• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اطلاعیه ی صندلی داغ - برگزاری صندلی داغ شماره 15

آیا با انتخاب آیدای عزیز (سنجاقی) برای صندلی داغ 15 موافق

• مجموع رای دهندگان
    26
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Reza.M

Banned
با عرض سلام خدمت شما دوستان گرامی

با توجه به اینکه آیدای عزیز ( سنجاقی ) پست خودشون رو در سمت مجری صندلی داغ به بنده واگذار کردند و من قراره که اولین صندلی داغ خودم رو تا چند روز دیگه در سمت مجری راه اندازی کنم به این فکر رسیدم که صندلی داغ 15 مخصوص مجری قبلی یعنی آیدای عزیز باشه

باشد که کسانی که بدست وی سوخته اند جانی دوباره گرفته و هیزم های خود را برای شعله ور کردن صندلی داغ آیدای عزیز فراهم آورند :نیش:

عزیزانی که با بنده موافق هستند لطفا نظرات خودشون رو در همین قسمت بیان کنند

با تشکر - Reza.M

rahnama

پدر ایران انجمن
بنظرم تعدادی از سئوالات در ارتباط با توانائیهای فرد شرکت کننده باشد تا بقیه عزیزان از تجربیات آن عزیز استفاده کنند.

rahnama

پدر ایران انجمن
رضا جان از شما و همه عزیزان انجمن که نهایت محبت را نسبت به من دارید تشکر میکنم . شما عزیزان باعث شده اید که همیشه احساس جوانی کرده و نظراتم را چون یک دوست همسن شما عزیزانم مطرح کنم . ممنونم.واقعا ممنونم.

baroon

متخصص بخش ادبیات

رضای عزیز بهت خیلی تبریک میگم :گل: خوشحالم برای کسب موقعیت جدید :18::گل:
امّا اینو هم باید بگم که دلم گرفت. آیدا مدیر لایقی بود و خیلی برای صندلی داغ های ما زحمت کشید :گریه:
امیدوارم با رضایت قلبی انصراف داده باشه :دوست:
در دودیدن گلا بسی آرزوی موفّقیت داریم آقامدیر عزیز :19:

Reza.M

Banned
رضا جان از شما و همه عزیزان انجمن که نهایت محبت را نسبت به من دارید تشکر میکنم . شما عزیزان باعث شده اید که همیشه احساس جوانی کرده و نظراتم را چون یک دوست همسن شما عزیزانم مطرح کنم . ممنونم.واقعا ممنونم.

اختیار دارید استاد عزیز
من هم همیشه به دید یک استاد که با شاگرد خودش پدرانه رفتار میکنه به شما نگاه کردم و همیشه دوست دارم از شما چیزهای زیادی رو یاد بگیرم
من هم واقعا از شما تشکر میکنم

Reza.M

Banned

رضای عزیز بهت خیلی تبریک میگم :گل: خوشحالم برای کسب موقعیت جدید :18::گل:
امّا اینو هم باید بگم که دلم گرفت. آیدا مدیر لایقی بود و خیلی برای صندلی داغ های ما زحمت کشید :گریه:
امیدوارم با رضایت قلبی انصراف داده باشه :دوست:
در دودیدن گلا بسی آرزوی موفّقیت داریم آقامدیر عزیز :19:

مرسی از شما باران عزیز
من هم با شما هم عقیده هستیم که آیدای عزیز خیلی برای انجمن زحمت کشید
ولی خوب مشکلات خانه و خانواده جدید برای آدم وقت نمیزاره که :نیش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
همه ما میدونیم آیدای گل چقدر واسه ایران انجمن وصندلی داغ زحمت کشیده......من شخصا" ازش سپاسگزارم.و بهش خسته نباشید میگم بابت همه زحمتایی که برا همه کشیده...

من مطمئنم رضای عزیز جانشین خوب و لایقی هستش و میتونه صندلی داغ رو خوب اداره کنه... برات آرزوی موفقیت میکنم رضای گل...

:گل: :گل::گل: :گل:​

:گل: :گل::گل: :گل:

Reza.M

Banned
من مطمئنم رضای عزیز جانشین خوب و لایقی هستش و میتونه صندلی داغ رو خوب اداره کنه... برات آرزوی موفقیت میکنم رضای گل...

خیلی ممنونم نگار عزیز :گل: :گل::گل:
شما همیشه با محبت خودتون من رو شرمنده کردید
امیدوارم لایق این همه محبت باشم و امیدوارم از پس این وظیفه ای که بهم سپرده شده بخوبی بر بیام

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
دوستان آیدا خانم عزیز انصراف کلی و همیشگی ندادند، منتها با بیشتر شدن کاربران سایت رضای عزیز قبول زحمت کردند و به مدیران و مجریان این بخش اضافه شدند.
از طرفی هم آیدا خانم عزیز چند ماهی در مرخصی به سر میبرند و قرار هست موقتاً کمتر حضور داشته باشند، به همین جهت همه مسئولیت ها در این مدت بر دوش رضا جان افتاده.

موفق باشید

baroon

متخصص بخش ادبیات
همه ما میدونیم آیدای گل چقدر واسه ایران انجمن وصندلی داغ زحمت کشیده......من شخصا" ازش سپاسگزارم.و بهش خسته نباشید میگم بابت همه زحمتایی که برا همه کشیده...

نگار عزیز و بقیه ی دوستان توجه توجه :12:
غیر از اینم نیست.
خود رضای گل می دونه که همگی باور داریم مدیر لایق و تواناییه.
اینو من بارها به خودشم گفتم و حتماً می دونه الآن براش چقدر خوشحالم.
اما خب خواستم حرف دلم رو در مورد آیدا هم بگم. امیدوارم سوء برداشت نشده باشه.
عملکرد ایشون توی همین مدّت کم مدیریت باعث شور و حرکت انجمن شده و ممنونشیم.
رضای عزیز همچنان موفق باشی و بدرخشی :گل:
روز همگی گلا خوش :گل:

0mid

متخصص بخش ورزشی
یعنی آدم قحطی بود که این رضا شده مدیر صندلی داغ؟؟؟؟ :تعجب: :نیش:

عمه ی بابای منم از رضا بهتر مدیریت میکنه :غش2: :نیش:

شوخی کردم بابا رضا کارش درسته :بله:
بالاخره شاگرد خودمه دیگه :نیش: :قلیون:

Reza.M

Banned
یعنی آدم قحطی بود که این رضا شده مدیر صندلی داغ؟؟؟؟ :تعجب: :نیش:

عمه ی بابای منم از رضا بهتر مدیریت میکنه :غش2: :نیش: