مواد لازم (برای 2 نفر):
اشپل ماهی سفید ( تخم ماهی - خاویار ماهی )، 1 عدد
سیر (کوبیده شده)، 3 حبه (15 گرم)
برگ سیر (خام یا تفت داده)، مقداری
نمک، فلفل و زردچوبه، مقداری
تخم مرغ، 2 عدد (110 تا 120 گرم)
روغن مایع، به مقدار لازم
روش تهيه:
1.پوست نازک دور اشپل را جدا و سپس سیر، برگ سیر، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزایید. تخم مرغ را اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا بافت اشپل کاملاً از هم باز شود و با مواد کاملاً ترکیب شود.
2.مقداری روغن در تابه ای ریخته، روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. کوکو را در آن ریخته، در ظرف را بگذارید. یک طرف که سرخ شد، برگردانده، طرف دیگر را سرخ کنید.
نمک، فلفل و زردچوبه، مقداری
تخم مرغ، 2 عدد (110 تا 120 گرم)
روغن مایع، به مقدار لازم
روش تهيه:
1.پوست نازک دور اشپل را جدا و سپس سیر، برگ سیر، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزایید. تخم مرغ را اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا بافت اشپل کاملاً از هم باز شود و با مواد کاملاً ترکیب شود.
2.مقداری روغن در تابه ای ریخته، روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. کوکو را در آن ریخته، در ظرف را بگذارید. یک طرف که سرخ شد، برگردانده، طرف دیگر را سرخ کنید.