
باید فراموشت کنم ، چندیست تمرین میکنم ، من میتوانم میشود ، آرام تلقین میکنم .
کم کم ز یادم میبری ، کم کم زیادم میروی ، این روزگار و رسم اوست
این جمله را با تلخیش صد بار تمرین میکنم !
.
.
.
یه سلام عاشقونه با یه بغض بی بهونه / مینویسم تا بدونی یاد تو تو دل میمونه !
.
.
.
یه کفش همه وجودشو فدای کسی میکنه که پا تو دلش میذاره
کفشتم رفیق !
.
.
.
میشود در آسمان زندگی یک سبد از غنچه های یاس داشت
یا که در سوز و گداز شمع عشق
مثل پروانه کمی احساس داشت . . .
.
.
.
خدایا
هرکس به یادم هست به یادش باش
اگر کنارم نیست ، کنارش باش
اگر تنهاست پناهش باش
و اگر غم دارد غمخوارش باش . . .
.
.
.
اشک از دوریست
سکوت از تنهایی
لبخند از مهربانی
پیام دادن از دلتنگی
.
.
.
غم از چشم قشنگت دور باشد
دلت غرق امید و نور باشد
نبینی روز بد ای بهتر از جان
الهی دشمنت رنجور باشد
.
.
.
شریکم با تو در این درد ، منم مثل تو غم دارم / منم محتاج لبخندم منم دستاتو کم دارم
از این بازی طولانی ، منم مثل تو دلگیرم / منم با عشق درگیرم منم بی عشق میمیرم . . .
ادامه در لینک زیر
.
.
.
در عمق آرزوی من است که در وجودت خانه ای داشته باشم ، حتی به مساحت یک یاد . . .
.
.
.
نقش کردم رخ زیبای تو بر خانه ی دل / خانه ویران شد و آن نقش به دیوار بماند . . .
.
.
.
صندوقچه ای بهر دلت خواهم بود / دریا شوی ، تو ساحلت خواهم بود
ای یار تو که قایق عشقم باشی / من هم ملوان زبلت خواهم بود .
.
.
.
رفیق خوب پزشک زندگیست
تا آخر عمر مریضتم رفیق!
.
.
.
<= نوک فلش رو به قبله کن

کردی؟

به همین قبله اسیرتم!
.
.
.
متاسفم، دیگه امیدی نیست، افتادی تو معدن دلم
حتی تموم تیم های نجات هم که بیان عمرا نمی تونن بیارنت بیرون!
.
.
.
قشنگ ترین غزلم را برای شب شعر چشمت نگه داشته ام
پس تو هم زیباترین لبخندت را برای لحظه دیدار نگه دار . . .
دوست دارم
.
.
.
بوی گیسوی تو را نیمه شب آورد نسیم
تازه شد در دل من یاد رفیقان قدیم . . .
.
.
.
بیا عشقمون رو محکم به هم گره بزنیم و آرزو کنیم این گره هیچ وقت باز نشه
حتی با دندون روزگار !

Reza

متخصص بخش اسکریپت
اس ام اس عاشقانه - اس ام اس عاشقانه جدید

آره من اونم که گفتم واسه چشم تو دیوونم، آره من قولی بهت دادم که تا تهش بمونم، تو ولی این روزا سرد شده نگاهت، راهزنا زدن به راهت.. اما من چی؟ من فقط یه کم شکستم، خوب نگام بکن، می بینی؟ من هنوز همون دیوونم..

کهنه فروش تو کوچمون داد میزد کهنه می خریم، وسایل شکسته و پاره و پوره می خریم، بی اختیار فریاد زدم قلب شکستم می خری؟ گفت که اگه ارزشی داشت، کسی اونو نمی شکست..

آغاز سفر عشق این است: "کنار گذاشتن من و هیچ شدن". از این هیچ است که همه چیز زاده می شود.

من شعر سکوتم را در گوش تو خواهم خواند، شب های بلندم را با یاد تو خواهم ماند، من ریشه ی عشقم را در قلب تو خواهم کاشت، آن صحبت اول را در خاطره خواهم داشت..

در این دنیا که حتی ابر ، نمی گرید به حال ما، همه از من گریزانند، تو هم بگذر از این تنها..

خیلی ها نفرین می کنن، تلافی می کنن.. اما نه.. نفرین من: الهی اونی که دوسش داری تنهات نذاره.. تلافی من: میرم تا به اون برسی، سر راهت نباشم.. راستی، قدر من دوستت داره؟!..

عشق هیچ مرگی نمی شناسد، عشق بر مرگ غلبه می کند. عشق مرزهای زمان را فتح می کند.

هر آنچه طی سالیان ساخته ای ممکن است فردی در یک لحظه ویران کند، باری تو همواره در حال ساختن باش. اگر این گونه کنی به زودی قصری از عشق بنا می کنی که احدی توان ویران کردن آن را ندارد..

وقتی قرار شد من بیقرار تو باشم، ناگهان تو تنها قرار زندگی ام شدی!..
اس ام اس عاضقنه - اس ام اس عاشقنه جدید

عاشقی مقدور هر عیاش نیست، غم کشیدن کار هر نقاش نیست..

یه بار دیگه بگو آره ، نگو سخته چه دشواره، به پای قلب سرد تو، شدم مجنون و آواره..

گاهی خیال می کنم از من بریده ای، بهتر زمن برای دلت برگزیده ای، از من عبور می کنی و دم نمی زنی، تنها دلم خوش است که شاید ندیده ای..

در مهربانی همچون باران باش که در ترنمش "علف هرز" و "گل سرخ" یکیست..

تا قاف ترین قله ی هستی، سیمرغ ترین همسفرم باش، من مرغ اسیر دل دریاچه ی نورم، تا پر بکشم سوی خدا بال و پرم باش.

در این بازار دنبال چه می گردی؟ نمی یابی نشان هرگز تو از عشق و جوانمردی، اگر خواهی نجات از دام این دوران، برو بگذر از این بازار، از این مستی و طنازی..
sms عاشقانه- اس ام اس love
یه شب خوب تو آسمون، یه ستاره چشمک زنون، خندید و گفت: کنارتم، تا آخرش تا پای جون، ستاره ی قشنگی بود، آروم و ناز و مهربون، ستاره شد عشق من و منم شدم عاشق اون، اما زیاد طول نکشید عشق من و ستاره جون، ابری اومد ستاره رو دزدید و برد نامهربون، حالا شبا به یاد اون، زل می زنم به آسمون، دلم می خواد داد بزنم این بود قول و قرارمون، تو رفتی و از خودتم، نذاشتی حتی یه نشون..

پروردگارا! به من بیاموز دوست بدارم کسانی را که دوستم ندارند، گریه کنم برای کسانی که هیچگاه غمم را نخوردند، لبخند بزنم به کسانی که هرگز تبسمی به صورتم ننواختند، محبت کنم به کسانی که محبتی در حقم نکردند، عشق بورزم به کسانی که عاشقم نیستند.

می رسد روزی که مرگ عشق را باور کنی، می رسد روزی که تنها در کنار عکس من، نامه های کهنه ام را مو به مو از بر کنی.

همیشه ابرا می بارن اما همه عاشق ستاره ها میشن، مواظب باش چشمک ستاره، گریه ی ابرو از یادت نبره..

امشب شب آخره که مزاحم دلت شدم، خورشید فردا مال تو ببخش که عاشقت شدم، بدرقه لازم ندارم، خودم میرم عزیزترین، نذار بمونه زیر پا ، قلبمو بردار از زمین، دوستت دارم برای تو فقط یه حرف ساده بود، غافل از این که قلب من منتظر اشاره بود..

به یادت هستم بی هیچ بهانه ای، شاید دوست داشتن همین باشد.

اگه کسی تو چشات نگاه کرد و قلبت لرزید عجله نکن، چون ممکنه یه روز کاری با قلبت بکنه که چشات بلرزن..

گفتمش آغاز درد عشق چیست؟ گفت آغازش سراسر بندگیست، گفتمش پایان آن را هم بگو، گفت پایانش همه سرکندگیست، گفتمش درمان دردم را بگو؟ گفت درمانی ندارد بی دواست، گفتمش یک اندکی تسکین آن، گفت تسکینی ندارد ماندنیست..

وقتی تو از عشق بی بهره هستی، از دیگری می خواهی که آن را به تو بدهد، در واقع تو گدایی می کنی. دیگری نیز متقابلا از تو عشق می طلبد. حال دو گدا دست هایشان را بر روی یکدیگر گشوده اند، تصور کن!
سنگ در برکه می اندازم و می پندارم، با همین سنگ زدن ماه به هم می ریزد، کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را می شود از حافظه ی آب گرفت؟!..

چی بگم اگه تو بودی گریه ها منو نمی برد، زندگی منو می فهمید، رویاهام به هم نمی خورد..

یک همیشه یکه! شاید در تمام عمرش نتونه بیش از یک عدد باشه. اما بعضی وقتا همین یک میتونه خیلی باشه:
....
یک دنیا
یک سرنوشت
یک دوست
یک خاطره..

sms عاشقانه
نفسم می گیرد، در هوایی که نفس های تو نیست..

sms عاشقانه

تو اگر در تپش ابر خدا را دیدی، همتی کن و بگو ماهی ها، حوضشان بی آب است.

sms عاشقانه
در نهان به آنانی دل می بندیم که دوستمان ندارند و در آشکار از آنانی که دوستمان دارند غافلیم، شاید این است دلیل تنهایی مان.. (زنده یاد دکتر علی شریعتی)

