• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اطّلاعیه ی صندلی داغ○+○توقّف بخش

وضعیت
موضوع بسته شده است.

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام به دوستانِ جان! :11:

بدون مقدّمه چینی و کشیدن سخن به درازا به حضورتون می سونم که...:1:
صندلی داغ محمد (000) عزیز از امروز مقرّر هست به برگزاری امّا...
:46::نیش2:

این نکته رو به اطّلاعتون می سونم که:
به دلیل سرد شدن چند صندلی داغ برگزارشده ی اخیر، تصمیم بر این هست که اگر این روند در صندلی داغ حاضر ادامه پیدا کنه، تا مدّتی صندلی داغ
تعطیل بشه. این تصمیم به همین صندلی داغ بستگی داره. اگر مایل به وقفه و سکوت این بخش نیستید، با سؤالات و گرمای وجودتون در بیست و سوّمین صندلی داغ ایران انجمن، شورش کنید! :شاد:
:بدجنس::داغ:

جدای از شوخی شاید برامون عادی شده یا مشغله و سرگرمی ها اجازه نمیدن شرکت داشته باشیم، امّا باید به این نکته توجّه کنیم که صندلی داغ هر مهمانِ دوست، یک خاطره ی به یاد موندنی هست برای ایشون:12:. باید سعی کنیم خاطره ی قشنگی برای دوستانمون ثبت کنیم:19::گل:

پس اگر این بار هم استقبال نشه، کم لطفی ماست و برای من حجّتی هست که لازم بدونیم و تا دلتنگ شدن دوباره برای این بخش، کار رو تعطیل کنیم!

این گوی و این میدان...
به قول بزرگترای نیکووو، یاعلی:ایول:
:گل:

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات

درود دوستان نازنین

از دید من
، این نباید مایه-ی دلخوری باشد که شمار کمی از کاربران به پیشواز برخی از جستارها می روند. ما نباید تنها شمار بازدید کنندگان را بسنجیم و یکدیگر را با هم بسنجیم. هر کدام از ما جایگاه خودش را دارد و نمی تواند با هیچ کس دیگری سنجیده شود. اینجا یک جهان ساختگی است که با بودن یکایک ما با هم ساخته شده است. پس همه-ی ما برای انجمن با ارزش هستیم. اگر بازدیدکنندگان و به پیشواز آمدگان جستاری کم بودند، بستگی به بسیاری چیزها می تواند داشته باشد و این نباید مایه-ی رنجش کسی شود.

سپاسگزارم گرامیان!
به پیش!:iranjoman:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
من فکر می کنم اگر صندلی داغ مثل قبلنا پیش بره خیلی بیشتر استقبال میشه.
ما قبلنا حداقل 4 گزینه برای انتخاب داشتیم. قشنگ معلوم میشد چه کسی داره به کی رای میده که به نوعی برای رای دهنده مسئولیت می آورد.
دوستان شیرین زبون می اومدند کلی با هم کل کل می کردند و شوخی های قشنگ که باعث جذابیت بیشتر بخش صندلی داغ میشد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا