• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اطلاعیه - تغییر و تحولات در تالار هواشناسی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اطلاعیه

دوستان عزیز

بنا به درخواست
مهرداد عزیز و با افسوس و تاسف فراوان تا ساعاتی دیگر رتبه مدیریتی این دوست خوبمون بعنوان مدیر بخش هواشناسی لغو خواهد شد و از این پس با عنوان کاربری [HIGHLIGHT]متخصص هواشناسی[/HIGHLIGHT] در خدمت ایشون خواهیم بود.:ناراحت:

در اینجا جا داره از زحماتی که ایشون در این بخش کشیدند بی نهایت قدردانی و سپاسگذاری کنیم و برای ایشون در تمامی مراحل زندگی بهترین و شادترین آرزوها رو داشته باشیم:گل:

امیدوارم همچون گذشته شاهد فعالیتهای مفید و عالمانه ایشون در اینجا باشیم.
:گل:

آخرین ویرایش:

Mans0ur

New member
از این پس با عنوان کاربر ویژه در خدمت ایشون خواهیم بود.

سلام آقای امیر محسن

عرض ادب. خوب هستین ؟

جسارت بنده رو ببخشید ولی به عقیده من جا داره به پاس همه ی زحماتی که ایشون کشیدند لااقل عنوان همکار سابق رو بهشون بدید نه کاربر ویژه حتی اگه درخواست خودشون غیر این بوده باشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام منصور عزیز

خیلی ممنون شما خوب هستید؟:گل:

من با شما کاملا موافقم ولی خوب درخواست خودشون اینطوری بود .

بازهم هرچی قوانین و سلسله مراتب انجمن باشه.

در اینصورت ادمین عزیز به من اعلام کنند تا متن اطلاعیه رو اصلاح کنم
:گل:

سلام آقای امیر محسن

عرض ادب. خوب هستین ؟

جسارت بنده رو ببخشید ولی به عقیده من جا داره به پاس همه ی زحماتی که ایشون کشیدند لااقل عنوان همکار سابق رو بهشون بدید نه کاربر ویژه حتی اگه درخواست خودشون غیر این بوده باشه.

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با صلاحدید و توافق ادمین و مدیران عزیز انجمن به پاسداشت زحمات دوست خوبمون از امروز با سمت [HIGHLIGHT]متخصص هواشناسی[/HIGHLIGHT] در خدمت مهرداد عزیز خواهیم بود و برای ایشون آرزوی توفیق روزافزون داریم:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود

بدینوسیله به اطلاع کاربران عزیز تالار هواشناسی میرساند در راستای خدمت رسانی بهتر به کاربران این بخش از انجمن،تغییرات مدیریتی ذیل در انجمن اعمال گردید:

محمد عزیز از تهران با ارتقا کاربری به سمت مدیر ( موقت) بخش هواشناسی منصوب گردیدند.

http://www.iranjoman.com/member.php?u=24815

بالا