Reza

متخصص بخش اسکریپت
تی اگه دیدن تو برام بشه غیر محال ، مهم اینه دوست دارم ، فاصله ها رو بی خیال .
------- | اس ام اس عاشقانه | -------​
پرواز که می کنی به جایی که می خواهی می روی ، پرتاب که می شوی به جایی که می خواهند تو را می برند ، پس پرواز کن تا به جایی که می خواهی بروی .​
باران باش و ببار و نپرس پیاله های خالی از آن کیست !​
قلکمو میشکنم با نصف پولش نازتو میخرم ، با نصف دیگش مداد رنگی تا نازتو بکشم .​
اگر شبی از شبای زمستانی مسافری به عنوان گرمای نگاهت به تو پناه آورد تنهایش نگذار ، شاید در گرمترین روزهای تابستان به خنکیه ی لبخندش محتاج شوی .​
غمگینو بی قرارم ، غمگین تر از بهارم ، وقتی تو رو ندارم ، نفرین به هرچی دارم .​
این پیام تقدیم به کسی که نامش در بهار من ، یادش در اندیشه ی من ، عشقش در قلب من و دیدارش آرزوی من است .​
فریاد زدم بدونی بیزارم از جدایی ، دلم برات تنگ شده عزیز دل کجایی ؟​
اگر شب های من روشن ، تویی فانوس شبهایش ، اگر حرفی زنم از گل ، تویی معنا و مفهومش ، اگر من عاشقم عشقم تو هستی ، اگر من شاعرم شعرم تو هستی .​
دوست عزیزم هروقت تونستی برف رو سیاه کنی ، کلاغ را سفید ، هروقت تونستی آتش را ببوسی ، در آب نفس عمیق بکشی ، هروقت تونستی اشک سنگ رو ببینی ، شادیه غم را ببینی ، اون موقع من تو را فراموش خواهم کرد .​
تو را با غیر خود می بینم صدایم در نمی آید ، دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید ، نشستم باده خوردم خون گریستم کنجی افتادم ، تحمل می رود اما شب غم سر نمی آید .​
شب ها که بغض می کنی دنیا سکوت می کنه ، زمان به صفر می رسه زمین سقوط می کنه .​
لحظه ی پاک نیایش دارم از خدا یه خواهش ، بر سر دل های سوخته بکشه دست نوازش .​
به یاد آرزوهایم سکوتی می کنم بالاتر از فریاد .​
من ساده رو بگو دل به کسی باخته بودم ، روی دریا خونه ای مقوایی ساخته بودم .​
زار و خسته دل شکسته ، بینوا فرهاد من ، مرغ آین کی به شیرین میرسه ، فریاد من .​
من و تو ایم دو پژمرده گل میان کتاب ، من و تو ایم دو دلبسته از قدیم به هم ، شبیه یکدیگریم و چقدر دلگیر است ، شبیه بودن گلهای بی شمیم به هم ، من و تو رود شدیم و جدا شدیم از هم ، من و تو کوه شدیم و نمی رسیم به هم ، بیا شویم چو خاکستری رها در باد ، من و تو را برساند مگر نسیم به هم !​
بینند همه هلال و من ابرویت ، گیرند همه روزه و من گیسویت ، در دایره ی دوازده ماه تمام ، یک ماه مبارک است آن هم رویت .​
حلالم کن اگر دوری اگر دورم ، اگر با گریه می خندم حلالم کن که مجبورم ، نگو عادت کنم بی تو که می دونی نمی تونم ، که می دونی نفسهامو به دیدار تو مدیونم .​
حال من دست خودم نیست / دیگه آروم نمیگیرم​
دلم از کسی گرفته / که میخوام براش بمیرم . . .​
ما را که بجز توبه شکستن هنری نیست / با زاهد بی مایه شکستن ثمری نیست​
برخیز جز این چاره نداری که در این حال / جز جام می و مطرب و ساقی خبری نیست . . .​
بعضیا میگن دنیا ارزشش رو نداره ! مگه میشه دنیایی که تو رو داشته باشه بی ارزش بشه !​
تو مانند کبوتر ها نجیبی ٬ تو مثل داستانهای عجیبی​
گناه من چه بود که گفتی ٬ از این پس از نگاهم بی نصیبی . . .​
کاش تو چایی بودی و من قند !​
تا خودم رو فدات میکردم تا تلخی روزگار رو حس نکنی !​
یک ساعت که آفتاب بتابد ، خاطره آن همه شب های بارانی از یاد میرود​
این است حکایت آدم ها ، فراموشی . . .​
خوشحالم که بردم چون کسی رو از دست دادم که دوستم نداشت​
خوشحالم که باختی چون کسی رو از دست دادی که دوستت داشت . . .​
یادمان باشد عشق متعلق به لحظه هاست و نفرین برای همه ی عمر . . .​
باز کن ار سر گیسویم بند / پند بس کن که نمیگیرم پند​
در امید عبثی دل بستن / تو بگو تا به کی آخر ، تا چند . . .​
دیدی آنرا که تو خواندی به جهان یارترین / سینه را ساختی ز عشقش سرشار ترین​
آنکه میگفت منم بهر تو غمخوار ترین / چه دل آزارترین شد ، چه دل آزارترین . . .​
تو را دوست داشتن برای من عبادت است​
از تو دور بودن برای من قیامت است​
آزادی عشق تو برای من حاجت است​
دیدن رخ ماهت برای من زیارت است . . .​
هرز گاهی دریا هوس میکنه به ساحل سری بزنه​
براش مهم نیست ساحل دستشو میگیره یا نه​
مهم اثبات وفاداری دریاست . . .​
عشق طوفانی بگذشته او ، در دلش ناله کنان میمیرد​
چون غریقی است که با دست نیاز / دامن عشق تو را میگیرد . . .​
یک سبد درد ، یک گلدان مرگ ، و لباسی سفید برای جشنی بزرگ​
خواه ناخواه همه دعوت میشویم . . .​
کاش میشد در غروب آفتاب ، بی صدا با سایه ها کوچید و رفت . . .​
عشق توئی عاشق منم ٬ دریا توئی قایق منم​
اگر دزدیدند قایقت را ٬ غم مخور ٬ سارق منم !!​

