• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اشتغال ۱۵۰ نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران لرستان

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
خبرگزاری مهر: مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان گفت: زمینه اشتغال ۱۵۰ نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران لرستان فراهم شد.
به گزارش خبرنگار مهر، مراد روشنی ظهر یکشنبه در حاشیه همایش تجلیل از آزادگان خرم آباد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استان لرستان دارای ۸۴۸ آزاده سر افزار است که ۱۶ تن از این آزادگان در اردوگاه های عراق به شهادت رسیده و ۵۵ نفر از آنها از دنیا رفته اند.
وی تعداد آزادگان خرم آبادی را ۲۷۱ نفر برشمرد و عنوان کرد: بروجرد با ۲۱۲ آزاده، دورود با ۸۸ آزاده، ازنا با ۷۸ آزاده، الیگودرز با ۷۵ آزاده، کوهدشت با ۵۱ آزاده، الشتر با ۳۴ آزاده، نورآباد با ۲۱ آزاده و پلدختر با ۱۸ آزاده سهم به سزایی را در این زمینه داشته اند.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان تعداد افراد بیکار در جامعه ایثارگری لرستان را بیش از شش هزار و ۱۲۰ نفر برشمرد و تصریح کرد: طی شش ماه گذشته با رایزنی ها و تلاش بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان زمینه اشتغال ۱۵۰ نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران لرستان فراهم شد.
روشنی اجرای طرح تکاک را فرصت مناسبی برای اشتغال فرزندان شهدا و ایثارگران دانست و ابراز امیدواری کرد: با کمک آزادگان و ایثارگران لرستانی برای اجرایی شدن این طرح زمینه اشتغال بخشی از این شش هزار نفر فراهم شود.
 
بالا