• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اشکنه سیب زمینی

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
مواد لازم
سيب‌زميني دو عدد
پياز خردشده يك عدد
تخم‌مرغ سه عدد
شنبليله خشك شده نصف پيمانه
آرد يك قاشق چايخوري
روغن سه قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
آب دو پيمانه
ax440127.jpg
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]اشکنه سیب زمینی
طرز تهيه
پياز را در روغن كمي سرخ كرده بعد آرد، فلفل، زردچوبه و نمك را اضافه كرده و هم مي‌زنيم. سيب‌زميني‌ نگيني شده و سبزي را اضافه كرده، بعد آب را به آن مي‌افزاييم و مي‌گذاريم غذا نيم‌پز شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را در غذا شكسته و در ظرف را مي‌گذاريم تا پس از 10 دقيقه غذا جا بيفتد.
 

پانته آ

متخصص بخش
اشکنه سیب زمینی و سبزی

مواد لازم:
سیب زمینی بزرگ: 1 عدد
تخم مرغ: 4 عدد
پیاز: 1 عدد
سبزی خشک معطر: 3 قاشق غذاخوری
آرد: 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
آب: 4 لیوان

پیاز را روی حرارت متوسط تفت دهید تا طلایی رنگ شود. زردچوبه را اضافه کنید. یکم هم بزنید بعد آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید سپس سبزی خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سیب زمینی ها را بریزید کمی هم بزنید. در آخر نمک و فلفل و آب را اضافه کنید و چند دقیقه قبل از سرو غذا تخم مرغ را بشکنید و در آن بیاندازید. نان را در اشکنه تریت(ترید)کنید و نوش جان نمایید.



Symbols-Tips-icon-32.png
نکته
می توانید ابتدا آرد را با پیاز تفت دهید بعد زردچوبه را اضافه کنید.
Symbols-Tips-icon-32.png
نکته
می توانید سیب زمینی را جداگانه تفت دهید سپس اضافه کنید.
Symbols-Tips-icon-32.png
نکته
می توانید از یک یا چند نوع سبزی خشک استفاده کنید. از انواع سبزی ها نظیر شوید، گشنیز، پونه، و مقدار خیلی کم شنبلیله استفاده کنید.
Symbols-Tips-icon-32.png
نکته
می توانید میزان آب را کمتر یا بیشتر کنید.
Symbols-Tips-icon-32.png
نکته
برای تزیین یک تخم مرغ را در روغن سرخ کنید و روی ظرف اشکنه قراردهید.
Symbols-Tips-icon-32.png
نکته
بهتر است نیمی از تخم مرغ ها را در اشکنه هم بزنید و اجازه دهید بقیه به فرم خود در آب اشکنه فرم بگیرند.
Symbols-Tips-icon-32.png
نکته
این مقدار مواد برای 3 تا 4 نفر کافیست.



مرحله 1


  • [*]
پیاز را روی حرارت متوسط تفت دهید تا طلایی رنگ شود. زردچوبه را اضافه کنید. یکم هم بزنید بعد آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

مرحله 2


  • [*]
سپس سبزی خشک را اضافه کنید کمی تفت دهید،

مرحله 3


  • [*]
سیب زمینی ها را بریزید.

مرحله 4


  • [*]
در آخر نمک و فلفل و آب را اضافه کنید.

مرحله 5


  • [*]
چند دقیقه قبل از سرو غذا تخم مرغ را بشکنید و در آن بیاندازید.

مرحله 6


  • [*]


  • [*]
نان را در اشکنه تریت (ترید)کنید و نوش جان نمایید.
 
بالا