secret9151

New member
جدیدترین اس ام اس های زیبا و عاشقانه

جدیدترین اس ام اس های زیبا و عاشقانه
میزند فقط به یاد عشقت این نبض / جز تو من به کَس نگفته بودم این رمز !
گر بری سفر به پای تو کنم صبر/ تا چمن به زیر پای من شود سبز !
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
دارم حست می کنم لحظه لحظه با منی / تو تموم لحظه هام تو هوام پر میزنی
این چه احساسیه که واسه من مقدسی / تا دلم تورو میخواد تو به دادم می رسی
بیـــا برای یکــبار هــم که شـــده دست به خلاف بزنیـم…!
من اندوه تـــو را مـــی دزدم…! تو تنهـایـی مـرا…!!
دلم گم کرده راهش را / و چشمانم نگاهش را
شبیه آسمانی که / شبی گم کرده ماهش را
نفس می کشم ، تا به جای مرده ها خاکم نکنند !
اینگونه است حال من ، چیزی نپرس
ندونم طالعم را کی نوشته / شدم از آتش عشقت برشته
فقط در قلب من جای تو باشد / کمی هم جای ناهید و فرشته !
می دانم !
بهار٬ خنده ی زیبای توست که هر روزدر دلم سبز می شود
نه خوابم می‌برد نه می‌برد مرگم به بیداری
به این حال معلق تا کی‌ام بیدار می‌داری
هوا! گاهی هوا! گاهی هوا! گاهی هوا! گاهی
نفس بفرست! مُردم آه! از این آه تکراری
ببرد از من قرار و طاقت و هوش / پنیری بودم و دلبر چنان موش!
دل و دینم، دل و دینم ببردست / خدایا سارق دین و دلم کوش؟!
هر چقدر می خواهی به من پیله کن دوست دارم پروانه گی را
کی باشد و کی که ما نشینیم به هم / دستی بزنیم و پا بکوبیم به غم
قدر دل یکدگر بدانیم و سپس / موی تو کنم شانه تو ریزیش به هم !
زندگی من روی مدار تو میچرخد .
این طور است که وقتی نیستی همیشه خارج مدارم و دارم دور سر خودم کلافه میچرخم .
من خسته شدم. بار مرا کوه نبرد / طوفان مرا کشتی آن نوح نبرد
این مردم ما ز غصه جوک می‌گویند / یعنی که کسی به دل جز اندوه نبرد
خط عابر پیاده ندارد دست مرا بگیر و از آن رد کن…
قرار دیدار ما هر نیمه شب …
برای دوست داشتنت از من دلیل می خواهند ، نازنین… !
چشمانت را قرض می دهی… ؟
هفته های من هفت روز نیست؛ هفته های مرا تو تعیین میکنی
هفته از دیدن تو شروع میشود و تا هفت بار دیدنت تمام نمیشود .
دلم به بهانه همیشگی گریست…بگذار بگرید وبداند
هر آنچه خواست همیشه نیست…!!!
منبع :فان پاتوق
برای مشاهده گلچین بهترین مطالب اینترنت به وبلاگم مراجعه کنیید
http://www.salambia2.blogsky.com

alik

متخصص بخش
اس ام اس عاشقانه

ما ز هر صاحب دلی یک رسته فن آموختیم​
عشق از لیلی و صبر از کوه کَن آموختیم​
گریه از مرغ سحر ، خود سوزی از پروانه ها​
صد سرا ویرانه شد ، تا ساختن آموختیم . . .​
.​
.​
.​
خوب من​
سیب را چیدم تـا ببینی تو را میخواهم ، نه بهشت را . . .​
.​
.​
.​
اگه دلتنگ باشی تو ، مثل بارون شروع میشم

که با هر قطره اشکت ، منم که زیر رو رو میشم

همیشه ساده رنجیدی ، همیشه سخت بخشیدی

تورو میبخشم این لحظه ، شاید بازم منو دیدی . . .

.

.

.

قسم به عشق و زندگی که ارزشش یه عالمه​
قلبی که بی تو بزنه لایق آتش زدنه . . .​
.​
.​
.​
همیشه با غمت من در ستیزم / به این خاطر همیشه اشک ریزم

به هر برگ گلی این را نوشتم / تویی امید من تنها عزیزم . . .

.

.

.

می مونم یه همنفس برای تو / می ریزم زندگیمو به پای تو

میخونم از عشق بی مثال تو / نمیشه غافل باشم از حال تو . . .

.

.

.

از دور می بوسمت با چشمی تر خداحافظ

مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ

مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را

برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

.

.

.

یادتان باشد​
عشق بعدی را​
قبل از مصرف ، خوب تکانش بدهید تا خاطراتش بریزد . . .​
.​
.​
.​
برای تا ابد ماندن باید رفت​
گاهی به قلب کسی​
گاهی از قلب کسی . . .​

.

.

.

تعجب نکن اگر شعر تازه ای برای تو نمی نویسم !​
هیچ مدادی ، وقتی خیس میشود … نمی نویسد . . .​
.​
.​
.​
عاشق تر از همه ما موش کوری است که زیبایی جفتش را چشم بسته باور دارد . . .​
.​
.​
.​
من اگر انقدر که یاد تو هستم یاد خدا بودم​
ان جهان نیمی از بهشت مال من بود . . .​
.​
.​
.​
سرخ شد آیینه از هرم نگاه من و تو​
بهتر از عشق کسی نیست پناه من و تو​
هنر عاشقی امروز پسند همه نیست​
که محبت شده اینگونه گناه من و تو . . .​
.​
.​
.​
بی پنجره ای ، غریبه ای در وهمی / عشق است اگر از آن نداری سهمی​
فهمیدن عشق عاشقی می خواهد / یک روز بزرگ می شوی می فهمی . . .​
.​
.​
.​
آیین عشق بازی دنیا عوض شده است / یوسف و زلخا هم عوض شده است​
سر همچنان به سجده فرو برده ام ولی / در عشق سال هاست که فتوا عوض شده است . . .​
.​
.​
.​
نا امیدی همان امیدی است که بوی نا می گیرد​
از بس که می مانده ته دل . . .​
.​
.​
.​
ترسم از روز سیاهی است بیایی و چه سود​
رفته باشم وبدانی که چه دیر آمده ای . . .​
.​
.​
.​
بیـــا برای یکــبار هــم که شـــده…​
دست به خلاف بزنیـم…!​
من اندوه تـــو را مـــی دزدم…!​
تو تنهـایـی مـرا…!!​
.​
.​
.​
لعنت به تمام کسانی که تو نیستند ولی عطر تو را می زنند . . .​
.​
.​
.​
همه برایم دست تکان دادند ، اما کم بود دستانی که “تکانم” دادند . . .

:ناراحت:

ناهید

متخصص بخش
اس ام اس هاي عاشقانه

عشق تو وسط قلبمه ، درست همینجا ، همین تو
یه بوسه بده واسه مریض میخوام ، آخه بوسه هات داره حکم دارو !
.
. . . . : : : : : : : : . . . .
.
رفیق مثل کفش میمونه ، رفاقت مثل جاده !
خیلی سخته وسط جاده بفهمی پا برهنه ای
.
.
دستی ز کرم به شانه ی ما نزدی / بالی به هوای دانه ی ما نزدی
دیری ست دلم چشم به راهت دارد / ای عشق سری به خانه ی ما نزدی . . .
.
.
هر روز بی تو روز مباداست ، روزی شبیه به امروز
روزی شبیه به دیروز ، روزی شبیه به فردا . . .
.
.
در سینه دلی به وسعت غم دارم / بر زخم دلم نیاز مرهم دارم
هر چیز برای خود فراهم کردم / در زندگی ام تو را فقط کم دارم . . .
.
.
دوری فقط تعبیریست که فاصله ها از ما دارند ، اما بی خبرند از نزدیکی دلهایمان . . .
.
.
بی ارزشم و جز تو خریدار ندارم / گیرم بخرندم ، به کسی کار ندارم
گر در هر دو جهانم نپسندد تو پسندی / من در دو جهان غیر شما یار ندارم . . .
.
.
بوی گیسوی تو را نیمه شب آورد نسیم / تازه شد در دل من یاد رفیقان قدیم . . .
.
.
ای عشق چه در شرح تو جز عشق بگویم / زیرا که تو در ساده ترین شکلی و پیچیده ترینی . . .

.
.
معنی بخشیدن یک دل به یک لبخند چیست ؟ / من پشیمانم بگو تاوان آن سوگند چیست ؟
از تو هم دل کندم و هرگز نپرسیدم ز خویش / چاره ی معشوق اگر عاشق از او دل کند چیست ؟
.
.
ناگهان آیینه حیران شد گمان کردم تویی / ماه پشت ابر پنهان شد گمان کردم تویی
ای نسیم بی قرار روزهای عاشقی / هر کجا زلفی پریشان شد گمان کردم تویی . . .
.
.
دیگری جز تو مرا این همه آزار نکرد
آنچه کردی تو به من هیچ ستم کار نکرد . . .
.
.
با رفیقت مثل چتر رفتار نکن که هر وقت بارون بند اومد ، فراموشش کنی
.
.
من نه آنم که روم جز تو پی یار دگر / یا به جز تو شوم طالب دیدار دگر . . .
.
.
از روستای چشم تو گذر کردم به شهر عشق / شهری که این غریبه در آن گم نمی شود . . .
.
.
طنین نبض بارانی / بلوغ چشمه سارانی
تو را من دوست می دارم / و می دانم که می دانی . . .
.
.
این طرف مشتی صدف ، آنجا کمی گل ریخته / موج ماهی های عاشق را به ساحل ریخته
زاهدی با کوزه ای خالی ز دریا بازگشت / گفت خون عاشقان منزل به منزل ریخته .
.
.
ذوقم که میرسد به تو فعال میشود / دور از تو خاک میخورد و چال میشود
این عاشق خجالتی از شرم چشمتان / هر وقت میرسد به شما لال میشود

South Boy

متخصص بخش فوتبال
SMS عاشقانه

SMS عاشقانه
اگر کسی می گوید که برای تو می میرد دروغ میگوید!!! حقیقت را کسی میگوید که برای تو زندگی می کند
-----------------------------------
تنها كساني كه مارا ميرنجانند. عزيزاني هستند كه هميشه كوشيده ایم از ما نرنجند.
------------------------------------
پس از آخرین دیدار با دوستانت یادت باشد که ، به دوستانی فکر کن که دیگر فرصتی برای در آغوش کشیدن یکدیگر ندارند
----------------------------------------
سعي کن يک مشت آب را در دست بفشاري. خواهي ديد که بسرعت ناپديد مي شود. اما اگر به آرامي دست ات را در همان آب رها کني مي بيني که با تمام وجود آب را حس مي کني
اگر هميشه همان کاري را که انجام داده ايد تکرار کنيد ، چيزي بيش از آنچه تا کنون به دست آورده ايد، به دست نخواهيد آورد.
-----------------------------------------
بعضي فکر مي کنند منصفانه نيست که
.خدا کنار گل سرخ خار گذاشته است
.بعضي ديگر خدا را ستايش مي کنند که کنار خارها گل سرخ گذاشته است
خطر متفاوت بودن را بپذيريد اما بياموزيد بدون جلب توجه متفاوت باشيد.
-------------------------------------------
در پناه حضور سبز تو ، طوفان غم ، مرا جا می گذارد . در کنارت ژرفای آرامش را احساس میکنم و بی تو سیل بی رحم تنهایی مجالم نمی دهد
---------------------------------
اگر از پايان گرفتن غم هايت نا اميد شده اي ، به خاطر بياور زيباترين صبحي که تا به حال تجربه کرده اي مديون صبرت در برابر سياهترين شبي هستي که هيچ دليلي براي تمام شدن نمي ديد ...
-------------------------------------
اگر مي دانستي چه قدر دوستت دارم
هيچ گاه براي آمدنت باران را بهانه نمي کردي
رنگين کمان من!!!​

South Boy

متخصص بخش فوتبال
پاسخ : SMS عاشقانه

اگه یه روز دیدی که تموم درخت های کوچه و محلتونو بریدن اصلا ناراحت نشو ... چون هنوز منو داری که بهم تکیه کنی

اگه گفتي اين چيه؟

0--<--<
.
.
.
.
اين منم که از دوريه تو مردم!!!

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق ، کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد

عشق فراموش کردن نيست بلکه بخشيدن است عشق گوش کردن نيست بلکه درك كردن است عشق ديدن نيست بلکه احساس کردن است عشق جا زدن و کنار کشيدن نيست بلکه صبر کردن و ادامه دادن است.

من فقط 15 تا دوستت دارم به اندازه ی 7 تا دریا و 7تا آسمون و 1 دنیا

South Boy

متخصص بخش فوتبال
پاسخ : SMS عاشقانه

1.png
کمی گیجم کمی منگم ، عجیب است / پریده بی جهت رنگم ، عجیب است​
تو را دیدم همین یک ساعت پیش / برایت باز دلتنگم ، عجیب است . . .​
.​
.​
.​
روی قلبی نوشته بودن شکستنی است مواظب باشین​
ولی من روی قلبم نوشتم شکسته است ، راحت باشید . . . !​
.​
.​
.​
دوستت دارم ، رازیست که ، در میان حنجره ام دق میکند وقتی که نیستی . . .​
.​
.​
.​
دوری از این دیده ، اما باز یادت میکنم / حرمت این آشنایی فرش راهت میکنم​
در فراقت ، غم حصار خنده هایم را شکست / باز هم از انتهای دل صدایت میکنم . . .​
.​
.​
.​
دوبیتی عاشقانه​
توکه با دیگرانت بود میلی / چرا یادت مرا بشکست خیلی ؟​
مگر قصدت پریشانی ما بود / که عشق ما نشد مجنون و لیلی . . . ؟​
.​
.​
.​
پیامک عاشقانه​
یادم نرود که :​
من تنها هستم ، اما تنها من نیستم . . .​
.​
.​
.​
متن عاشقانه​
چه تجارت ناشیانه ای بود آن همه نازی که من از تو خریدم . . .​
.​
.​
.​
اس ام اس عاشقانه جدید​
روزی می شود که برگ برنده ات دل می شود​
اما تو دیگر حاکم نیستی . . .​
.​
.​
.​
اگر نسیمی شانه هایت را نوازش کرد​
بدان آن هوای دل من است که به یادت می وزد . . .​
.​
.​
.​
دستهایت را زیر تنهاییم ستون کن که من از آوارگی بی تو بدون میترسم . . .​
.​
.​
.​
درود بر آدم های خوب ، آنها که در اندیشه ی دیگران تصویر زیبا می نگارند . . .​
.​
.​
.​
عشق یعنی وقتی هزار دلیل برای رفتن هست​
هنوز دنبال یه بهونه*ای که بمونی . . .​
.​
.​
.​
چمن ها بی تو زیبایی ندارد / بهار و گل دلارایی ندارد​
فریب کَس نخوردم جز تو ای یار / که دیگر کَس فریبایی ندارد . . .​
.​
.​
.​
احساس تو طروات باران است / بر زخم شکوفه های گل درمان است​
هروقت که در هوای تو میچرخم / انگار نفس کشیدنم آسان است . . .​
.​
.​
.​
تو این “مـــَــن ها “ را از خودت “مــِـن*ها” کن​
من میـمیرم برای باقی مانده ات . . .​
.​
.​
.​
تا کی دل من چشم به در داشته باشد ؟​
ای کاش کسی از تو خبر داشته باشد​
آن باد که آغشته به بوی نفس توست​
از کوچه ما کاش گذر داشته باشد . . .​
.​
.​
.​
من ملک بودم و فردوس برین جایم بود / آدم آورد در این دیر خراب آبادم​
نیستم آدم اگر باز نگردم آنجا / زین جهت هست اگر باز کمی دلشادم . . .​

nima_76

متخصص بخش
پاسخ : اس ام اس هاي عاشقانه

صادقانه بي بهانه تا قيامت بي نهايت من فدايت

.................................................. ...........................................

من از ساعت متنفرم... از اين اختراع عجيـب بشر که جاي خالـي حضور تو را به رخ دلتنگــي هاي من مي کش
.................................................. ..........................................

هر وقت دلتنگ ميشم ميام پشت قلبت و هي در مي زنم پس هر وقت قلبت مي زنه بدون دلم برات تنگ شده
.................................................. ........................................

همه دوست دارند که به بهشت بروند, ولي کسي دوست ندارد که بميرد - جان لوييس
.................................................. ...........................................

عشق به دست آوردن هرآنچه خواستي نيست، عشق هر آنچه است که براي او از دست مي دهي.
در بن بست هم راه آسمان باز است، پرواز را بياموز
.................................................. .........................................

کسی که تو رو دوست داشته باشه، 4 تا بیماری می گیره:
1- فراموشی
2- ...
3تای دیگه شو فراموش کردم!
.................................................. ..........................................

Be <@> e man to >((:)>
...
...
یعنی: به چشم من تو ماهی
.................................................. ...........................

اینو ترجمه کن:
{ P/I> üw9> }
فارسی بخون. نوشته: دوست دارم
.................................................. ......................

دنيا مثل بازي گل يا پوچه!
با تو گله بي تو پوچه!
.................................................. ...................

گر دبير رياضي بودم ثابت مي كردم كه چگونه شعاع نگاهت از مركز قلبم مي گذرد.
اگر دبير ديني بودم ثابت مي كردم بعد از خدا خواهان پرستش توام
اگر دبير زبان بودم به زبان بي زبان مي گفتم خيلي دوستت دارم
اگر دبير جغرافي بودم مي دانستم كه خوش آب و هوا ترين منطقه، آغوش گرم توست
و اگه دبیر شیمی بودم، از اشك چشمانت محلول محبت می ساختم
.................................................. ...................

هرگز عشق را گدايی نكن، زيرا هيچ گاه چيز با ارزشي به گدا داده نمي شود!
.................................................. ....................

مشترک گرامی! اعتبار دوستی شما رو به اتمام است. لطفا جهت شارژ مجدد یک بوس ارسال نمایید!
.................................................. .....................

nima_76

متخصص بخش

اي دوست دلت هميشه زندان من است آتشكده عشق تو از آن من است آن روز كه لحظه وداع من و توست آن شوم ترين لحظه پايان من است.

آتش دوست اگر در دل ما خانه نداشت ، عمر بي حاصل ما اين همه افسانه نداشت

نخ داخل شمع از شمع پرسيد : چرا وقتي من ميسوزم تو آب ميشي..؟شمع جواب داد مگه ميشه كسي كه تو قلبمه بسوزه و من اشك نريزم.

پروانه نمي ميرد چون گل به بغل دارد/اين سينه نمي ميرد چون عشق تو را دارد.

چنديست كه بيمار وفايت شده ام .در بستر غم چشم به راهت شده ام. اين را تو بدان اگر بميرم روزي. مسئول تويي كه من فدايت شده ام.

گریه را به خنده بفروش که خراب خنده هاتم هنوزم مثل قدیما من هوادار چشات.

زندگي مثل يه جاده است ، من و تو مسافراشيم ، قدر لحظه ها رو بدونيم ، ممكنه فردا نباشيم.

nima_76

متخصص بخش

دل نوشته ها:

شمع داني به دم مرگ به پروانه چه گفت؟ گفت اي عاشق بيچاره فراموش شوي... سوخت پروانه ولي خوب جوابش را داد گفت طولي نکشد نيز تو خاموش شوي
.................................................. .......
سعي كن تنها باشي زيرا تنها بدنيا امدي و تنها از دنيا خواهي رفت.بگذار عظمت عشق را درك نكني.زيرا انقدر عظيم است كه تورا نابود خواهد كرد
اگر روزي دشمن پيدا كردي، بدان در رسيدن به هدفت موفق بودي! اگر روزي تهديدت كردند، بدان در برابرت ناتوانند! اگر روزي خيانت ديدي، بدان قيمتت بالاست! اگر روزي تركت كردند، بدان با تو بودن لياقت مي خواهد
عشقي که تو را نثار ره کردم در سينه ي ديگري نخواهي يافت ... زان بوسه که بر لبانت افشاندم سوزنده تر آذري نخواهي يافت
هرگز هيچ حسرتي در دنيا اين چنين يک جا جمع نمي شود که در اين سه واژه کوتاه : او ـ دوستم ـ ندارد

nima_76

متخصص بخش

دل نوشته ها:

هر کی با زمزمه عشـق دو سه روزی عـاشقـم شـد عشـق اون باعـث زجـر همـه دقایقـم شـد اون که عاشق بود و عمری از جدا شدن می ترسید همه هراس و ترسش به دروغش نمی ارزید

--------------------------------------------------------------
هيچ چيز ويرانگرتر ازاين نيست كه متوجه شويم كسي كه به آن اعتماد داشته ايم عمري فريبمان داده است يکي باش براي يک نفر ...نه تصويري مبهم در خاطره ها

----------------------------------------------------------------
زندگي کتابي است پرماجرا ، هيچگاه آنرا به خاطر يک ورقش دور مينداز

--------------------------------------------------------------------
حكايت جالبي ست كه فراموش شدگان هرگز فراموش كنندگان را فراموش نميكنند

.

nima_76

متخصص بخش

کیسه کوچک چایی تمام عمر دلباخته ی لیوان بود ، ولی هر بار که حرف دلش را می زد صدایش در آب جوش می سوخت ... کیسه کوچک چای با یک تیکه نخ رفت ته لیوان و حرف دلش را آهسته گفت ؛ ... لیوان سرخ شد!
--------------------------------------
رفتی و ندیدی که چه محشر کردم
با اشک تمام کوچه را تر کردم
وقتی که شکست بغض تنهایی من
وابستگی ام را به تو باور کردم
------------------------------------
مرگ از زندگي پرسيد چرا من تلخم و تو شيريني؟ زندگي در جواب گفت : چون من دروغم و تو حقيقت
-----------------------------------------------------
به کعبه گفتم تو از خاکی منم خاک،چرا باید دور تو بگردم. ندا آمد تو با پا آمدی باید بگردی برو با دل بیا تا من بگردم.
--------------------------------------------
احساس سوختن به تماشا نمی ارزد آتش بگیر تا بدانی چه می کشم

اشتباهی که کردم همه عمر و پشیمانم از آن اعتمادیست که بر مردم دنیا کردم.

بالا